Velmaja

Nu har jag velat fram och tillbaka om vad jag ska ha på mig, va så sur ett tag att jag tänkte att jeans. Men idag kom jag i klänningen som jag inte kom i först. Är väl inte superfint, känner mig som en fyrkant. Men kör nog på det iaf, jag blir ju bara mer peppad till mitt nyårslöfte om man ska se det positivt.

Gott nytt år

önskar jag er.

 


mys

Nu ska jag hoppa i duschen sen ska jag slå på försvunnen och lägga mig i sängen och bara mysa. Det klingar väldigt fint i mina öron. Precis vad jag behöver just nu.


Klänningen

Kan jag ha en orange klänning på nyår? Va tycker ni?

Nyårslöfte

Brukar aldrig ha ett nyårslöfte, har alltid tänkt att det inte är någon mening med det. Men nu har jag faktiskt ett. Tror det blir bra, för då börjar det på söndag och om några månader ska det vara skillnad. Jag ska gå ner i vikt, till den vikten jag hade innan jag blev sjuk. Jag måste verkligen peppa och motivera mig, klart jag är motiverad men kanske inte varje dag så nu ska det bli skillnad. Är ju ingen annan än jag som kan göra något åt det så bättre att göra allt man kan än att jag ska gå och klaga hela tiden. Men vill att allt ska ske på en hälsosam nivå så givetvis kommer det kanske dröja ett tag men jag vill göra hela 2012 till ett väldigt bra år på alla sätt. Jag vill gå ner i vikt och jag ska göra det. Har givetvis andra saker jag vill men kommer bara ha ett nyårslöfte. 2012 ska bli mitt år, jag vill försöka nå några av mina mål och nästa nyår vill jag känna mig stolt över vad jag gjort och inte sitta och ångra saker jag inte gjort.


Nyårsmat

Nu har jag och Nina varit och handlat nyårsmaten.
Det blev en massa gott, blir hungrig bara jag tänker på det.

Fy fan

Kul att klänningen jag tänkte ha på nyår inte passar. Kul att vakna upp med huvudvärk.

Det gick bättre idag

Gjorde som jag tänkte och skrev att jag skulle göra. Körningen gick mycket bättre idag, skönt :)


Nya tag

Nu tar jag nya tag, fokuserar på nuet och glömmer gårdagen.
Den här körningen ska gå bättre. Sen har jag en god middag att längta till ikväll,
Linda kommer och vi ska göra tacos!


En hälsning

HEJ MORMOR!
Roligt att du hittat hit.

Svart


Körde helsvart i söndags.
Har tänkt att jag inte passar i det eftersom jag är mörkhyad
men jag gillade det. (Hade inte det halsbandet jag har på bilden för det passa inte.)


Fiskgratäng


Dagens middag.
Kanske inte så snygg, men den var god. Gjorde eget mos till.


Inlägg

Nu mina vänner kan ni läsa alla inlägg som gjorts. Blev ju någe fel med förra designen men nu är det äntligen fixat. Har tagit hjälp av en tjej som heter Johanna och hon är riktigt duktig. Kan länka henne sedan :)

Sofia

Ibland är det väldigt roligt att vara Ingrid Sofia Andersson och ibland inte. Just nu känner jag att det inte är roligt. Gick inte så bra på körningen och nu känner jag mig bara små irriterad på allt. Maten inte är klar tillräckligt snabbt så vi kan fara och träna och datan är seg, vattenkokaren börjar koka om fast jag redan tagit vatten, jag har fått hosta för att jag gick några hundra meter från Julia till körskolan.

Lunch

Nu blir det lunch med Nina och Julia :)
Vaknade vid 11, blev förvånad att klockan va så mycket men jag behövde nog sova ut lite.

Bra dag

Har haft en riktigt bra dag. Har varit på stan med Kristina och Linda. Fikade och jag hittade faktiskt lite saker. Nu har jag ätit för en stund sedan, vi har varit hos emils farmor där hans farbror med barn kommit hit från stockholm. Otroligt söta barn. Nu ska jag leta upp körkortsboken och kolla igenom morgondagens körning.


Hej

Känns som mina ögon är svullna av trötthet. Vakna tidigt men somnade om många gånger innan jag tvinga mig själv att gå upp. Har duschat och nu ska jag ut med Bella. Ska ringa Hanna innan jag ska iväg på stan med Kristina och Linda. Ska träffa Julia efter det. Funderar på vad jag ska laga för mat också?
Vi hörs

Victoria's Secret fashion show 2011

Det sitter jag och kollar på nu.
Fy fan va snygga. Ganska peppande, känner att jag vill åka på gymmet.


Idag myser vi

Den här dagen består bara av en sak.
MYS

Då var julen över

Känns skönt, om jag ska vara ärlig så har jag inte längtat så där jätte mycket till julen. Känner att julen inte riktigt är den samma som förut. Men julen va bra och jag fick äntligen ge mitt paket till Emil. Han ska få hoppa fallskärm och sedan kommer det vara en kamera man med som filmar allt. Fick en flygning av Emil, ska bli väldigt spännande, men måste välja vart vi ska flyga också :) Fick en massa fina julklappar måste ja säga, jag blir rörd. Men nästa år hoppas jag verkligen att vi håller oss till våra planer och firar julen utomlands :)


GOD JUL

Jag hoppas att ni alla får en fin julafton och att ni inte har stressat halvt ihjäl er nu inför julen.
Att ni får umgås med nära och kära och bara njuta av livet och äta god mat. Det är iaf det julen är för mig, att umgås med nära och kära, äta god mat och bara ha det så bra man kan. Iår firar vi med Emil´s familj, hade gärna haft  min familj närmare så vi hade kunnat hälsa på bådas familjer men ska försöka åka ner snart till Katrineholm/Norrköping.

Vill även skänka en tanke till alla de människor som inte har någon familj eller inte har ett varmt hem att komma till, de som inte har någon mat och de människor som får vara ensamma pga av andra saker. Jag vet att julen är en svår tid för många människor och därför vill jag påminna er läsare om att uppskatta allt även små saker inte ta någon eller något förgivet. För det finns garanterat många människor som hade gjort mycket för att vara där vi är.

GOD JUL


Jane Doe


Dagens (hittills)

  • Gymmat
  • Varit och handlat en massa jul gott
  • Dukade upp en massa gott och hade en mysig middag med Emil
  • Myst
  • Slagit in paket
  • Träffat Nina en snabbis
Nu duschen sen ska ja tända en massa ljus och duka fram lite av varje och sedan blir det mys framför tvn.

Sov gott

Har egentligen mycket att säga, mycket att skriva.
Men tyvärr inget jag vill dela med mig av just nu.
Vill inte att den här veckan ska ta slut, vill inte att Emils ledighet ska ta slut.
Trivs väldigt bra just nu.


Elsas värld

Körningen gick bra. Känns bättre nu när jag vet vad det handlar om. Kom just hem från Julia och Jonas. Har varit där och myst efter körningen. Nu ska jag kolla om jag hittar något att äta och kolla nya avsnittet av Elsas värld.

Nu ska jag köra

Nu är det dags för körning nr 2 :)
Hoppas det ska gå bra.


Rubrik

Igår träffade jag Jullan som kommit hem från Luleå, vi käkade på thai och gick på stan.
Sedan träffade jag Dea över en fika :)
Tråkigt nog hade jag ont i huvudet och värre blev det så på kvällen låg jag bara i soffan.
Förlåt om mitt jäkla tjat om huvudvärken men är ganska skönt att få skriva av sig. Idag har jag varit på gymmet med Emil och Linda. Sedan åkte jag och Emil och luncha sedan har vi kollat film och städat lite mer. Har ätit lax, potatis, morötter, citron och vi hade en jättegod sås till.
Nu inväntar jag Nina :)


jäkla telenät

Jag hatar det här nätet.
Det är mer än ofta man aldrig kan ringa för man kommer ingenstans.
Väldigt irriterande.

På G

Det gick bra att köra idag. Nu är jag ett steg närmare mitt mål. Nästa körning blir på torsdag :)


Inte roligt

När man inser att man tvättat pojkvännens favorit t-shirtar i 60 grader.


Bilskolan

Idag är det dags för ytterligare ett möte. Vill bara ha allt gjort för sen hoppas jag det blir lugnt till efter nyår.
Sen ska jag även köra idag eller köra och köra ska iaf till bilskolan. Men är skönt att få börja nu så jag blir klar någon gång :)


Julstädning

Vi har hållt på och städat hela dagen. Inte bara plocka undan så det ser fint ut på ytan utan rensat och städat ur ordentligt. Är inte klara än så vi fortsätter imorgon. Ska bara fixa lite tvätt, ta en snabb dusch sen ska jag krypa ner i vår nybäddade säng. Älskar nybäddat.

LIP CARE MIX

Den här vill jag verkligen ha.

Hade varit bra under vintern då iaf min hud blir torrare.

 

 

Lip Care Mix är räddningen för torra nariga läppar. Peeling, inpackning och vårdande läppbalsam, allt samlat i en praktisk liten burk. Torr och fnasig om läpparna, börja då med den gröna krämen som är en mycket mild peeling för att avlägsna döda hudceller från läpparna.
Efter peelingen appliceras den vita inpackningen för att mjuka upp och stärka läpparna. Den kan användas dagtid, men lämpar sig även mycket bra som inpackning under natten. Ricinolja är mycket mjukgörande och binder fukt i läppen samt skyddar mot väder och vind. Fett löser fett så denna kraftiga krämfungerar även utmärkt som rengöring.
Det rosa vårdande läppbalsamet, innehåller E-vitamin som hjälper till att bevara och bibehålla fukt.

 

 

 


SENORITA

Den här vill jag ha.
Tror det hade varit ganska häftigt och snyggt på.
Lite extrem kanske men gillar den.

Vilken jobbig dag

Eller inte.
Kommer knappt ihåg vad jag gjort idag, alltså inte så mycket. Men kan vara skönt det med.
Vi har ätit tacos och kollat film nu ligger båda busarna och sover och jag ska bara gå ut en vända med Bella innan jag med kryper ner under täcket.


Besök från Kiruna

Igår kom Emils kusin Andreas och hans tjej Sandra hit. Vi åkte och handlade massa gott och gjorde en jättegod middag sen satt vi och pratade i flera timmar. Trevligt. Sen kolla vi lite tv och började kolla en film, tillslut var det bara jag som var vaken ;) De sov i gästrummet eller vad man ska kalla det, roligt att det får användas. Nu ska jag kolla det senaste avsnittet av criminal minds.

Hade gärna varit på Gran canaria den här julen också!!


Ett glatt besked

Fick mitt körkortstillstånd igår!!
ÄNTLIGEN
Känns så himla roligt och på måndag ska jag köra.
Jag är så glad kan inte ens beskriva hur skönt det känns, har väntat så länge på det här.
(Ni som inte vet det så har jag inte fått ta körkort pga av att jag fick stroken.
Man måste då vänta ett tag och sedan få godkänt av en läkare.)


Tandläkaren

Var hos tandläkaren idag. När dom skulle ta bilder på tänderna fick jag kväljningar (som vanligt) fick skölja med något som skulle bedöva munnen och det blev bättre. Men sista bilden de skulle ta gick inte de försökte och jag försökte att inte få kväljningar men efter ett tag gav de upp. De sa att det gick bra iaf, att de kunde se lite på bilden de tagit lite längre fram. Usch skäms för mig själv. Tycker sånt är pinsamt. Pinsamt att min tandläkare var tvungen att hämta en till för att man är så besvärlig, men som tur var skratta de bara. Nåväl, nu är det iaf gjort.

Trevligt

Hade en trevlig kväll igår!
Var på Olles och käka med Emil, Nina och Fredrik :)
Trevligt och gott!


fy

Va glad igår att ja inte hade huvudvärk, men fick ångra mig stort att jag ens nämde det. Efter gymmet låg jag i sängen hela kvällen hade extremt ont. Så otroligt less på smärtan i olika former. Hoppas den här dagen blir bättre, eller den ska bli bättre. Är glad för i hela 11 dagar framåt ska jag få vakna upp med Emil, som jag längtat! Ska bli så skönt att ha han hemma hela dagarna ska verkligen ta tillvara på tiden :) Nu ska jag ringa massa samtal och fixa lite. Puss

mannagrynsgröt

God morgon raringar :)
Så här börjar jag min morgon, kollar på vakna och har gjort gröt och inte vilken gröt som helst utan mannagrynsgröt, min favorit :)
 
Och idag är det lucia, blir nog en liten luciafika sen :)


Middag

Håller på att fixa lite, idag bjuder vi svärmor på middag, trevligt :)

Julkort

Sitter och kollar upp lite adresser. Så senare ska jag skriva lite julkort som jag ska skicka. Vaknade idag med tron att det var den trettonde och lucia. Sa det till Emil och när han hade åkt kolla jag på mobilen och såg att jag var en dag före. Men imorgon så! Sitter och lyssnar på vakna och ska snart göra lite frukost. Ska nu ändra om i mina matvanor och börja/försöka äta frukost varje morgon. Tänkte göra mannagrynsgröt idag. Gott.


handla

Idag har jag varit och handlat, jag älskar när kylen är full av mat.
Gillar inte att öppna kylen och se att det inte finns något att äta. Men klart hade jag varit själv hade det inte varit lika roligt, visst man måste äta men då hade det inte varit roligt att testa på massa nya saker och det är inte så roligt att laga mysmiddag till sig själv. Klart det kan vara skönt att vara själv ibland med men tror inte jag hade brytt mig så mycket om kylen då. Äsch, har tyvärr inget roligt att skriva så vi hörs en annan dag.

Modell

Idag ska vi vara modeller för en dag.
Ska bli roligt att bli sminkad har faktiskt aldrig blivit det förut. Så nu ska jag fixa frillan.

Helgerna går alldeles för fort tycker jag. Hade en mysig fredag med Nina och fick även sovsällskap :) Igår spenderade jag dagen med Skilda världar!!


kicks



Här ser ni vad jag köpte i torsdags.


MYS

Nu blir det tacos, idol och fint sällskap. Kvällen kan inte bli bättre.
Nej nu ska jag skynda mig ut för Nina kommer och hämtar mig. Vi har även planer att kolla alla avsnitt av julkalendern senare, har hört många som säger den är bra. har bara kollat ett helt avsnitt så blir mysigt, man kanske får lite mer julkänsla av den :) Nej nu ska jag skynda mig ut för Nina kommer och hämtar mig. Hoppas ni får en fin kväll.


Julbak med svärmor

Vi gjorde även bröd.


All I want is the wind in my hair

Hej på er :)
Orkar inte lägga in bilderna idag som jag lovat men gör det imorgon. Idag har jag varit hos frissan, gått på stan med Nina och vi tog en långfika i några timmar, mysigt :) Sedan hem och då hade mitt paket kommit. Har beställt den fjärde säsongen av skilda världar. Haha ja ni kanske tycker de är lite fjantigt men jag tycker det är bra så har kollat på det hela kvällen och tänka avsluta kvällen med ett avsnitt till.


Såg nyss att jag fått svar på inlägget om min fundering. Roligt att ni ger feedback! Även roligt med nya läsare!
Sov gott!


Dax för klipp

Gör mig klar för att gå och klippa mig. Gårdagen med Kristina va trevlig och gott blev det, visar bilder sen. Men har fått ont i revbenen och tummen började rycka igår så har mått bättre. Revben gör fortfarande ont men hoppas på en bättre dag idag!

En fundering

Jag har en fundering som jag tänkt på fram och tillbaka.
Varför har de flesta lite äldre kvinnor kort hår? Om ni tänker på när ni handlar, går på stan, sjukhusbesök osv vad har kvinnorna för frisyr då? Jo en kort frisyr.
Jag tycker absolut de är fina i det men undrar bara generellt varför?
Är det mer ungdomligt att ha lång hår? Eller är man bara less på det långa och inte vill lägga så mycket tid på att fixa håret varje dag att man väljer kort som man kanske fixar lite snabbare?
Va tror ni?


Sen spelar ju säkert trender en stor roll men det tror jag mer påverkar oss yngre tjejer.
Vill även påpeka att det bara är funderingar och jag drar inte alla över en kam.
Vet så klart att det finns äldre kvinnor med långt hår också.

wordfeud

Har stormen med wordfeud svalnat nu? Jag tycker fortfarande det är super roligt men det är ju nästan ingen som vill spela, eller jo jag spelar med mina vänner men det tar längre tid än förut. För ett tag sen satt man kanske i timmar och spelade nu spelar man bara när man har tid. Då känns det kanske som en lång tid för mig eftersom jag har ganska mycket tid just nu. Men de är inte roligt att spela med någon random eftersom det är många som tydligen fått för sig att det är det nya stället att ragga på. Har testat och då blev jag utfrågad istället så håller mig till dom jag känner. Men vill ni spela så heter jag Sofiaaandersson.



Vakna

med the voice!
Älskar verkligen det programet, bra start på morgonen. Brukar sätta på ganska hög volym och passa på att gå och små städa lite. Har varit ute med Bella och ska snart hoppa i duschen. Sedan kommer Kristina och hämtar mig. Idag ska vi julbaka. Ska bli mysigt. Ska även försöka slå in resten av julklapparna idag med. Sedan blir det gymmet med Emil och Nina. Kanon. Längtar verkligen till imorgon, ska bli skönt att klippa sig och förhoppningsvis få en frisyr man trivs med.
Hoppas ni får en bra dag!

Bjuder på en bild från i somras.

Hemlisar

Håller på med en massa hemlisar. Kan säga att det har med julen att göra! Tror det blir bra.
Nu ska jag dricka lite te och vänta på criminal minds.


Ny design

Det blir snart en ny design och förhoppningsvis kommer problemet försvinna och ni kommer kunna läsa alla inlägg igen.

ett par fula piroger


Här är pirogerna som jag gjorde igår, dom blev bara mindre och mindre. Det är okej att skratta för dom blev väldans fula. Tur dom smakade bättre :)

Bilder från Luleå


Min kusin Jenny :)





Den här köpte jag på indiska, den är större än vad bilden visar.

Den här köpte jag på Gina, dålig bild jag vet



En mörk dag

Tog den här bilden nyss. Var skönt ute men väldigt mörkt. Tror inte det kommer bli mycket ljusare idag .

Hallå i stugan

Vaknade precis den exakta tiden som igår. Nu ut med busen. Sen hålla tummarna för att det onda i huvudet går över. Det är inte huvudvärk utan det gör bara ont på/i huvudet.


clown

Pratade med mamma nyss och hon frågade om jag hade den där clown pyjamasen på mig. Haha ja hon syftade då på min one piece. Ibland får hon till det min kära mor.


Piroger

Idag ska jag göra hemma gjorda piroger för första gången. Hoppas det blir gott. Blev så less på att jag nästan alltid gör samma sak med köttfärsen så tänkte idag ska jag göra något annat. Det är bra med lite variation.

Borta bra men hemma bäst

Åh kan inte beskriva hur skönt de är att va hemma!! Gårdagen började med att vi försov oss, så upp och stressa iväg. Väl framme mötte vi upp min kusin Jenny sedan gick hon och jag på stan och kikade i affärer och fikade. Mysigt! Kvällen blev lugn och jag och Emil åt en god middag och idag har vi stressat runt och köpt massa julklappar. Är ännu inte klar men det mesta är gjort iaf hade tänkt ut några för längesen men har ändrat lite i planeringen och köpt lite annat. Bilresan hem va hemsk dåligt väglag, mörkt, regn, snö osv. Usch är lite rädd för att åka bil speciellt under vintern så satt på spänn hela vägen. Men underbart att komma hem och nu är även Bella också hemma :) ska kolla klart beck nu. Puss

worth it


God kväll

Ojoj va trött jag är. Har sovit ett tag och är fortfarande trött om inte tröttare. Ska kolla idol, duscha och sen ska jag sova tidigt så jag orkar gå upp imorgon.


sparkle

Imorgon åker vi till Luleå och stannar till söndag. Jag ska träffa min kusin Jenny och vi ska julhandla och mysa. Kanske hittar jag något fint att hänga i garderoben! Ska bli skönt att åka iväg även om det bara blir en kortis. Ska även bli skönt att handla klart julklapparna och sedan ska jag köpa lite till lägenheten. Kommer bli en mysig helg.


Nu ska vi träna

Om ett tag ska jag och Nina göra gymmet. Ska bli skönt för har inte varit på ett tag eftersom jag känns mig lite halv krasslig. Men nu ska jag ta tag i det igen, det behövs. Sedan ska vi laga lite lunch. En väldigt bra start på den här fredagen.


vart är känslan?

Det är redan december, hänger knappt med hela året har gått så fort.



Men hur jag än gör så får jag inte den där underbara jul känslan som jag hade när jag var mindre. Visst jag tycker det är mysigt men det är inte på samma sätt. För att få tillbaka känslan så har jag faktiskt kollat julkalendern på svtplay. Den bästa julkalendern är utan tvekan mysteriet på greveholm. Kommer ihåg när vi syskon bänkade oss framför tvn och myste. Då hade jag den julkänsla som jag längtar efter att få. Men kanske är det så här med att bli äldre? Julen är fin och mysig men på ett annat sätt.


Längtar efter att få ge julklappar till mina nära och kära.


ny frisyr?

Har äntligen bokat klipptid, så nästa vecka blir det kanske en ny frilla :)


Tradera

Nu ska jag skaffa mig ett konto på tradera och sälja iväg allt som ändå ligger undanstoppade i högar. Bättre än att slänga allt.

RSS 2.0