Ledig

Har varit ledig igår och idag. Gårdagen var väldigt lugn har försökt att kurera mig men den här förkylningen vägrar släppa taget. Idag har jag blivit bjuden på frukost, träffat Sofia, Kristina och Erica. Jag och Erica blev hungriga vid tio så jag slängde ihop lite mat till oss, en väldigt sen middag men välbehövlig. Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon. Kolla vilken liten söt tomat vi hittade bland de andra normal stora tomaterna.

Jobb

Oj den här morgonen bara flög förbi, är hemma på rast. Ska äta och vila ett tag innan jag åker tillbaka till jobbet. Slutar klockan åtta ikväll och likadant imorgon.

Sådärja

Sådärja då var den här jobb helgen slut. Efter en jobbig natt/morgon har den här dagen varit ganska tung. Men allt slutade bra som tur var så nu har jag kunnat andas ut. Har en förkylning i kroppen som inte ger med sig så orkar inte så mycket mer än att jobba och sedan hem och sova. Men hoppas jag blir frisk snart. Nu ska jag lägga mig i soffan och slå på en film.
 

Betyg

Imorgon ska jag hämta mina betyg. Äntligen! Kan inte beskriva hur skönt det känns.

2013

Hej på er.
Hoppas erat 2013 börjat bättre än vad mitt gjort. Har blivit sjuk, kände mig inte så pigg förra veckan och hade lite hosta oså sen spydde jag, trodde jag fått magsjuka och på lördagen kunde jag inte ta mig ifrån sängen förens runt tre fyra på eftermiddagen för att jag hade så ont i hela kroppen. Sen har jag haft en riktig slem hosta som inte velat ge sig och hostar så mycket att det kommer blod. Nätterna kan jag sova någon timme den består mest av spottande av slem och hosta. Har fått cocillana och hoppas att det ska hjälpa snart. Sen har jag även nu fått ögoninflammation. Grattis tilll mig. Så har fått ringa och säga att jag inte kommer på jobbet idag, typiskt eftersom det var en bg på ett nytt ställe. Så hoppas ni klarat er från förkylning och allt annat som går dessa tider man har ju bättre saker att göra. 

RSS 2.0