Imorgon ska jag sova

Efter alldeles för lite sömn i helgen känner jag att jag längtar till morgondagen. Jag ska försöka sova länge sen kanske det blir en vända på stan med Nina efter det blir det att packa för resan. Kursen imorgon blev inställd så på kvällen ska jag och Emil ha myskväll. Känns som att jag saknar han redan innan jag har åkt. Idag har vi ätit spagetti och köttfärsås. Kommer nog aldrig bli less på det, tycker det är så gott. Sen åkte vi iväg och hämtade Emils skoter. Nu kollar jag tv och växlar mellan Sofias änglar och familjen annorlunda.

Somebody that I used to know


Nu

Träna med Kristina och Nina sen köra.

Hem

Räknar ner dagarna till jag åker. Ska bli skönt att komma "hem" igen. Ska försöka att inte stressa upp mig även om varje dag är uppbokad. Jag ska bara njuta av varje dag. Jag saknar min familj väldigt mycket ska bli så skönt att se dom igen och få krama om dom. Har inte träffat dom sen i juni förra året. Många gånger önskar jag att vi bodde närmare varandra.

Världens bästa soffa

Idag tycker jag synd om mig själv.
Soffan har varit min bästa vän och kommer nog vara det resten av kvällen med. Är glad att jag har Bella som sällskap iaf.

Försvunna bilder - hittade


Nyhetsmorgon

Klart jag vaknar tidigt när jag får sova länge. Men det är skönt så man inte sover bort hela dagen. Men när jag ställer klockan då är jag alltid trött. Har gått upp just efter klockan åtta idag. Har slängt igång både tvätt och diskmaskin. Sitter och kollar nyhetsmorgon och dricker te.

Visst är jag söt?!


Gym och lunch

Jag älskar fredagar när Emil har v.vila. Känns som man tar helg redan på torsdagen.
Vi har varit på gymmet på förmiddagen och där sprang jag på löpbandet.
Sen åkte vi och luncha med Kristina, Tommy och Cecilia på Sofias.
Nu ska jag slå in paket för vi ska på födelsedagsfirande senare!

Jag är stolt

Jag är stolt över mig själv. För nu har jag verkligen tagit tag i träningen och det känns så skönt. Jag längtar till jag ska träna nästa gång. Förut hade jag ingen lust till att träna, ville hellre ligga kvar i soffan än att träna. Det kändes bara jobbigt och tråkigt. Ändå så klagade jag på saker som jag inte var nöjd med och över att jag gått upp i vikt sen jag blev sjuk. Men det stannade vid att klaga och jag gjorde inte mycket mer än att tänka tanken att träna. Men nu tycker jag det är roligt. Jag gör det för min skull och ingen annans. Jag gör det för att jag vet att jag mår bättre och min kropp mår bättre. Det är just det där steget i början som är så svårt att komma över men när man gjort det så går det bara bättre och bättre. Träningen blir en ritual i vardagen. Det behöver inte heller ta så mycket tid.

Hungrig

Nu är jag riktigt hungrig. Jag och Kristina har varit på gymmet. Kändes skönt att träna tidigt. Nu ska jag äta och göra mig klar innan jag ska gå ner till bussen och åka till malmberget igen för körning.

Everyday there’s a thousand things

Idag har jag ringt skatteverket och försökt förstå hur man fyller i blanketten jag ska fylla i nu när jag ska redovisa den förra lägenheten. Känns skönt att ha koll. Måste ha koll annars går jag och tänker på det hela tiden. Nåväl blev ett gympass efter körningen och nu har vi just ätit. Maten blev riktigt god. Kycklinggryta med pasta. Nu duschen sen halv åtta hos mig.

buss

Nu ska jag göra mig klar för att gå till den där j.... bussen.
Ska köra.

Kursen

Idag har äntligen kursen börjat, känns skönt. Hoppas på att det ger resultat. När jag var klar hämtade Emil mig och när vi kom hem gjorde jag lax i ugn med citronsås. Hade morötter till. Har även varit och grattat Sofia en sväng innan hon började jobba. Nästa vecka åker jag så håller redan på att planera lite. Känns som jag har en massa att göra varje dag men känns som att jag bara hinner en liten del av allt jag skulle vilja göra.

Grattis Sofia på din dag ♥


Idag har jag

Har varit effektiv idag, städat och plockat undan, dammsugit, slängt in tvätt, lagat mat. Har också varit och fikat med Nina, gick även en vända på stan och nu är jag hemma. Känner mig lite trött så ska vila ett tag framför tvn.

Söta sömntutor


Hej mitt vinterland

Otroligt fin dag!

Lövbiff

Maten blev kanon. Stekte bacon och lök när det var klart blandade jag det till en röra med senap. La det på lövbiffen, rulla ihop och satte i tandpetare i ändarna. Stekte och sen var det klart. Till det pressad potatis och varm beasås. Tog en bild men den blev så dålig så ni får använda er fantasi!

Byta kläder

Kom just in, va skönt med en promenad. Smulan och Bella följde också med. Nu ska jag bara byta kläder för nu blir det gymmet. Sen ska vi hem och laga lövbiff.

Nu ska jag ut

Nu ska jag klä på mig för en promenad med Nina. Va längesedan vi såg så ska bli trevligt och skönt att komma ut och få frisk luft. Hej så länge

Älskade helg

Åh vad jag älskar helgerna. När varje helg kommer så infinner sig en härlig känsla. Kan knappt förklara men en härlig känsla, känner inte ni så? Lite som att veckans stress försvinner och man kan andas ut. På tisdag börjar jag min kurs och kommer ha fullt upp under några veckor. Samtidigt som jag ska försöka köra och plugga så mycket som möjligt så att jag kan ta körkort snarast. Sedan kommer jag åka ner till Katrineholm nu den 1 eller andra feb. Känns lite stressigt att hinna med allt men ska försöka lägga det åt sidan och ta det när det kommer. Därför uppskattar jag helgerna ännu mer eftersom jag kan slappna av och bara njuta.

Bellas nya scarf

Fin va? ;)

Målat

Så klart blev det jobb för E, just när jag hämtat målarburken. Så fick måla själv. Det blev mycket bättre än tidigare, passade även på att ta taklisterna i hallen och sedan fixade jag lite annat. Nu blir det mys resten av kvällen.

Hej

Soffan är utdragen, målar grejerna är framme. Nu ska vi äntligen fixa väggen så vi kan sätta dit väggtexten.

Without saying a word

Jag älskar att ta det lugnt på morgonen, älskar att kunna gå upp ett tag för att sedan gå och krypa ner under täcket en stund till. Äta en god frukost med den jag håller kär. Inga ord behövs när kärleken finns där. En blick, kram eller en puss kan säga så mycket mer i vissa stunder. Att få känna sig älskad och trygg, skratta med varandra. Kärleken är så fin, det finaste som finns. Men kärleken är också svår och den kan också göra väldigt ont. Men det onda gör oss ännu starkare. Jag är säker på att det finns någon där ute för alla. När man minst anar det så kanske kärleken dyker upp och tar en med storm. Tiden går så fort, jag och Emil har snart varit tillsammans i fem år. Fina år. Ser fram emot många flera.

Gå och sova?

Är det för tidigt att gå och sova? Är helt slut. Ska ge Bella mat sen ska jag hoppas i duschen och sen ska jag iaf vila ett tag.

En vanlig dag

Idag har jag kurerat mig och nu mår jag bättre. Var på gymmet och efter det blev det bättre. Blev även bjuden på mat hos svärmor :) Nu kollar jag sveriges mästerkock, ska göra lite te och ta fram körkortsboken.

Mår fortfarande dåligt, ringde och ställde in min körning imorgon. När jag får så här brukar det tyvärr vara i flera dagar. Återkommer när jag mår bättre.

usch

Ingen bra dag. Ligger i sängen med en jävla huvudvärk.

Har haft fullt upp hela dagen, men efter att ha stressat lite till olika saker så va det skönt med ett gympass. Glömde såklart vattenflaskan så va lite surt. Efter träningen gick jag och handlade lite frukt och lite goda saker till en GI frukost imorgon. Nu har jag duschat och ätit så nu ska jag slå på en film och bara vara.

God morgon

Efter några dagar med dålig sömn trodde jag det skulle bli svårt att gå upp idag. Men det gick bra och jag känner mig ganska pigg.

Tråkigt

Har haft ett par jävligt tråkiga dagar. Men har inte orkat göra något åt det heller. Nu ska jag slå på en film och dricka te.

Vilken natt

Fick ett problem igår, skulle gå och kolla att jag tagit min medicin, brukar alltid dubbelkolla men då var tabletten fortfarande kvar i min kom ihåg dosett. Men då stod burken med medicinerna också framme. Brukar lägga undan den för att jag inte ska ta ur den av ren vana. Men nu hade jag inte gjort det så frågan är tog jag medicinen ur burken eller inte alls? Vet att jag gick in i köket och tog fram ett glas mer kommer jag inte ihåg. Sen kunde jag inte släppa det eftersom det är så viktigt. Så somnade in runt fem i natt/morse. Måste gå och ta prover imorgon och kolla värdet.


Vad har jag gjort?

Har bakat men inte så mycket mer än så. Har inte ens ätit middag så det står på tur nu.

Äppelsmulpaj

Nu ska jag göra äppelsmulpaj.

Bra

Hela dagen har gått som på räls. Blev även en runda på gymmet, är glad att jag verkligen tar tag i det. Känner mig lite stolt och jag är verkligen peppad att fortsätta i samma takt. Imorgon blir det vila. Nu ska jag fortsätta kolla på skräckisen som går på femman. Hoppas ni har en fin kväll!

Twitter

Jag har börjat med twitter mina vänner, får se om det är något för mig!

Fredag den trettonde

Äntligen fredag :)
Att det är fredag den trettonde struntar jag i, för känner på mig att dagen kommer bli bra.


Just do it

Hej på er
Sitter i soffan och väntar på att sveriges mästerkock ska börja. Missade det idag för jag var på gymmet.
Blir en vända imorgon också. Känns bra att vara igång. Imorgon är äntligen mötet som jag väntat så länge på. Ska bli skönt att ha det avklarat. Har även bestämt att jag ska åka ner till Katrineholm och vara med på Irinas 25 års fest i början av februari. Ska även hinna träffa familjen och Hanna! Hade velat hinna med Norrköping med men blir nog en resa till snart. Det är bättre att dela upp så man inte stressar ihjäl sig.


Pasta med krämig skinksås

Blev inspirerad när jag lagade mat med Nina så idag gjorde jag pasta med krämig skinksås, den blev väldigt god. Hade i rödlök, champinjoner, skinka, tomatpure, matlagningsgrädde lite crème fraiche och kryddor.
Blandade ihop allt med pasta och avslutade med parmesanost.


Min dag

Lunchat med Nina
 Kört
Träffat Dea
Varit på gymmet
Lagat mat
Slängt in en tvätt
Kollat film
Här har ni min dag i stora drag.


Äppelpaj

Har inte gillat äppelpaj förut, men blev bjuden på det för ett tag sen och nu har jag ändrat mig.
Så idag när jag var och handlade köpte jag allt som behövs för på fredag ska jag göra äppelpaj!


Känner mig inte

Känner mig inte riktigt på topp idag.
Vill ha fredag så jag får veta vad som händer och inte.
Igår var vi på olles med Julia och Jonas, väldigt gott och trevligt.

Sveriges mästerkock

Gillar du matlagningsprogram?

Missa då inte den nya säsongen av Sveriges mästerkock som börjar idag kl 20.00 på tv 4.


2012


Äntligen måndag

Eller?
Känns faktiskt bra med en ny vecka.
Ska köra om en timme sen ska jag och Nina träna. Ska försöka få in många träningspass den här veckan.

Arne Dahl

Har ni sett filmerna i den här serien?

Jag gillar ju svenska filmer och kriminalare så dom är helt i min smak.


Söndagen

Har haft en skön söndag.
Vaknade vid nio somnade om till halv tolv.
Kollat filmer med E och även spelat lite spel.
Ätit fläskytterfile och potatisgratäng,
till kvällsfika nygräddade baguetter med ost och skinka.


En dålig känsla

Jag har en konstig känsla i magen. Jag känner på mig att något inte är som det ska vara..

Slö

Igår låg jag i sängen länge, för länge. Så länge att jag blev snurrig i huvudet när jag gick upp, för att jag legat för länge. Men som tur va ringde Nina så jag tog mig upp och vi gick på en uppfriskande promenad med hundarna. Sedan lagade vi mat och kollade på filmen jag saknar dig. Vi båda trodde att den skulle vara bra, men vi blev lite besvikna. Storyn är ju bra men skådisarna var mindre bra. Testade även kladdkaka med pepparkakssmak. Funkade men inte så mycket mer.


Filmtips




En bra dag

Vaknade upp lite efter nio idag, pratade med mamma och fixade mig. Åkte på stan med Nina, fikade och gick på stan, hittade en massa underkläder på rea. Fick med mig 3 behåar och 2 trosor. För 185 kronor. Åkte hem städade lägenheten, nu är julen borta. Sen åkte jag och Jullan på gymmet. Efter det åkte vi på ica köpte grillad kyckling med tillbehör och åkte sedan hit. En bra dag för att sammanfatta det hela!


Nybäddat

Ikväll går vi och lägger oss i en säng med nya, fina nytvättade lakan. Gud så skönt.

Rea

Klickade hem lite kläder igår.
Hade tänkt att jag inte skulle köpa några kläder på ett tag men det var på rea så då får man passa på :)


Fisk

Hade roligt med Jullan på gymmet,
blev kanske inte det bästa passet men det gör inget.
Sedan åkte vi och handlade mat. Blev varmrökt sik med en god romsås.
Nu ska jag hoppa i duschen sen blir det inte många knop.


Gnäll

Sitter hos Jullan nu, har varit och kört för ett tag sen. Jullan har gjort en smoothie till mig som jag ska ta nu,
sen ska vi åka på gymmet och träna kan behövas! Sen ska vi göra lite käk efter det.
Roligt att passa på att ses innan hon åker tillbaka till Luleå nästa vecka.
Annars så sitter jag och gnäller för jag ska köra ganska tidigt imorgon och Sofia har varit snäll och kört mig till malmberget nu i två dagar. Men jag kan ju inte fråga alla hela tiden om de kan skjutsa mig så imorgon måste jag ta bussen, jag hatar att åka buss.

Kärlek


Det finns inget finare än kärlek.
Kärlek till familj, pojkvän, vänner, husdjur, mat, kläder m.m.
Kärlek finns på alla möjliga olika sätt och i olika former och det är väl det som är en del av det fina.

Idag

Hej vänner

Idag är jag trött.
Idag har jag kört, ska köra imorgon med.
Idag har jag träffa Sofia en sväng.
Idag har jag varit hemma hos Julia.
Idag har jag lagat spagetti och köttfärssås.


Nyår

Bjuder på några bilder från igår.

Tack för en fin kväll och god mat!

 

 

 


RSS 2.0