Sov gott

Det ska jag göra. Har gått bra att "jobba" helgen, trivs så himla bra. Hann även träffa Sofia igår och vi bakade morotskaka som jag tog med idag. De tyckte att den var god. Att ställa om sig från 0-100 är en omställning men ska försöka att hinna med lite mer saker i veckan för den här veckan har varit ganska osocial. Nu ska jag kolla lite tv sen ska jag sova. Imorgon är det fm som gäller.

Praktik

Nu gör jag mig redo för första dagen på praktiken. Har knappt sovit i natt, är faktiskt lite nervös så här första dagen.
 

Plugg

Har suttit sen halv åtta imorse men nu har jag äntligen skickat in hemtentan. Nu är det bara att börja på nästa kurs för imorgon är slutprovet och det måste sitta. Är nervös för att jag inte ska klara det, har haft ont i huvudet i flera dagar för att jag är så spänd. Men imorgon kan jag förhoppningsvis andas ut. 


naturen

vackert

Fin utsikt från stugan.
 
 
 

Hej

Hej på er. Roligt att se att ni fortsätter titta in trots min brist på blogginlägg. Gör inte så mycket annat än att plugga just nu. Nästa vecka börjar praktiken på fyra veckor och jag kommer jobba både kvällar och två helger. Ska bli roligt att komma ut, kommer nog lära mig väldigt mycket. 

Ler du så ler jag

Herregud vad det händer saker nu. En massa positiva saker och jag känner mig väldigt glad. Det kommer vara fullt upp, jag vet att jag inte kommer ha så mycket fritid men det är absolut värt det. Efter över två år för att återhämta mig efter stroken är jag nu redo att ge mig ut i livet igen och det känns så jävla skönt. 

we bought a zoo

Har ni sett den här filmen? Jag gillade den väldigt mycket, en väldigt fin film. Kolla på den!

RSS 2.0