Svammel

Idag har jag varit trött nästan hela dagen. Men har gått bra att jobba. Väntar på att Emil ska komma hem från sin resa. Han har varit iväg, jag har jobbat och Bella har varit på vift för att inte vara ensam så jag har längtat tills vi alla är hemma igen.

Torsdag

Har just pratat med mamma. Ligger i soffan och kollar tv. Ska försöka vila en stund, vaknade ganska tidigt imorse. Börjar jobba halv ett. Men idag är det sista skiftet för den här veckan. Skönt med tre dagars ledighet. Men nästan hela helgen är planerad. Ser fram emot utgång på lördag, firande av min födelsedag och sedan så firar jag och Emil våran 6-årsdag ♥ En väldigt fin helg kommer det att bli.

Nybäddad

Sängen är nybäddad så just nu längtar jag tills jag får krypa ner i den. Känner mig inte så trött så ska nog vänta en stund. Det går bra på jobbet, jag trivs. Har fått ett bra schema. Annars så känner jag mig lite nere just för tillfället. Längtar hem. Födelsedags planer som tjorvar och det blir bara pannkaka av allt känns det som. Om jag visste innan att det skulle vara sånt bök med att fira in sin födelsedag med sina vänner så hade jag nog flytt fältet innan det var för sent. Nåväl blir nog bra tillslut.

Första dagen

Igår gjorde jag första dagen på mitt nya jobb. Det är så skönt att ha ett schema och veta när man jobbar. Det var ett trevligt gäng och jag kommer nog trivas bra där. Tar bara ett tag innan man kommer in i allt.

RSS 2.0