Nu ska ni få höra något riktigt sjukt. .

I eftermiddags så smet våran hund hemma (nere i söder) och det är sådant han kan göra ibland om han får upp något spår jakthund som han är, men han är alltid på samma ställe och kommer alltid tillbaka. Idag gick det inte så bra, han blev påkörd ute vid stora vägen. Nästan på samma ställe som min favorit hund Bozz blev påkörd vid och dog för några år sedan. Men iaf så hon var hon som körde på Jack väldigt chockad och efter det kom det fram en bil och dom erbjöd sig att åka med han till veterinären. Så de tog honom och åkte iväg. Nu flera timmar senare så är han borta. Pappa har ring varenda veterinärstation runt hela sörmland, östergötland och även strömsholm. Men ingen har fått in Jack. Så nu undrar jag vad fan de gjort med han och var de tagit honom. Han är ju skadad . Jag blir så förbannad så jag vet inte vad jag ska säga, en hund är mer än ett djur, de är en familjemedlem och jag förstår inte hur man kan göra så här. Jag hoppas verkligen att vi får veta vad som hänt han. Men vi vet ju inte exakt hur skadad han är , om han klarar sig utan att han får hjälp. Jag hoppas innerligt att han inte är död, att de inte gjort honom illa. Jack är en jättefin hund som alltid är glad och han älskar människor. Jag har så många fina minnen men honom och jag hoppas jag får många flera. ♥


soon it's gonna change

Allt har gått väldigt fort så det har nästan övergått från glädje till stress. Men vet att när vi väl fått nyckeln så kommer allt släppa. Jag ska på massa olika möten, det är packning, planering, inhandling osv ni vet! Sen är det lägenheten som ska säljas. Ska bli skönt när allt är klart. Vi skulle egentligen hem till mamma i helgen men vi får ta det en annan helg för vi åker till Ikea i helgen. Vi har redan inhandlat säng och soffa, tror det kommer bli jättebra, längtar till jag få sova i sängen, det var så otroligt skönt, kommer sova som en prinsessa i den. Ska bli så skönt att slippa trängas. Idag ska vi på möte, handla lite saker och sedan ska vi fira Anders som fyller år idag! Funderar på vad vi ska äta idag, jag är sugen på tacos :)

Nu så

Nu är kontraktet på skrivet och nästa vecka flyttar vi in. Kanon, synd bara att vi måste vänta ett tag på sängen men det är det värt! Så nu blir det nog några veckor fram över med massa fix hit och dit.

Idag är jag trött som tusan, har fått huvudvärk och känner mig lite småstressad. Mycket som ska planeras och då gäller det inte bara flytten. Förövrig var jag nära på att bränna upp hela lägenheten idag, tur att micron inte sprängdes. Så det luktar bränt här hemma, försöker vädra men det går inte bort. Har även börjat småpacka, men är glad att det faktiskt inte blir så mycket som ska med. Ska bli skönt med nytt!

Ska lämna in mobilen snart också, så får ni inte tag i mig så är det troligen mobilen. Den lever sitt eget liv och gör vad den känner för.

/ Sofia


ÄNTLIGEN!!

Efter en svettig budgivning så blev det tillslut klart och det var vi som hade det sista budet :) Så nu äntligen ska vi flytta till större och det ska bli så skönt med ett sovrum och framför allt ha ett kök, tvättmaskin, diskmaskin. Åh jag längtar till vi får fixa till allt. Men iaf så ska vi skriva kontrakt imorgon och vi får flytta dit senast nästa fredag så här går det fort fram :) Som det ser ut nu så har vi en köpare till den här lägenheten så hoppas att allt flyter på utan massa problem. Jag är så himla glad idag och ni som känner mig vet hur gärna jag velat ha större! Sen ska det bli skönt att ha närmare till mina vänner!

Puss på er

Två timmar och 20 minuter

Jag är så nervös att jag inte kan tänka. För än gångs skull vill jag att tiden ska gå så fort som den bara kan!!

strålande sol

Det är helt underbart väder ute :) Man blir så pigg och glad när det är sol som att man får lite extra energi. Ska gå en promenad med Bella sen så ska pälsa på henne med skor och jacka för annars vill hon inte gå många meter. Sen blir det lite fix och sen ikväll middag på Olles. Sen får vi se vart denna dag för mig.




Min granne

God morgon kära vänner!

Nu ska jag berätta om min granne som bor i huset mitt emot. Hon är skit jobbig om jag ska vara ärlig. Så fort man går ut är hon där i fönstret, skulle slänga soporna och hade lite problem med dörren då öppnar hon fönstret och skriker hur jag ska göra, visst det var ju snällt. Men ska jag gå till tvätthuset och råkar möta henne då är hon nyfiken som tusan. Kollar jag ut när jag är inne där står hon i fönstret. Hon är hela tiden i det där jäkla fönstret och hon har nog koll på hela grannskapet. Hon har nog väldigt lite att göra, imorse när jag gick ut med bella ställde jag mig sedan och prata med Emil som skrapade bilen då är hon där igen, går bort och kommer tillbaka så jag ställde mig och kolla så hon skulle fatta att han faktiskt syns. Men inte hjälpte det! Och nu när jag vet att hon står där och kolla kan jag inte undvika att inte kolla och när jag se henne stå där kan ja inte rå för att jag tillslut blir lite irriterad.

Mat

Det här ska jag äta idag! Och det serverar jag med ris.



Känsliga läsare varnas

Att vara brännskadad är inge roligt, det här var ett tag sen men tänkte visa hur det kan gå med lite tevatten. Kan berätta att det gjorde så jävla ont och att ha byxor (mjukisar) på sig var nästan omöjligt. Blev rejäla ärr efter det där och trodde att jag var märkt för livet, men jag har haft tur nu syns det nästan inget alls, är väl egentligen bara på ett ställe där det blivit som ett litet ärr men det är ganska osynligt för ögat som tur är.





Nu vet jag

Ja helt plötsligt så gick det upp ett ljus! Det har hänt en gång förut, men jag hade helt glömt bort det!!


Sitter och är helt proppmätt, känner mig nästan på gränsen till illamående. Har gjort en riktigt lyxig torsdagsmiddag med köttbullar och makaroner :) Men det bästa men det kommer inte förens dagen efter för jag har pippi på att äta kalla köttbullar :) Jag kan inte annat än att längta till måndag och sedan till våran resa senare under veckan. Det blir kanon!! Men självklart så tror jag den här helgen också blir toppen! Idag har jag varit tokseg men har hunnit med en telefondejt med en kär vän och sedan lite andra nödvändiga samtal plus 6 st ner till söder.

/S


stanna upp

År, månader, veckor och dagar de går så fort förbi, man hinner knappt blinka så är veckan slut. Men ibland kan det vara både bra och skönt att stanna upp och bara vara i nuet. Jag tycker det är bra att stanna upp och tänka på vad man gjort på sista tiden osv. Man kan lära sig så mycket och ändra saker till det bättre. Jag är mycket för att fundera och analysera mig själv och även andra. För ibland måste man faktiskt tänka på hur man själv beter sig mot sig själv och mot andra och ibland kan det vara att någon annan gjort något som faktiskt satt sina spår. Då tycker jag det är skönt att bara sitta och reda ut det i sina tankar iaf så slipper man gå runt och tänka på massa saker som bara tar onödig energi. Tror det kan vara bra att rensa tankarna för annars har man både det ena och det andra i bakhuvudet och tillslut blir allt bara en stor smörja. Ibland kan jag behöva påminna mig själv om att tex inte vara så god trogen. Man vill ju tro bra om varje människa och man kan ju tänka att man tror bra om varje människa till motsatsen är bevisad, men ibland kanske inte det heller är det bästa för då kan det redan vara försent. Men det kan nog vara bra att ta sig en funderare då och då så man bara fortsätter mot det som är bra, man lämnar av sig sitt bagage med allt det dåliga och går vidare. Men för att gå vidare behöver man ibland ett avslut. Eller så är det bara en annan tankegång som behövs, att man lär av sina misstag. Jag tror att det här året kommer bli kanon. Det är mycket som kommer hända och mycket som är på gång , men jag ska komma ihåg att inte ha så mycket förväntningar inte leva dagar eller veckor i förtid. Utan jag lever idag här och nu och resten tar jag när det kommer.



det är fritt fram

Yes, tänkte svara på era frågor, om ni har några :) Så fråga på så kan ni se svaren här senare!

Ha en bra dag

goodbye

Irritationen bara växer , jag blir galen !!


skytte

För er som inte vet hur det ser ut när man skjuter luftgevär. Visst har jag matchat bra med kläder och mitt gevär (som jag nu sålt för nån månad sen) ? :)







BURN

Jag får inte nog av denna dryck, tycker den är så enormt god :) Om ni inte har provat så gör det !


Jag borde

fixa här hemma men har absolut ingen lust med det. Har skjutit upp det nu i flera dagar så är väl dags att sätta igång, eller så gör jag det imorgon, även om det blir en vana att tänka att man gör det imorgon så kan det vara ganska skönt. Tre dagar har snart redan gått av den här veckan. Jag har hunnit med bowling, middag hos svärmor, träffat sandra en riktigt snabb sväng, varit hemma hos dea och sen saker som jag inte tänker berätta här, inte än iaf. Nästa helg åker vi iväg, gudars vad jag längtar. Just nu sitter jag och småkollar på reprisen av halv åtta hos mig. Kan berätta att jag vaknade av en otrevlig överraskning idag och det var Bella som hade varit i farten så idag är hon inte jättepopulär hos mig. Blev ett väldigt tråkigt inlägg men antar att ni redan läst allt nu!

ssup


Jag är inte rädd, jag kan flyga






Inte helt sant, jag var rädd. Självklart blev det dåligt väder just vi skulle flyga upp, men det var roligt att ha gjort det även fast jag mådde illa där ett tag.

PUSS


Sometimes . .

Sometimes we put up walls. Not to keep people out, but to see who cares enough to knock them down.


(Bild lånad från google)

att vårda sitt hår

Ska jag vara ärlig är jag riktigt dålig på det. Har balsam när jag duschar sätter hårinpackning ibland när jag orkar och använder värmesprej när jag kommer ihåg. Jag vet man ska ta hand om sitt hår och jag ska försöka bli bättre. Är även dålig på att boka tid till frissan. Trivs bäst när jag plattar håret men det sliter så mycket så nu försöker jag bara att lufttorka det. Blir mest att jag har det i en knut på huvudet för att jag tycker det är ivägen. Men vill inte klippa mig för det trivs jag inte i och jag ångrar mig alltid när jag klipper mig men likaväl när jag har långt hår så tycker jag bara det är jobbigt. Man är då aldrig nöjd. Så här ser iaf mitt hår ut naturligt, man ser ju inte allt men lite iaf.


Alla hjärtans dag

Ja det är ju faktiskt inte långt kvar och för en gångs skull så har jag planer i god tid. Vill ju ge bort något som verkligen betyder något och en månad efter det då är det våran 4 årsdag :) Och det är ju aldrig fel att vara ute i tid. Tiden går så fort så man hinner ju knappt blinka så har redan en vecka passerat.

För övrigt så gick det inte som planerat men nu tar vi nya tag, snart så. Känner på mig att det är våran tur snart, vi har väntat ett tag nu.


Leave them burning and then you’re gone

Vet inte vad jag ska skriva ? Jag återkommer

ojojoj

Nu är det mycket som står på spel !!

Jag ska fånga en ängel


Tvillingar ?



Är vi lika ? :)

Ja tydligen är vi så lika att ingen vet vem som är vem. När vi har jobbat på Nybyggaren tillsammans så säger de alltid fel även fast vi har namnskyltar, och alltid får vi höra att vi är så lika. Visst är det lite roligt men till slut blir det bara skrattretande bara för att man är mörkhyad så är man lika? Men då är det frittfram för mig att säga fel till alla? Jag menar då hade det ju blivit svårt för mig att se skillnad på alla vita? Visst är det konstigt.

Änglagård

Igår höll jag på att ringa massa samtal men som vanligt är det nästan helt omöjligt att få ta på en del människor och när man väl får ta i dom så skyllder dom ifrån sig och säger att jag ska ringa nån annan. Så nu har jag en telefontid på fredag så får se om jag blir klokare då. Vill även byta läkare eftersom min läkare inte är bra, men det verkar ju också vara omöjligt. Jag är så less på den här jävla sjukvården. Fattar inte att jag själv håller på att utbilda mig till något inom det.

Lite senare fick jag finbesök av Sandra, var evigheter sen! Så vi satt och pratade om allt möjligt och sen när emil kom skjutsade vi hem sandra och åkte på bussgods för att hämta ut ett paket. Efter det for vi och gjorde lite ärenden och sedan hem och lagade mat och sedan for vi på bio och kollade änglagård. Som jag väntat på att se den filmen. Gillar verkligen de andra filmerna, tycker den här filmen också va bra men de andra är bättre. Hade hoppats att Molly, som är deras riktiga dotter, skulle vara bra. Men hon var inte så bra, kändes inte riktigt trovärdig. Nåväl nu ska jag se om jag hittar något nytt recept som jag kan laga idag.

Hej så länge

Min skoter

Har glömt bort att visa hur min skoter ser ut.
Så här får ni en liten bild. Det är den till vänster som är min!


Filmtips

Vill ha filmtips :)

En film som ni borde se är The Town, en riktigt bra film :)

Hallå

vart tog du vägen ?

Halv åtta hos mig

Jaaaaaa, idag börjar det igen! Gillar verkligen det programmet och man får mycket inspiration och tips. Dagen har mest bestått av telefonsamtal . Är helt slut i kroppen av skoterkörningen så de är bara att ladda om till helgen. Sitter och funderar på att köpa en riskokare, har hittat en jag vill ha men har inte riktigt bestämt mig ännu så vi får se.

Hejdå


No never, I'm never gonna stop

Igår hittade jag äntligen en skoterhjälm, så idag har jag invigt den. Kallt har det varit idag men när man kör skoter så försvinner kylan fort! Är helt slut i kroppen nu känner jag men blir nog en runda imorgon också. Bella ligger och sover på filten brevid mig och min fina är iväg. Så ska nog kolla lite tv och sen läsa lite. Tror jag är lätt vaggad idag. Så den här lördagskvällen blir lugn.

Vi hörs. Puss


Trogna läsare!

Jag vet att jag har läsare men jag vet inte vilka som läser, hade faktiskt varit roligt om ni skrev erat namn när ni kikat in så får jag se vilka ni är. Är roligare att skriva när man vet vilka som läser. Ofta när man skriver sånna här inlägg så är det inte många som skriver. Jag vet faktiskt inte varför, tycker man att det är pinsamt att man läser andras bloggar?

Hörde att det inte gick att kommentera det här inlägget så vi gör ett nytt försök :)

It's like a journey I just don't have a map for

Dålig dag, dåligt humör.

Det finns så mycket jag vill göra, hjärnan säger JA men kroppen säger ifrån. Kan inte ens beskriva hur det känns, men det är jävligt tråkigt. Känns som jag inte gör annat än att ändra planer och sitta hemma för att jag är trött, har ont i huvudet, något i kroppen spökar, ont i kroppen, rädsla ja lite av varje. Jag vill bara återhämta mig och jag vet att jag ändå har kommit långt. Hoppas det inte är så länge kvar, det är frustrerande, otroligt frustrerande. När jag är så bra som jag kan bli då ska jag inte vara hemma mer än nödvändigt. Då ska jag göra massa roligt och ta igen all förlorad tid med min vänner som är helt otroliga och tålmodiga men mest av allt förstående och stöttande!


ooh na na na na



Björn Axén

Den här funderar jag starkt på att köpa.



Nyhet höst 2010!
Läcker professionell plattång med extra långa plattor för maximal effektivitet på längre/fylligare hår.

Teknisk information: Inställbar temperatur från 120°C till 230°C. Snabb uppvärmning ca 60 sekunder. Högresistent keramisk beläggning med tourmaline för minskad friktion, ökad glans samt skonsam behandling, motverkar även statisk elektricitet och bevarar fukten i håret. Flexibla (flytande) plattor för ett jämnt och kontinuerligt tryck mot håret. Auto-off: Plattången stänger av sig automatiskt efter 60 minuter. Extra lång sladd: 2,8 meter.

Användning: Appliceras på torrt hår.

Övrigt: Exklusiv värmetålig förvaringsväska medföljer.
PRIS: 695 kr

Tell me what you wanted me to do

Ibland önskar jag att jag bodde nere i söder, mer hemma. Mer nära till mina vänner och min familj. Det var längesen jag kände mig så ensam som jag gör nu. Det finns många som är saknade. Jag trivs jättebra här men ibland känner jag att saknaden tar över. Det gör ont i hjärtat när man vet att man har förlorat människor som man inte vill förlora. Men avstånd kan tyvärr göra att man glider ifrån varandra. Men sen beror ju allt också på hur mycket man anstränger sig för att vårda relationen. Hur mycket man bryr sig? Jag står stilla men jag vill framåt, långt fram.


Nyår ?

Ja nu ska jag berätta hur mitt nyår blev. Jag tänkte hela tiden att jag inte skulle ha några planer alls, för det första har man alltid för höga förväntningar och målar upp i sin hjärna saker som ändå aldrig händer. Och vad händer då, jo man tycker inte att det är så roligt som man tänkt sig. Så det enda jag gjorde var att fixa en fin nyårsklänning och dagen innan var jag på stan och köpte lite smycken att ha på mig. Fick en grymt snygg väska av julia i julklapp så den tänkte jag ha och sen tänkte jag ha mitt nya smink från make up store som jag fick av emils mamma och Linda! Men i onsdags kom min kära hem och mådde inte bra och det har bara gått utför sen dess. Så på nyår då mådde han inte alls bra och det var inte så att han hade kunnat fara till sina vänner och skippa drickandet för han var för svag. Så då bestämde jag mig för att stanna hemma med han. Skulle aldrig ha kunnat lämna han och vad hade man sagt själv om man var sjuk och fick ligga ensam på nyår? Nej hade inte varit roligt och jag tycker inte att man bara lämnar någon ensam speciellt inte när någon inte mår bra. Blir så orolig när någon i min närhet blir sjuk och jag vet att han hade stannat med mig om det var tvärtom. Så vi var hemma och jag tycker så synd om Emil, han är nästan aldrig sjuk, kommer inte ihåg sist han var sjuk och så blir det självklart på nyår. Så på nyår var vi hemma. Men det kommer flera fester, fler nyår så det är inget att vara butter över.


RSS 2.0