Gårdagen

Hade en riktigt trevlig kväll igår. Många nya ansikten.
Alla var så trevliga och vi åt grillat och spelade spel. Kvällen bjöd på många skratt.
En lyckad kväll.

Otur

Min plattång gick sönder idag. Så imorgon ska jag köpa en ny. Den jag har haft nu kommer från Björn Axen. Lånade Sofias plattång för ett tag sen och den var också väldigt bra så tror jag ska köpa den. Bara man kan göra fina lockar med den också.

Skor

Ska snart byta om. Kristina kommer snart och hämtar mig, vi ska åka på gymmet. 
Mina nya skor som jag fick av Emil tar jag givetvis med mig. Älskar dom.

Jag har lagat

Eftersom jag nu fått pekingsoppa på hjärnan så tog jag tag i det och gjorde min egen pekingsoppa.
Väldigt enkelt och gott. 

Pekingsoppa

Den godaste soppan jag vet. Hade kunnat äta den varje dag. Tar nästan alltid den när jag äter på en kinaresturang. Tyvärr har de inte kvar den här uppe längre. Synd.
Har ni inte ätit den så gör det.

Instagram

Vill ni hålla koll på mig där så heter jag Sofiaanderssons.

Hej på er

Oj va jag är dålig på att ge er uppdateringar. Lusten att blogga är just nu inte så stor men det blir nog bättre. Dagarna går så fort att jag knappt hinner med. Skulle springa idag men fick skoskav. Det gjorde bara ont och började blöda så jag vände. Hann inte springa länge så var trist när jag väl skulle ge mig ut. Men nu hade jag iaf något att skylla på haha. Jag gillar verkligen inte att springa, tycker det är riktigt tråkigt. Har haft ett litet uppehåll från gymmet men imorgon ska jag ändra på det.

17

Efter sjutton dagar på vift är jag nu hemma igen. Kan inte berätta hur skönt det är att vara hemma igen. Det är roligt att vara iväg och jag ville inte ens åka hem men när jag väl kom hem så kändes det underbart. Skönt att inte leva med sina saker i en resväska. När jag kom hem igår så åkte jag och handlade sen slog jag på en diskmaskin, tvättmaskin, dammsög, plockade upp allt ur resväskan, bytte lakan och sen åkte jag och hämtade E som kom med det senare flyget. Var skönt att krypa ner i sin egen säng.

sunshine

Var är solen? Hoppas att den kommer visa sig innan vi åker hem igen. Känns lite tråkigt att det är sista veckan här nere men hoppas jag får se mina nära och kära snart igen. Nu ska jag fixa mig sen ska jag gå och möta upp världens finaste pojkvän på tågstationen. Som jag saknat han.

Fotboll

Igår träffade jag Irina och vi fikade och gick på stan. Va roligt att ses igen efter fyra månader. Sedan gick vi hem till Hanna där vi var ett gäng och kollade fotbollen och käkade. Trevlig även fast jag helt ärligt inte kan så mycket om fotboll.

Mysdag

Snart kommer Hanna hem.
Idag ska vi ha en mysdag.


Familj

Hade en underbar dag igår. Hela dagen spenderade jag med min familj. Först med mamma och Micke och sedan pappa, Nina och mina syskon. Mamma och Micke bjöd på en god lunch och vi hade det trevligt. Fick även träffa lilla Bella igen. Sen åkte vi till factory outlet, mamma och Micke hjälpte mig att hitta ett par riktigt snygga byxor. Det tog sin lilla tid och dom sprang och höll i alla mina saker och sprang fram och tillbaka och passade upp mig. Gulliga. Känns skönt att kunna träffa varandra utan att stressa, man kan bara vara och njuta av varandras sällskap. På kvällen skjutsade de mig till Katrineholm och då gick jag ner på stan och mötte pappa, Nina och syskonen. Vi gick på en kinaresturang och åt trerätters. Hade det trevligt tillsammans och maten var god. En riktigt bra dag med min kära familj.

Bomb


Jag är tillbaka

Hej på er. Ursäkta för att ni inte fått läsa några rader här på ett tag men har faktiskt inte haft tid. Vi åkte ner förra veckan och först var jag i Katrineholm. Träffade mamma och Micke och de bjöd på god mat och bara myste hos dom. Sen har jag varit med kära Hanna. Hann med en utgång med både nya och gamla ansikten. Vilket var väldigt roligt. Sedan åkte jag till Uppsala med Emil och var där till i onsdags. Hade det mysigt, gick på stan, kollade på bio, satt på uteservering, var med när Emil hoppade fallskärm. På onsdagen blev det Stockholm och sedan vidare till Katrineholm. Har blivit förkyld, har en riktig pollenallergi som inte blir riktigt bättre fast jag tar medicin och har blivit allergisk mot pälsdjur. Så på torsdagen har jag och Hanna bara myst hela dagen och kurerat oss. Fredag gick vi på en skön promenad sen åkte jag till Norrköping med Jenny och träffade mormor och morfar. Vi åt mat och hade det bra. På kvällen åkte jag till Hanna igen och vi åt kex och ost! Nu ska jag snart åka till mamma och Micke och träffa Bella. Saknar henne. Sen ikväll ska jag träffa pappa, Nina och mina syskon. Nu har ni fått veta lite av vad jag haft för mig.

RSS 2.0