love as long as you live


idag ska jag ?

Sitter och funderar på vad jag ska göra idag, men vi får väl se. Vad ska ni göra?

är pengar livet?

Pengar

på ett sätt går livet ut på att man ska tjäna pengar så man kan klara sig, med hus, barn, åka på semester, fritidsintressen osv. Men pengar är inte allt, men pengar underlättar allt och det gör att man får mycket mer möjligheter. Jag hävdar fortfarande att man inte blir lycklig av en massa miljoner för i slutändan så är det vänskap och kärlek som räknas. Hur roligt hade det varit att bo i ett stort hus ha en massa miljoner men du sitter där helt själv ? Då är det inte pengarna som räknas. Visst du kanske skulle ha "vänner" men då är det ju mer troligt att de utnyttjar dig. Men ändå så är det pengar många länder i världen behöver för att de ska överleva. Men det är en skillnad på att behöva pengar för att överleva. Hur ska man egentligen se på pengar, för det känns som att allt handlar om pengar. Man pluggar för att få en utbildning som gör att man tjänar mer pengar, man spelar på lotto, bingo, triss och allt möjligt för att vinna pengar, för att få mer pengar. Tror man ska stanna upp ett tag titta sig omkring och vara glad för det man har. För det finns faktiskt människor som hade varit så glada om de hade en kran med rinnande vatten, en dusch, papper på toaletten, en säng, rena kläder, värme, mat, pengar att betala räkningar med. Jag tycker att det finns personer i världen som har så mycket pengar att det är överdrivet, kolla bara på hur mycket pengar fotbollsspelare får. De får mer än de behöver. Sedan kollar man hur de fattiga människorna har, ja livet är otroligt orättvist. När endel har så de kan bada i pengar och andra dör av bristen. Vilken värld vi lever i.


Nu är det klart

Min kusin ska flytta till Piteå och plugga där. Dans och på sidan av matte, hon är en riktigt duktig dansare. Ska bli roligt att ha henne närmare :)



.

Det här är så bra, mitt i prick. Man behöver inte ha samma åsikter som andra människor men man ska inte vara rädd för att säga det. Alla tycker olika och bara för att man inte tycker samma sak så behöver man inte säga det bakom ryggen. Man kan säga det när personen är med, tror inte att någon blir sur eller ledsen för att man har en annan åsikt eller om man inte tycker lika om tex ett klädesplagg. Men det finns alltid olika sätt att säga saker på och man behöver inte vara elak. Att tycka olika, ha olika värderingar ger än bara mer perspektiv på livet. Alla kan inte tycka som en själv och bra är väl det. Va tråkigt om alla gillat precis samma sak och tyckt exakt lika. Men att vara rädd att gå ifrån ett rum för man vet att sina "kompisar" kommer snacka bakom ryggen det är helt fel, det ska inte vara så och händer det kanske man ska börja fundera på hur mycket man kan lita på dom. Nej våga stå upp för er själva.

trött

Gudars va trött jag är. Känns som jag knappt orkar röra på mig. Igår åt vi mar här, men vi lagade ingen mat utan vi åt olika maträtter, men det gör ju ingenting. Sen blev det film och sedan myste vi bara på. Framåt natten var jag så trött att jag inte kunde se något. Är väl ett tecken på att man ska gå och lägga sig och somna gjorde jag nästan direkt. Vaknade vid tio idag har väl inte gjort allt för mycket, Sofia och jag kolla en film och sedan har jag kollat lite repriser på tvn. Är så glad för mina vänner och nu har jag fått två super dagar med dom. Förut kände jag mig så ensam men den känslan är borta nu och det är så otroligt skönt. Jag har väldigt fina vänner här och det är jag så tacksam för. Idag kommer äntligen E hem, har saknat han när han varit iväg.


fredagen

Igår åkte vi till Dea och åt en god middag. Är så trevligt att ses med sina vänner och bara mysa och prata. Vi gjorde vi kycklingsallad och hade caesar dressing till. Jättegott!





Sedan bestämde vi oss för att åka upp på dundret och kika, efter det kollade vi på film.









Tack för en trevlig kväll :)

jag behöver ingen locktång

Jag har kommit på att jag faktiskt inte behöver någon locktång.
När jag duschat och låter håret lufttorka så faller håret så här. Inte jätte lockigt men det räcker för mig.


Middag

Nu gör jag mig klar för att träffa upp några fina damer på coop :) Sedan ska vi hem till Dea och laga middag och äta en massa gott! En toppen kväll tror jag att det blir. Något som gör det ännu bättre är att det är fint väder och varmt. Idag när jag vaknade var det klarblå himmel och sol, underbart. Annars har jag och primen varit runt på stan och handlat en massa och vi han även äta lunch på thai. Nej nu ska jag göra mig klar. Puss

bilbingo

Kom hem för en liten stund sedan, blev ingen vinst på bingon (som vanligt) men på söndag ska jag dit igen :) Hade inte ätit innan bingon och när det var 40 min innan den började så var vi jätte hungriga så vi beställde en pizza och lina en kebabrulle. Gott som tusan men nu får det bli nyttigare mat framöver. Nåväl vi hörs. Natti

varje bild har ett minne, ett minne som aldrig kommer försvinna




















Fingers crossed, my time is coming now

Dagarna går så fort att jag knappt hinner med allt jag vill. Har varit med vänner och faktiskt tagit tag i mitt tränande. Tyvärr har jag fått ont i benhinnan och knät på ena benet men det ska inte hindra mig, för imorgon blir det träning igen. Idag blir det bilbingo, håll tummarna :) E ska på sm i E-tuna och åker redan idag, håller tummarna för att det går bra för han. Sandra har varit här en sväng och jag har passat på att städa medans hon vilade. Men det är mycket kvar så ska fortsätta med det nu.


lurar ögat








vackert



pärlor

Det blev ingen vinst igår, som vanligt. Satt mest och va lite småsur. Men jag ger mig inte jag ska dit på torsdag igen! Annars så fixade jag med massa papper igår och satte i pärmar osv och det blir nog att göra det idag med. Ska och springa nu var tanken men min kompanjon svarar inte i telefonen så vi får se :) Annars vet jag inte riktigt vad dagen har att bjuda på så vi får väl se. Nu ska jag fortsätta att kika runt lite på internet. puss

blogg

Blogg.se fungerar inte som den ska, och min blogg missar att visa kommentarerna.

.

Nu laddar jag för en springtur och sedan blir det bilbingo :)

sms

Hej på er

Har en fråga, är det bara jag som är less på att skicka sms? är oftast seg att svara och jag tycker bara att det är jobbigt om det inte är något som är bråttom brukar jag faktiskt vänta till när jag ska gå och lägga mig och svara om jag kommer ihåg då. Tycker det är mycket bättre, lättare och smidigare att ringa. Men ibland kan det ju vara smidigare med sms men det är sällan om ni frågar mig.

lördag

Idag har det varit en mysig och lugn lördag. Har varit och handlat, kollat två filmer, grillat och haft det mysigt. Nu är E iväg på galej och jag är hemma. Hade ingen lust att följa med ut så blir nog att slå på en film om inte jag har turen att Nina kommer hit. Hade ju tänkt att fixa med lägenheten och göra klart en massa saker i helgen men det får vänta men ångrar att jag inte följde med Julia och Svante till Luleå och Piteå för hundutställningen imorgon. Vi hörs mina vänner.

make up store

Igår var jag och fina Nina och fikade och sedan drog vi en vända på stan närmare bestämt Kicks. Där hittade vi en massa fint och jag kom hem med det här. Gillar verkligen sminket från make up store har just köpt en orange klänning som jag tänkte matcha med den oranga ögonskuggan. Hoppas det blir fint. Om ni är sugna på samma så heter dom bronze, sunrise och aquarius.



Senare på dagen så for vi och handlade massa gott med Dea och Robin och på kvällen blev det grillning. Väldigt gott och trevligt.

trött

Igår blev det onsdagspuben en sväng, väldigt trevligt. Lina kom hit innan också och det var roligt att träffa henne, var nog i våras vi sågs sist. Vaknade efter fyra i natt och efter det kunde jag inte somna om på flera timmar. Runt halv åtta somnade jag igen och sen vaknade jag halv tolv av att E ringde. Jag är trött som tusan och känner jag nog kommer bli trött i huvudet av alla nr som kommer ropas ut under bilbingon, men jag ska ändå dit :) Ska till sjukhuset snart sen blir det hem och förbereda maten sen ska vi köpa möbler till balkongen, vilket är på tiden efter det ska vi springa och sen hem och duscha käka och sedan vidare till bilbingon. Nej nu ska jag göra mig klar och gå. Vi hörs sen mina vänner. puss

trött

Igår blev det onsdagspuben en sväng, väldigt trevligt. Lina kom hit innan också och det var roligt att träffa henne, var nog i våras vi sågs sist. Vaknade efter fyra i natt och efter det kunde jag inte somna om på flera timmar. Runt halv åtta somnade jag igen och sen vaknade jag halv tolv av att E ringde. Jag är trött som tusan och känner jag nog kommer bli trött i huvudet av alla nr som kommer ropas ut under bilbingon, men jag ska ändå dit :) Ska till sjukhuset snart sen blir det hem och förbereda maten sen ska vi köpa möbler till balkongen, vilket är på tiden efter det ska vi springa och sen hem och duscha käka och sedan vidare till bilbingon. Nej nu ska jag göra mig klar och gå. Vi hörs sen mina vänner. puss

home

Han har en bra sångröst och hon är bedårande. Va tycker ni? :)

never say never



Den här filmen såg vi igår. Har ni sett den? :)

Jag tyckte den va bra, det är så häftigt hur stor Justin Bieber blivit på så kort tid, det var roligt att se hur allt började och resan på vägen. Ett bra filmtips :)

Helgen

Hej fina!

Som sagt så var vi i Pajala (Erkheikki ) i helgen och i fredags kom vi dit och där träffade vi Emils familj och släkt och hade det mysigt. De är så rara allihopa. Så här vackert var det på kvällen.

På lördagen var det ett riktigt oväder med åska och regn men det blev en runda på marknaden och sedan blev vi bjudna på lunch av Kristina! Fick med min lite strumpor och kryddor. Senare på kvällen åt vi på thai resturangen, vilket var jättemysigt. Sedan gick vi vidare till Johan och Sandra och sedan blev det krogen. När vi kom dit så var det en så lång kö, trodde inte vi hade en chans att komma in men det tog inte så länge men under tiden började det spöregna och jag blev dyngsur, håret blev förstört och sminket rann. Det var tokmycket folk att man knappt kunde röra sig. Men det var en trevlig kväll och vi kom tillbaka just innan fyra. Så här såg jag ut innan regnet kom och det blev en knut på huvudet.


det här är bra


pajala

Nu åker vi strax iväg till Pajala och blir där till söndag. Imorgon blir det att gå på marknaden ett tag och det skulle bli fint väder så det blir kanon.

Efter att ha varit hos Nina och kollat in hennes garderob med väldans fina klänningar och andra fina godbitar så är jag riktigt sugen på att klicka hem något, men ska försöka att vänta ett tag eftersom det inte var så längesedan jag handlade lite nya kläder. Hörs på söndag, hoppas ni får en trevlig helg. Puss

promenad

Nu tar jag en promenad med Nina och Miranda. Ska bli skönt att röra på sig!

bättre lycka nästa gång

Igår blev det bilbingo med två snygga brudar, men som vanligt så blev det ingen vinst. Men jag hade roligt ändå för i Sandra och Deas sällskap kan man inte ha tråkigt. Så nu hoppas jag på vinst nästa vecka :)

Gårdagens mat blev det här :



Kokade potatis som jag sedan skar och lade i en ugnsform.
Stekte chorizo korv och jokkmokks korv och köttbullar och hade i.
Sedan hade jag även i rödlök, champinjoner, morötter och tomater
Det fick sedan stå och gotta sig i ugnen och när det var klart serverade jag det med hemmagjord vitlökssås.



vardagsrum

Här är en bild på vårat vardagsrum,
till mina vänner nere i söder som inte varit här ännu.



Hej


400 slag

Idag blir det bilbingo och innan det ska jag träffa Nina och zumba lite, sen en promenad med Sofia. Sedan ska jag laga mat och försöka hinna fixa lite här hemma för just nu ser det ut som en svinstia.

Här är pizzan som jag gjorde i måndags.

kryssningen till Riga

Vi åkte ner till Stockholm på fredagen och senare på eftermiddagen skulle båten gå mot Riga. Vi hann gå på stan innan och myste bara på i ett varmt Stockholm. Sedan hoppade vi på båten och hade det väldans mysigt hela helgen. Riga var inte det finaste men vi åt en god middag med tre olika rätter plus dricka för ynka 110 kronor. Vi hann även gå en lååång promenad och kolla runt. På båten har vi käkat buffe, som tyvärr blev en besvikelse, spelat på alla maskiner som fanns, kollat deras show, druckit någon drink, dansat osv. Jag har haft en underbar resa med min fina. Hade otur när vi kom till stockholm på söndagen för det var fullt på flygen så det var inte lika roligt eftersom E skulle jobba på måndagen. Men det fanns inte mycket att göra så vi kollade bio, det blev bad teacher, den var lite fjantig men ändå rolig och en lätt film att se när man är lite småtrött. Sedan träffade vi Fredrik och Viktor en sväng innan Elin och Jimmy kom och hämtade oss för middag på O´learys. Var väldigt roligt att träffa Elin igen eftersom gått nästan precis ett år sedan vi sågs sist. De var så snälla och skjutsade ut oss till arlanda. Väl där blev det en dusch och sedan gick vi och la oss. Vi sov på rest and fly. Sedan flög vi upp på morgonen och när vi var framme åkte E och jobbade direkt och jag for och handlade med Sofia, gjorde hemlagad pizza och sedan for jag och Sofia på bilbingo, men vi hade inte turen med oss. Nu har ni fått en lite uppdatering hur helgen var. Nu blir det lite bilder :)






















trött

Jag är för trött för att lägga ut bilder så får bli imorgon. Ska bara vila och ta det lugnt och hoppas huvudvärken försvinner. Väntar på att hjärtat ska komma hem sen ska vi ha myskväll och kolla film.

borta bra men hemma bäst

Är hemma igen, gud så skönt det var att komma hem. Det bästa av allt var att sova i sin egen säng. Har lite att stå i så får berätta mer sen och lägga in bilder. Puss

Mina fina syskon när de var små, visst är dom söta :)




Hej så länge

Nu tar vi flyget ner till Stockholm och åker på en kryssning. Hoppas ni får en fin helg :) Puss

RSS 2.0