Mamma



Tack för att du finns, jag älskar dig <3

jag kör på färg. .




Som ni ser så kör jag verkligen på färg i vinter, är jättenöjd med jackan.
Fick den av min kära mor, tack!

Bakar

Efter en jobbig morgon och förmiddag väntar jag nu på att degen ska jäsa klart för idag bakar jag bröd. Så nu vet ni det.

Vill också säga att mina vänner är underbara ♥

Hur bra är han inte?


Kom just hem från..

Har varit på stan med Prim. Fick med mig en parfym och en vinterjacka. Känns toppen att äntligen ha hittat en. Lovar att ni ska få se den snart :)

Hallå

Hej :) Har inte varit riktigt på topp idag men har iaf varit på gymmet och slitit. Sen har vi lagat mat, kollat idol och nu blir det duschen. Hörs imorgon vänner!

Rubrik

Hade tänkt att baka idag men har haft så ont i huvudet så det får bli imorgon istället om jag mår bättre.

hej det regnar

Det regnar idag, igen. Tror ingen är förvånad. Har varit ute med Bella men hon vägrar gå när hon har regnjacka så jag får dra henne. När hon har gjort sitt vill inte inte gå en meter till i fel riktning utan då ska hon hem. Nu ska jag göra mig klar och följa med Sofia på lite äventyr.

Det är roligt att..

Hej på er!

Tidigare idag följde jag med Nina på yoga, det var verkligen roligt att testa något nytt. Och nu tycker att jag att jag känner mig ganska avslappnad i kroppen. Men gud va jobbigt det var, har ju hört att det ska vara jobbigare än man tror men hade nog satt förväntningarna lite lågt. Lite svårt att veta vad allt betyder men gick iaf hyffsat men var nog den mest oviga av alla.

Nu sitter jag och kollar Svenska Hollywoodfruar, blir galen på den där Gunilla. Tycker hon är falsk och jag tycker synd om hennes dotter. Jag blir galen på henne.


Stop Crying Your Heart Out


Come on

Va less jag blir på nätet här uppe, just för tillfället kan jag inte ringa till någon. För det andra är jag riktigt uttråkad.

För första gången på länge

Hej vänner!

Idag har jag varit på gymmet, var väldans längesen men nu är jag igång. Det är det där med att ta sig dit, när man väl är där är det inga problem. Så nu till veckan blir det gymmet, löpning, promenad och yoga. Förövrigt har den här helgen varit väldigt lugn men känner att jag har behövt det. Nu duschen. Puss


Nu ska jag ta tag i..

Har haft en mysig kväll med hjärtat, var på Olles och käka sen hyrde vi film. Nu ligger jag i sängen, ska försöka sova tidigt idag eftersom jag hölls vaken igår till klockan va runt 4. Annars så ska jag ta tag i träningen nu. Imorgon ska jag göra ett tränings schema och ska även bestämma vad vi ska äta under veckan så det passar in med träningen. Kosten är viktig. Är riktigt taggad nu, har verkligen bestämt mig. Vilket jag egentligen borde gjort för längesen. Men nu är det bara att köra på och efter ett tag kommer det visa sig på vågen med.

Nya läsare

Har fått lite nya läsare här på bloggen och ni är välkomna! Vet att det inte är någon idé att fråga vilka ni är men har ni frågor så fråga på :)

.

Jag tycker det är sunt förnuft att respektera andra människor, det gör man utan att ens tänka för man vet att det är så man ska göra. Ta hänsyn till andra, respektera och bemöta andra som man själv vill bli bemött? Jag hade fel som trodde att alla människor är så.

Nog om det, nu ska jag sätta på musik och städa och vänta på att min käraste ska komma hem. Ska erkänna att det inte var så längesen han åkte, men det är tomt utan han.


Dagen har

Den här dagen har varit lugn. Vi har åkt runt lite,
 varit på stan och innan vi åkte hem åkte vi till ica och köpte sallad. Vi är även hundvakter i helgen, så nu har vi tre hundar här. Bella är glad att ha sina kompisar här. Annars så har jag gjort chokladmuffins och myst framför idol med hjärtat.





Mys


mat

Jag är sugen på kladdkaka, ska nog ta och göra det lite senare. Men nu ska jag fixa sallad till maten. Det blir så mycket som tjälknöl och potatisgratäng.

Vill ha - Your Valentine Candle


Oljorna till doftljusen är de samma som till parfymerna och håller därför samma höga kvalitet.
Brinntid cirka 90 timmar.

seg

Den här dagen har gått väldigt segt. Känns som hela jag blir tung och orkeslös av att bara kolla ut och se att det regnar. Just nu vill jag bara att klockan ska bli halv fyra, så ska försöka sysselsätta mig så tiden går fort.


Söta Bella


Haha hon är för söt!

Universal Lip Glow

Den här ska jag beställa när den finns på lager!




Ett läppbalsam som ger dig en personlig, lätt pigmenterad färg på läpparna. Vid kontakt med din hud reagerar det mjukgörande läppstiftet
och antar en nyans som passar
alla hudtoner – särskilt din!

enchiladas




Till enchiladasen gjorde jag en sallad och hade tacosås, gräddfil och guacamole till.
I
tortillabröden hade jag köttfärs som jag blandade med hackade tomater, paprika majs, tacokrydda.

I avokadoröran hade jag ägg, lite citron lite turkisk yoghurt.

gör mig redo

Gör mig redo för en lunch med Nina :)

Vi hade middag här igår var trevligt och gott. Jag gjorde avokadoröra och enchiladas.

3

Efter tre promenader idag kryper jag ner i sängen. Är helt slut. Men man får passa på när vädret är så fint. Sov gott

promenad med sofia



















facebook

Gudars va de gör om sidan på facebook, vet knappt vad man vågar trycka på längre. Men man vänjer sig väl som med allt annat. Har vaknat kl 7 idag, har faktiskt vänt om på dygnet nu så jag vaknar tidigt igen. Skönt. Är superfint väder också så det är kanon. Ska hänga upp lite tvätt nu och sen är tanken att jag ska städa lite. Idag ska jag göra spagetti och köttfärsås och för er som inte visste det så är det bland det godaste jag vet.

sov gott

Nu är det dags för kudden, är riktigt trött. Älskar att somna när tvn är på, mycket lättare än när det är helt tyst för då ligger jag bara och tänker. Men är ju egentligen inte bra att ha tvn på så ska nog stänga av den nu. Sov gott. Om ni spelar Wordfeud och vill spela så heter jag sofiaaandersson.

Grattis Julia, på din födelsedag ♥




igår






Maria Wern - pojke försvunnen



Har ni inte kollat på Maria Wern filmerna så gör det. Tycker att dom är helt okej. Jag gillar ju svenska filmer men vet att det är många som tycker att dom är ganska B. Kollade den här igår. Den var bra den med.

Äntligen är..

Solen här! Underbart. Härligt att vakna upp på morgonen och solen skiner igenom persiennerna. Har ätit en god frukost och målade just naglarna. Är taggad inför ikväll, var så längesen jag var ut. Blir nog en kanon kväll, vi ska även käka på olles innan. Gott.


My best friend's girl

My best friend's girl gick på 4an idag så vi kollade den. Gillar verkligen Kate Hudson hon är en av mina favoriter. Annars så ska jag gå och sova strax så jag orkar med utekvällen imorgon. Kommer bli riktigt roligt :) Sov så gott vänner.

friends with benefits



Hade alldeles för höga förväntningar på den här filmen. Var helt okej bra men inte mer än så.

Gårdagen kan..

Gårdagen kan sammanfattas med ett ord,  trött. Va så trött att jag råkade få kokande vatten i ansiktet, tandkräm i ögat. Men idag är det fredag och idag är det nya tag. Hej så länge!

Fetaostbiffar med stekt potatis och tzatziki


Jag tror jag har ett smörpaket i..

Kom just hem från sjukhuset har varit och gjort EEG. Känns som att jag har ett helt smörpaket i huvudet. Hon fick ta ganska mycket för håret är så tjockt och det var även ganska svårt att få bort. Känns som smörklumpar ungefär. Så nu ska jag hoppa i duschen!

God morgon

God morgon!

Är vaken och uppe ovanligt tidigt. Ska följa med Sofia på lite ärenden idag.
Nu ska jag dricka mitt te kolla lite the voice och invänta Sofia. Ha en bra dag!


Dagens fynd

Bjuder på några halvkassa mobilbilder är för lat att ta fram kameran.







hallå hallå

Hej raringar :)

Tar en runda på stan med mina fina damer!
Hoppas faktiskt att jag hittar något till helgen, men vi får se. Hörs sen. Puss

Beyonce Honors 9/11


Maria Wern



Såg den här i lördags. Den var verkligen i min smak!

1989.08.13 - 2006.09.11


det här fick jag med mig igår





det är gott med fika





Fikade med Jullan igår, var trevligt och väldigt längesen. Pratade om allt mellan himmel och jord. Hann även men en riktig snabb runda på stan.


Irene Huss


Kollade på den nya Irene Huss filmen igår, den var bra men tycker nog ändå att de andra som kommit ut på senaste har var bättre. Men helt klart sevärd.


bamse och lille skutt


Dom här bilderna är dom roligaste bilderna :)

God morgon


Nu ska jag fixa iordning mig och ta en promenad med Bella sen ska jag och luncha med Jullan. Hörs sen.

Wordfeud

Hänger inte riktigt med i svängarna och trodde bestämt att det bara funkade om man hade Iphone, men jag hade fel. Och tur var väl det för det är riktigt roligt, har spelat lite med Jullan och sedan med några randoms. Heter iaf Sofiaaandersson om ni har lust att spela :)

snart är det dags



att ta fram den här!!
Vet att det är ett tag kvar men tiden och veckorna bara rusar förbi så snart är det faktiskt dags.

Gårdagens

Gjorde pizza igår, enkelt att göra och väldigt gott att äta! :)


Ny design

Va tycker ni? :)

.

Hej på er :) Är ni lika less på vädret som jag är? Nu får gärna solen titta fram, vill promenera och ta fina höst bilder. Nej, nu ska jag kolla lite tv sen blir det att sova så jag orkar upp imorgon. Puss

Fisksoppa med saffran

Middagen idag



Helgen






Njöt av den här goda middagen i lördags!

Dålig bild men igår gjorde jag inbakad fläskfile med svampsås.

Lite film, mys och godis har jag också hunnit med!


CSI

Hej igen, kör ett sms inlägg. Middagen var otroligt god och trevlig . Hade egentligen velat dra på krogen och dansat lite men tyvärr är Gällivare lite efter och har just nu inget utbud för mina önskningar. Tråkigt. Nåväl har lagt mig i sängen och kollar ett av mina favorit program CSI, så ska kolla något avsnitt till innan jag somnar. Vi hörs imorgon :)

gör mig redo

Nu gör jag mig redo för en mysig middag på olles med mina fina damer :)

RSS 2.0