Idag kommer Elin

Igår var jag väldigt trött och tänkte att det är lugnt för imorgon får jag sova länge. Men eftersom vi är hundvakt så gick dom upp när Emil åkte till jobbet. Bella går aldrig upp när Emil åker utan hon sover på till jag går upp. Men så blev det tyvärr inte idag. Nåväl har slagit på vakna med the voice och nu ska jag snart käka lite frukost. Klockan tolv kommer Elin, Emilio och Betty :) Som jag längtat.

Jag har

Körning, gym, en lunch med Nina och en snabb vända på stan. Det är vad jag gjort hittills. Köpte nya fina blommor också, blev jättefint. Nu ska jag vila en liten stund innan jag ska sätta fart med allt som ska göras innan imorgon. Känner på mig att det kommer bli en lång dag.

En ny tronarvinge har kommit till världen!

Det blev en liten prinsessa.
Eftersom jag alltid gillat kungafamiljen tycker jag att det är jätteroligt. Gud så roligt.
Ett stort grattis.

Det här kommer bli bra

Planer smids och jag älskar det. Något att se fram emot och något att längta efter.
Det här kommer bli väldigt bra och väldigt roligt.

Jag har glömt

Har glömt att berätta att jag träffade mamma och Micke när jag var nere i Katrineholm. Var väldigt trevligt och jag fick äta mammas goda mat. Finns inget bättre än mammas mat. Var också roligt att se hur dom bodde. Det var som att komma till bullerbyn, ett mysigt område just utanför Vingåker. Sen fick jag även träffa Ludde, mammas nya hund. En väldigt söt och livlig tyskterrier. Fick även dovhjortskött av dom som jag tog med hem. Gott.
Här är en bild på valpkullen som Ludde kommer ifrån.

God morgon vänner

En tidig morgon idag med. Ska göra mig klar sen ska jag iväg på möte på adviva.
Det blev en tidig kväll igår. Väldigt skönt. Gissar på en tidig kväll idag med för blir en tidig morgon imorgon också. Idag måste jag fixa en massa saker och städa inför på fredag.

Igår

Jag hade en fantastisk dag igår. Små saker som gör så mycket. Idag har jag vaknat upp med ett leende på läpparna.
Har just varit ut med Bella och ätit lite. Ska snart iväg och på ett tag blir det även träning med Kristina och Nina.

Den är veckan

Den här veckan är ganska så planerad. Har flera saker att göra varje dag. Men det jag verkligen ser fram emot är fredagen. Får ju besök då och det ska bli väldigt roligt.

Tur

Vilken tur att jag varit vaken sen halv sju. Det är strålande väder och det skulle ha varit synd att sova bort halva dagen. Trodde jag skulle vara trött idag men sov som sagt ganska mycket igår så känner mig pigg.

Trött tjej

Helgen har varit kanon. Har varit trött hela dagen, nackdelen med att sova för mycket under dagen är att det är lite svårare att somna nu.

Luleå

På lördag åker vi till Luleå med Emils jobb.
Ska bo på hotell, kolla hockey (min första), gå på stan och äta gott. Jag längtar.

Socker

Nu ska jag göra ett försök att inte äta så mycket socker. Min stora last är coca cola, som många av er säkert vet. Har sagt att ingen läsk på vardagar men på helgen kan jag få dricka ett glas om jag vill. Sen ska jag försöka att inte äta en massa godis och liknande. Egentligen är jag inte mycket för fikabröd om jag fikar så vill helst ha något att äta som en macka. Chips har jag lätt att se bort ifrån jag äter hellre grönsker och dipp. Det kan vara choklad och lakrits som jag blir mest sugen på när det gäller godis. Men det ska nog gå bra.

Hej

Idag har jag inga måsten. Så otroligt skönt. Nu ska jag fixa något att äta. Igår var jag dum att inte äta något efter gymmet, det resulterade i att jag fick ont i magen. Synd när jag var på födelsedagsfika hos Nina och hon hade en massa gott att bjuda på.

Mamma ♥

Grattis på din dag


Grattis Nina ♥

Hoppas du får en fin dag :)

Nu

Ska snart åka iväg och träna med Nina. Sen körning och efter det kurs. Hej så länge

Alla hjärtans dag

Tycker inte att den här dagen känns så speciell. Har givetvis köpt två paket till min kära men jag kan göra det annars med.
Tycker att man ska uppskatta och visa kärlek alla dagar. Skickar iaf kärlek till mina fina vänner och familj ♥
Hoppas ni alla får en fin dag.

Idag

Efter träningen sprang vi på stan en snabbis, ja köpte en present till mamma som jag skickade iväg. Passade också på att hämta mina skor, de passade perfekt. Känns skönt att ha nya skor och slippa frysa. Nu ska jag duscha en snabbis och sedan ska jag bänka mig framför halv åtta hos mig.

ÖoB

Jag hatar deras tv reklam.

God morgon

Hej vänner
Som vanligt hittar jag en massa andra saker att göra än det jag borde.
Är väl inte så ovanligt egentligen men nu ska jag ta mig i kragen.

Mums

Håller på att kyckling med ostsås. Det har blivit en av mina favoriter. Har haft i rödlök, champinjoner, paprika och grillad kyckling. Sen har jag i ostsås och har pasta till. Lätt att göra och väldigt gott.

Promenad och städning

Idag har jag hunnit med ganska mycket. Började med en promenad med Kristina, sen hem och städa, tvätta diska, byta lakan. Fredrik och Emma har varit förbi och kollat in lägenheten, får se om det blir något köp för han. Så nu är mina planerna att kolla lite på paradise, laga mat och göra matlåda till Emil. Sen ska jag plugga lite och invänta Emil som kommer med flyget.

Vackert

En och en halv timmespromenad i det här vädret
är inget annat än underbart. Bella var glad i början och på slutet när hon visste att vi snart var hemma annars gick hon bakom och såg besvärad ut.

Ai se eu te pego


Sov gott

Efter en trevlig kväll med Nina tar jag och Bella kväll.
Sov gott vänner

Visionnaire Advanced Skin Corrector

Det här serumet vill jag ha. Jag tycker att det är lite dyrt men har hört bra om det. Någon som testat?

Fin lördag

Har varit på stan med Kristina. Handlat alla hjärtans dag present och lite annat smått och gott. Vi tog även en lunch på alla tiders. Nu har jag städat lite och väntar på Nina.

Paradise hotel norge

Kom hem för ett tag sen. Har varit och ätit på olles med svärmor och hennes jobbvänner. Trevligt. Har snöat in på paradise hotel norge så ska slå på ett avsnitt. Sen ska jag sova. Imorgon ska jag och Kristina på stan sen ska vi även ta en promenad med hundarna. Ska även träffa Nina. Ska även hinna läsa lite i boken. Ett måste.

Pannkakor och ett avsked

Har just sagt hej då till Emil som ska iväg och tävla hela helgen. Tråkigt att han är borta men hoppas att det ska gå bra för han. Han kommer ju hem på söndag och jag måste plugga teori i helgen. Innan han åkte så åt vi pannkakor med grädde och hallonsylt. Onyttigt men väldigt väldigt gott.
(Bild lånad från google)

TRÄNA

Idag ska jag äntligen träna igen. Skönt att komma igång, vet också att kroppen kommer må bättre.
Mina nya träningsbyxor åker nog också på.

Nu får ni gärna skriva

Har ni haft ont i ryggen och varit spänd och sedan fått ont i revbenen och bröstbenet? Är det någon som har/haft problem med det så får ni gärna höra av er, för jag vill gärna vet om det finns något för att lindra smärtan.

En kär vän på besök

Blir det som vi vill så kommer Elin hit om ungefär två veckor : ) Det var år sedan vi haft tid att ses utan att stressa. Annars har det bara blivit en snabb sväng när jag varit i Stockholm och en gång när både och och jag var i Katrineholm. Med kommer Emilio och Betty, det ska verkligen bli roligt att visa henne hur vi bor och sen få flera dagar tillsammans.
Jag längtar.
Tror den här bilden är åtta eller nio år gammal.

Often in life we..


Borta bra men hemma bäst

Det stämmer verkligen. Självklart har jag haft det bra och har varit skönt att träffa alla igen men har också mått ganska dåligt förutom magsjukan. Har haft så ont i huvudet och det förstör så mycket. Vill så mycket och vill ge alla så mycket jag kan men istället blir det lite halvdant med allt. Visste att jag skulle må bättre när jag kom hem för då kan jag slappna av på ett helt annat sätt. Det är något speciellt med att komma hem. Jag mår också så bra av att vara nära Emil. Han har en effekt av att göra dåliga dagar till bra dagar. Som sagt det är skönt att vara hemma.

Jag känner mig inte riktigt frisk än

Har inte återhämtat mig än, har ingen matlust och mår fortfarande lite illa. Har bara ätit lite soppa idag men hoppas jag får i mig mer imorgon. Vill bli frisk så jag kan börja gymma igen.

Mina nya skor

Jag älskar dom

En bild säger mer än tusen ord

Haha vet inte vad som hände med ögonen
Här är några bilder från K-holm. Tyckte att jag tog mycket bilder men insåg nu att jag missat mycket som tex utgången på lördagen och Irinas 25 årsfest.

Magsjuka

I söndags kväll började jag må dåligt, kände mig illamående och på natten kunde jag inte sova mycket för jag vaknade av att jag mådde illa. Eftersom jag skulle åka hem igår så ville jag gå upp i tid men jag orkade gå upp för att jag mådde så dåligt. När det inte var så länge kvar innan jag skulle åka så duschade jag och tänkte äta en macka för jag tänkte att det bara blir värre om jag inte får i mig något. Hanna var så gullig och tog fram och fixade för jag orkade inte. Försökte äta men efter ett tag var jag tvungen att springa på toan och spy. Mådde genast bättre även fast jag blev lite svag. Trodde det var matförgiftning först men det kan inte ha varit det och har hört flera som fått den här lindrigare varianten med bara en spyomgång. Nåväl satte mig på tåg och flyg och nu är jag hemma igen.

Kronhjortsbiffar

Igår bjöd farmor och farfar på kronhjortsbiffar, underbart gott och något som jag saknar. Va roligt att träffa alla igen. Efter ett tag åkte vi till pappa och jag försökte att få lite mer tid med Rickard, Sara och My. Vet ju inte om jag hinner träffa de något mer innan jag åker. Det är synd, jag hade egentligen velat ha en massa tid med alla utan att stressa. Men det är väl så när man inte bor på samma ställe. Nåväl, som jag skrev tidigare ska jag inte stressa utan bara njuta av att vara med nära och kära. Och det är precis vad jag gör. Nu måste jag skynda för Irina kommer och hämtar mig. Har haft en fin förmiddag med min fina Hanna. Nåväl berättar mer sen. Puss
Jag och min bror

Irina

Grattis på din 25-årsdag. Idag blir det paket och tårta.

Jag är framme i Katrineholm

Hej vänner
Jag är framme i Katrineholm. Gick upp halv fyra imorse, så är lite lagom trött. Men allt har flytit på fint hela resan. Kan säga att det är otroligt skönt att vara tillbaka "hemma". Känns som jag inte sett ljuset ute på väldigt länge, klart det är ju ljusare i Gällivare nu men annat här och det är skönt. Skönt att få se himlen och solen. Bara det gör att jag blir glad. Har just fikat mackor hemma hos Hanna. Hon gick just till jobbet, är glad att jag hann träffa henne en liten sväng iaf, men när hon slutar jobba ikväll får jag umgås med henne om hon inte är allt för trött. Ska vila nu en liten stund sen kommer pappa och hämtar mig. Första stoppet blir hos farmor och farfar och där är även mina syskon :)

RSS 2.0