Grattis

Hej på :)

Vill börja med att gratulera min pappa på hans födelsedag!

Idag vaknade jag klockan 5 av att jag höll på att svettas ihjäl och av att solen strålade igenom persiennerna. Det var så underbart fint väder men blå himmel och sol, en riktigt fin dag trodde jag. Nu är det mulet och har regnat som vanligt. Men iaf så gick jag upp då, var ute med bella och fixade lite i köket. Sedan försökte jag somna om vilket inte var det lättaste, men efter nån timme så slocknade jag och efter att jag vaknat igen har jag inte gjort allt för mycket. Men ska fortsätta tvätta och fixa i garderoben. Senare idag blir det ett litet möte på sjukhuset.

30 maj 2011

Första springturen på länge är nu gjord. Väldigt skönt måste jag säga. Igår skruvade jag ihop vårat skoskåp, blev väldigt nöjd med den. Ska lägga upp lite bilder här framöver. Nu ska jag fortsätta kolla BB. Hej så länge!

it´s because


Kommentarer

Såg just att det var flera som kommenterat bloggen för ett tag sedan, men tyvärr har det inte kommit upp här så därför har jag inte svarat. Har faktiskt funderingar på att flytta bloggen, men vet inte vart ännu.


spring för livet

Idag ska jag springa för första gången på hur länge som helst. Får väl se hur mycket springa det blir men ska bli skönt att komma igång. Tror Bella kommer bli överlycklig men hon lär nog hänga efter Emil eftersom jag har en föraning om att jag kommer hamna efter.

pass

Igår när vi var och fikade morsdagsfika hos Kristina kom det på tal att man skulle ha pass till kryssningen vilket jag inte tänkte på förens igår. Har haft så mycket annat i huvudet att jag inte tänk en tanke på det. Jag blev arg på mig själv eftersom jag varken visste var passet var eller hur länge det räckte. Efter flytten har jag inte riktigt fått ordning på allt ännu, så när vi kom hem vände jag upp och ner på allt men hittade jag passet, nej. Vi kollade klart en film vi börjat kolla på tidigare och sedan var det dags att sova men kunde inte sova så jag letade vidare och tillslut hittade jag passet och det går inte ut förens i november så jag klarar mig till kryssningen men måste göra ett nytt pass snart ändå. Så en sten föll från mina axlar eftersom jag längtar till kryssningen och verkligen vill åka, annars hade jag nog fortfarande varit sur.


Mors dag

Ni glömmer väl inte er kära mamma idag?! :)

o'learys

Igår hakade jag på Emil och hans 7 kompisar på o'learys för att kolla fotboll och äta lite mat. Trevligt även om jag kanske inte var så intresserad av fotbollen.

lördag

Har varit effektiv idag, har hunnit vara ute med Bella, har slängt in den andra högen med tvätt i maskinen, plocka ur diskmaskinen och städa köket, förberett lunch med en god sallad och gjort en kall vitlöksdressing. Nu väntar jag på att min kära ska vakna. Hoppas ni får en fin dag.

Bokat och klart

Nu är flyget bokat och om en vecka åker vi ner till värmen i södra sverige! :)

in the end


God morgon världen

Hej på er!!

Har gått upp för ett tag sen och nu väntar en promenad med Bella. Bella har varit en riktig bråkstake de senaste dagarna och jag hoppas verkligen det blir bättre.

Dagen till ära blir ganska stillsam, ska städa lite och tvätta och ikväll ska vi bara mysa och äta något gott! En bra fredag i mina ögon, känns som att jag fortfarande är trött efter förra helgen.

Ha en bra dag mina vänner :)



Save tonight

Åhh vad jag tycker han gör den bra!!!

Summer heat, boy and girl meet, but uh-oh those summer nights

Vet att jag tjatar men nu vill jag ha sommar. Tycker det varit dåligt väder i flera dagar och jag vill gå ut och se vackra färger som blir ännu mer vackra av solens varma strålar. Jag vill känna doften av sommar. Men eftersom den är så seg på att komma hit så ska jag åka ner ett tag. Så idag ska jag boka biljetter. Ska bli väldans roligt och särskilt eftersom vi planerat något extra :)


bio

Igår var vi och kollade på fast and furious 5, jag gillade verkligen den filmen. Superbra! Annars håller mig huvudvärk att ta kol på mig.

Utgång

Hade väldans roligt igår. Var med några tjejer och käkade på Olles. Väl på krogen dansades det och kvällen avslutades med en pizza. Nina och jag åkte hem till oss, medans Emil drog på eftersväng. Vi satt och pratade på i några timmar så runt sex tyckte vi det var dags att sova. Idag har vi bara tagit det lugnt och kollat tv, Nina åkte hem för ett tag sen och nu ska jag duscha. Hej så länge.

you make me smile

Ett litet ord kan göra hela min dag. Ett ord betyder så mycket mer än tex dyra presenter.

Jag tror att alla uppskattar att få höra något fint ibland och varför ska man snåla med det? Man säger bara vad man tycker och man ska visa uppskattning till människor i sin omgivning, tycker jag! Alla kan göra fel, alla gör misstag men att gå runt och vara sur på människor gör inget bättre. Låt det som är i det förflutna vara, man går vidare och det är i dag och imorgon som man faktiskt kan göra en skillnad. Man ska aldrig ta någon för givet och alla relationer som betyder något ska man vårda med kärlek. Så om man med ett ord kan visa uppskattning varför inte göra det oftare?!

Det finns några personer i min omgivning som jag håller extra varmt om hjärtat, som betyder så otroligt mycket. Personer som gör mig glad när man är lite nere och som förstår mig. Jag tycker att det är svårt att hitta riktiga vänner som verkligen finns där i vått och torrt men jag vet exakt vem jag kan lita på och inte. Jag tror det är viktigt att våga öppna ögonen och se vilka som verkligen är riktiga vänner och vilka som inte är det. Någon som bertyder mer än allt annat är Emil, han är även min allra bästa vän och för han skulle jag kunna göra allt. Missförstå mig inte nu, jag finns alltid för mina vänner och de betyder väldigt mycket men har man en pojkvän så får man en annan relation än med en vän. Ni förstår säker vad jag menar.




Grattis på födelsedagen

Idag är det min älskade Emil´s dag och det ska självklart firas.
Så imorse har jag sjungit en lite trudelutt.
Så på ett tag ska jag fixa här hemma så det är fint när hans gäster kommer.


god morgon

God morgon vänner och läsare :)

Idag är det mycket som står på schemat men vi börjar med röntgen. Hade hoppats på en dag men sol men ser ganska mörkt ut tyvärr. nej, måste gå vi hörs senare.

avlopp

snabb uppdatering:
nu ska jag rensa avloppen, sen ta en promenad med bella.
Vi hörs

Reaching for something in the distance

Nu har jag gjort vad jag kan, kan inte göra något mer. Det är nu upp till dig. Jag hoppas att min magkänsla har fel den här gången.

dagens namnsdagsbarn

Sofia och Sonja.

söndag

Äntligen söndag, har väntat hela veckan på att det ska bli söndag för idag kommer mitt hjärta hem! Behöver väl inte ens förklara hur mycket jag saknat han. Han är bäst och är den finaste personen jag någonsin träffat.


en promenad med bella






SOFIE?

Kan faktiskt inte förstå varför det är så många som kallar mig för sofie? Jag blir nästan lite irriterad för det är ganska många som inte verkar förstå. Till och med min ena läkare kallar mig för det. Jag tycker iaf att Sofie och Sofia är helt två olika namn, det finns faktiskt många namn som liknar varandra men det betyder ju inte att man ska skippa sista bokstaven ? Ja nu var det sagt, alltså jag heter Sofia och inte Sofie (även fast Sofie är ett fint namn) .

två favoriter just nu



Passar mig perfekt eftersom jag får ont i knäna av för höga klackar
plus att jag gillar kilklackar.


att få med bella på bild är inte det lättaste


lite mer nytt



T-shirt och byxa inhandlades igår.
Är nöjd med byxorna, lite färg på tillvaron är aldrig fel,
dom känns väldigt somriga.

Nytt

Har ju lovat att ni skulle få se vad jag beställt. Så varsågoda.
Vill ha hem de två andra paketen också men den som väntar
på något gott väntar aldrig för länge!




avis

Har just sagt hej då till Hanna som åker till turkiet idag. Kan ju inte säga att jag inte är avis men hon är verkligen värd den resan.

adjö


fredag 13:e

God morgon

Vaknade för en stund sen och blev glad att det var klarblå himmel och sol ute men när jag och bella var ut så blåste det väldans mycket så var inte så skönt. Har börjat med att ha mobilen på ljudlös på natten och sen så har jag den långt ifrån mig. Sover faktiskt mycket bättre så, man kan inte vara tillgänglig hela tiden. Så om ni ringer på morgonen och jag inte svarar så ringer jag upp!! Nu väntar jag att tävlingen i tyskland ska börja , ska hålla tummarna för E. Det är roligt att man kan kolla live så man får veta hur det går direkt. Idag är det ju som sagt fredag den 13 men hoppas att olyckorna håller sig borta. Bella har sovit med mig varje natt och jag sover faktiskt mycket bättre med henne vid min sida. Även om hon ibland är fruktansvärt envis och kan vara jobbig vissa stunder så är hon faktiskt helt underbar och väldigt snäll.




Right in front of me





photoshop


Paketet



Vad som är inuti ska jag visa lite senare :)

Krämig pastasallad




Älskar den här krämiga pastasalladen, den är väldigt god och lätt att göra. Och man kan variera den precis hur man vill.

Det här hade jag i:
Pasta
tomater
röd lök
Grillad kyckling
majs
kidneybönor
fetaost
vitölk/ört creme fraiche

Mitt paket har kommit

Äntligen har mitt första paket av tre kommit så ska gå och hämta ut det senare! Hoppas verkligen att allt passar. Har just ätit lite frukost, vitlöksbaguetter och juice. Vaknade runt fem imorse men det gör inget för jag ville säga hej då till hjärtat som åker till Tyskland idag och tävlar.

Bella 1 år

Tiden rusar verkligen iväg och idag fyller min buse 1 år :)
Jag ska göra en lite tårta till henne sen!!







en skön söndag

Ligger i sängen och kollar csi. Den här dagen har varit otroligt lugn och skön. Har bara tagit de lugnt och kollat film och myst. Har passat på att få så mycket tid med min fina innan han åker. Nu ska jag fortsätta kolla tv . Sov gott!

En kvällspromenad

Kom in för en liten stund sen har varit och promenerat i 2 timmar. Först gick jag och Bella en timme sen mötte vi upp Julia och Svante och promenerade vidare. Tycker det är så skönt att ha sällskap när man går, tiden går så mycket fortare. Nu ska jag bara ta det lugnt ett tag sen kanske jag kilar över till Sandra. Hoppas ni har en trevlig lördagskväll :)

sand mellan tårna



Hade varit väldigt härligt om man vaknade upp till det här?! Är så sugen på en resa till värmen!
Hade varit ännu bättre om man hade ett hus i ett varmt och vackert land. Men just nu får jag nöja mig med att drömma. Men jag har iaf förberett mig och klickat hem en ny bikini.


ACNE




Hur fin är inte den här ?!! Den vill jag ha.

äntligen sol

Igår när jag vaknade snöade det, idag är det solsken vilken känns mycket bättre. Håller på att tvätta, ska fixa lite här hemma. Senare ska jag och Bella på promenad med Julia och Svante. Vad som mer händer idag återstår att se.

make up store


Har glömt att berätta att jag köpt den här dual foundation från make up store.
Är jätte nöjd, tycker att make up store har så bra produkter.
Jag gillar verkligen deras läppstift och ögonskuggor.

It´s the


Lauren Conrad Crochet Vest




Har varit inne och kollat på hennes kollektion och jag hittade faktiskt några plagg jag skulle tänka mig, bla den här västen!

Nu är det slut med skällandet

Nu jar jag beställt ett antiskall halsband till Bella. Nu hoppas jag att det blir bättre för nu har det gått för långt med hennes skällande.


jag förbereder

för middagen imorgon. Det ska bli tjälknöl och den tar tid att göra därför har jag redan nu lagt köttet i ugnen och där ska den vara i några timmar.

Annars har vi varit och fikat och handlat och fixat lite. Nu ska jag gå ut med soporna. Ha det så bra.


And I'm feeling good

Jag är glad och väldigt nöjd för idag har jag gjort ett riktigt kap. Nu väntar jag på att Emil ska komma hem från jobbet.

nytt i garderoben

Nu har jag klickat hem lite nya kläder till både mig och E :) Passar bra eftersom han fyller år snart. Synd bara att det var mycket som inte fanns på lagret så nu väntar jag på att 3 paket ska komma. Hoppas bara att allt passar, har hittat några fina klänningar som är perfekta nu till sommaren.

jag vill att det ska dofta sommar

Nu vill jag att våren ska komma, eller (sommaren är det väl egentligen men jag tycker inte att det är nån riktig vår här uppe och i söder har våren kommit och de är på väg in i en härlig sommarperiod, för mig känns det som att våren inte riktigt kommit, jag är så van vid den vår man har i söder, jag är van att när jag fyller år den 17 mars så har blommorna redan kommit därför så här i maj månad så är det sommaren man väntar på.) eller vad tycker ni ? 

Jag vill att snön ska försvinna, jag vill ha mera sol, jag vill ha mera grillkvällar och kunna sitta ute utan att man håller på att frysa ihjäl. Tycker inte det har varit riktigt bra väder på länge så jag hoppas att det kommer nu, för hur skönt är det inte att vakna av att det är strålande sol ute? Och att bara andas in den härliga luften som doftar vår/sommar. Att kunna ta på sig shorts och ett linne och slippa alla tunga kläder från vinterhalvåret. Jag vill att det ska bli mer grön på träden och på marken den härliga sommargrönskan, mer sommar men nackdelen är att jag är pollenallergiker. Men som sagt nu vill vi ha mera sol på oss och våra vinterfrusna kroppar.







NU





snorig

Imorse vaknade jag upp av att jag nästan inte kunde andas, näsan va full med snor och sen så  har jag sovit med öppen mun eftersom jag inte kunde andas med näsan och halsen var full av slem. Vill inte bli sjuk hoppas det går över. Ska dricka te och kurera mig.


Skulle mer än gärna ta en utlandsresa nu!!


And you cant fight the tears that ain't coming

And you cant fight the tears that ain't coming,
Or the moment of the truth in your lies.
When everything feels like the movies,
Yeah you bleed just to know you're alive.

Idag kan ingenting förstöra

min dag!! För idag är jag glad, väldigt glad och ganska så nöjd.

Bra söndagskväll

Dea kom hit och vi åkte till coop och handla lite gott, sen åkte vi hit och pratade på och kollade Big Brother en stund senare kom även Sandra och Fredde hit, vi har kolla tv, pratat om gårdagen och haft det trevligt. Nu ska jag gå och lägga mig och när jag vaknar imorgon så är det inte länge innan min kära kommer hem :)


1 maj

Hej vänner

Hade en rolig kväll igår, den slutade ganska tidigt men idag var det skönt att vakna pigg så de gör inte något. Just för tillfället är jag sugen på allt onyttigt. Vill ha pizza, cola, godis, chips, dipp ja allt som jag inte ska äta. Nåväl vi får se hur det blir med det. Nu ska jag ta en dusch och sedan är det dags för en promenad med Bellabus. Hoppas ni hade en rolig kväll igår :)


RSS 2.0