champinjonsoppa

Det äter jag just nu och jäklar va god den är. Idag har Fredrik hjälpt mig med en överraskning till Emil och jäklar va bra det blev. Väldigt nöjd. Nej nu ska jag fortsätta äta. 

Syskonkärlek

Idag är det en vecka sedan pappa, Nina, Rickard, Sara och My åkte härifrån. Det blev tomt och väldigt tyst. Jag saknar mina syskon väldigt mycket när vi inte ses och jag njöt verkligen av att få spendera en massa tid med dom. Men nu vill jag bara träffa dom igen, önskar verkligen att vi bodde närmare. Men de börjar ju växa upp nu så kanske jag kan lura upp dom hit om några år ;) 
 

Hanna ♥

Grattis mina kära vän på din födelsedag! 
 

Plattång

Vet inte om jag berättade för er att min plattång gick sönder för ett tag sen? Blev inte direkt glad eftersom det finns roligare saker att lägga pengar på. Men klarar mig inte utan den så var inte så mycket att fundera över. Köpte min nya på en frisörsalong och den slå verkligen alla plattänger jag provat. Kommer aldrig någonsin ha någon annan. Mitt hår är väldigt tjockt och tar lång tid att platta men med den här går det faktiskt fort och håret blir mycket bättre och finare. Det går även att locka med den precis som den förra.
Ett tips till er om ni behöver köpa ny. 
 
 

Hallå

Sitter i soffan med Bella och myser har just kollat en film. Det enda vettiga jag gjort idag är att träna. Har kollat live när E tävlar och sedan har jag varit och köpt förvaringslådor. Så ska fixa och ordna ikväll eller imorgon. 
 

1

Hej på er! Vårat internet har gått sönder så det är därför det varit ganska tyst här. Jag och Emil har sedan i onsdags haft besök av pappa, Nina och mina kära syskon. Imorgon är sista dagen dom är här och det känns väl så där. Är så härligt att kunna umgås med familjen. Kommer bli tomt utan dom. Men hoppas att mamma och Micke kan komma snart. Har iaf varit ett par fina dagar, synd bara att vädret inte varit så bra. Nu ska jag plocka undan lite och sedan åka och hämta Emil. Sen blir det kudden. Puss

2

Två dagar kvar!!

Chokladmuffins med after eight

Det gjorde jag för någon vecka sen och det blev väldigt gott. Har ni inte testat det kan jag rekommendera det. Blev lite rädd när de var i ugnen för det luktade inte så gott, när after eighten smälte, luktade nästan som att de brändes. Men det var ingen fara, det blev väldigt gott och jag absolut kommer göra dom igen. 
 

Dagen

Städat, tränat, varit hos Kristina och Tommy, letat bil i flera timmar, ätit en god middag och myst framför tvn, det är min dag i stora drag. 

Piteå

Vi hade det bra förra helgen när vi var i Piteå. Hade gärna åkt tillbaka.

Lunch med Julia

Gör mig klar för en lunch med Jullan. Eller egentligen ska jag bara klä på mig, ingen ide att göra något annat, det spöregnar ute så orkar varken fixa frillan eller sätta på något smink. Hej så länge
 

Bilbingo

Igår var jag, Kristina och Else-Maj på bilbingo. Vi siktade på 40 000 men fick nöja oss med 700.
Men bättre det än inget alls! Trevlig kväll.

En längtan

Jag längtar otroligt mycket till nästa vecka. Vill ha onsdag nu.

Soooool

Underbart väder.
Först ska jag på ett möte sen blir det en fika och en runda på stan med en vän. 

Lyckligare nu

 
Väldigt bra låt.
 
(Hanna jag tänkte att jag lägger upp den här så du inte glömmer att lyssna på den!)

Piteå

Åker till Piteå idag. Roligt. Har aldrig varit där under sommaren. Blir nog en riktigt bra helg.
Nu ska jag bara packa och bestämma vad jag ska ha med mig. 

Telefonen

Idag har jag suttit och pratat i telefonen i timmar. Ca 3 timmar och 20 min. Jag började med att ringa tillbaka till Hanna som ringt mig och efter det ringde det några gånger så det var bara att börja ringa tillbaka alla när jag var klar med mitt första samtal. Är alltid trevligt att få höra hur mina vänner där nere i söder har det. Sen ringde Julia och frågade om jag skulle med och promenera, så jag och Bella åkte och mötte uppe henne. Har knappt hunnit träffa henne i sommar så var väldigt trevligt och skönt att promenera. Känner mig faktiskt likte trött nu. När jag kom hem lagade jag en sen middag, spagetti och köttfärsås. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag bara mysa i soffan. 
 

RSS 2.0