London baby

Humöret är på topp.
Allt är packat och klart.
Nu drar vi till London.

Proppmätt

Herregud vad jag är proppmätt.
Har haft en mysig kväll med Sofia. Gott och trevligt. En bra present.
Har ätit för flera dagar, kände mig lagom mätt när jag satt ner men när jag reste mig
så ville jag bara spy för att jag var så mätt.
Så går det när man gillar mat.
Nu ska jag packa. Ha en trevlig kväll.

Min dag

Packa, träna, tvätta, gå på olles med Sofia. Det är min dag. Imorgon åker vi.

Hej

Hann just hem till sveriges mästerkock, vilken tur. Var ju finalen idag. Fick frågan om vi skulle hänga med till olles idag men var nog tur vi inte sa ja för vi hade nog inte hunnit. Kändes tråkigt att säga nej men samtidigt vill man nu innan resan spara så man kan testa nya saker där borta. Nu ska jag hoppa i duschen. Hej

Halt

Gud va det är halt ute. Trodde Bella skulle bryta benen när vi var ute nyss. Idag har jag ätit sallad från ica, den var ovanligt god. Brukar annars bli less ganska snabbt. Sen har vi tränat också. Skönt.

Sov gott

Går och lägger mig i en nybäddad säng och slår på Maria Wern. Underbart.

Nu är jag helt slut

Fy tusan vad jag har städat idag. Satte mig just i soffan och har slagit på BB. Kom ur duschen precis så ska torka håret snart. Men iaf så har jag städat hela våran "walk in closet" är väl inte just en sådan man drömmer om men ett rum men en garderob hyllor och två stångar. Så jag tog ut allt där ifrån och gjorde rent, sen vek jag kläder och fixade och gjorde om lite. Jag blev nöjd, hoppas herrn i huset också blir det. Sen har jag gjort matlåda till Emil och städat allt annat och nu är det nystädat och fint här hemma. Då trivs man som bäst.

Live my life


A good day

Efter att ha varit slö i flera dagar och tyckt synd om mig själv så kände jag att det var dags att ta mig i kragen. Så jag har bytt lakan och satt igång en tvätt. Nu ska jag fortsätta städa, slå igång musik och låta dagen gå vansinnigt fort. För inatt kommer Emil hem. Jag längtar. 

jag hoppas

Hoppas hoppas, jag håller tummarna.

Här är det vår?

Har läst på fb och pratat med dom där nere i söder. Jag är inte alls avis på att de går i tunna vårkläder och har det as varmt. Medan jag själv kollar ut genom fönstrer och det snöar lätt. Nej usch jag är trött på snön nu. Ge mig en riktig vår sol sommar linnen shorts blå himmel härlig sommar doft grillat bra musik glass jordgubbar bilbingo klänningar pub midsommar fina sommarkvällar .




Jag längtar


God morgon

God morgon.
Har varit vaken över en timme redan. Hundarna väckte mig. Jag är hundvakt en snabbis, dom kom igår. Men hade ändå vaknat tidigt så det gör inget.  Har vänt på dygnet helt, vaknar jättetidigt och somnar vid tio, elva på kvällen. Men det är skönt, skönt att inte sova bort hela dagen. Idag är det underbart väder, solen lyser upp och man blir så där glad. Tänk vad lite sol kan göra. Underbart. Nu är det inte länge kvar till vi åker iväg några dagar. Jag längtar.

Läs inte

Det är en bra dag men ändå inte. Ni skulle kunna få höra så mycket gnäll just nu men tror jag besparar er det mesta. Har så fruktansvärt tråkigt så det går inte att beskriva. Jag njuter absolut inte av att vara ensam i flera dagar i sträck. Visst att jag är ensam på dagarna annars, men då är jag ju inte själv sen på eftermiddagen och kvällen. Stor skillnad.

Skatt

Sitter i soffan och har läst lite bloggar. Har varit på en promenad med Bella och hade mamma i luren. Va inne på skatteverket förut och såg att jag kommer få tillbaka på skatten. Skönt.

Har ni sett den?

Rolig och det gör faktiskt inget att den är på danska.
Kan tycka danska blir lite jobbigt men nu tänkte jag knappt på det.

En dag

Eller knappt en dag och jag är redan små less och allmänt uttråkad. Kul.

Ett kärt återseende

Kom hem för en liten stund sedan. Har varit på stan med Julia. Hann även med en fika. Var roligt att träffa henne var ett tag sen nu. Handlade på kicks för mina presentkort. Känns skönt med nytt. Behöver verkligen rensa bland mina sminksaker. Hittar nog en massa att slänga.

Bra köp


Change is gonna come

Då var det dags. Äntligen. Ska bli skönt att ha det gjort. Hoppas det är lika roligt som alla säger. Nu kommer Cajsa snart så ska hoppa i kläderna. Nu är jag redo för att halka runt.

Min tårta

Det här bjöd jag på i lördags.
Hallontårta och tobleroneparfait.

Träna

Känner mig trött idag. Därför känns det skönt att åka och träna med Kristina om ett tag, hoppas jag blir piggare.

Ensam

Jag har valt att spendera slutet av min födelsedag ensam. Eller egentligen har jag inte valt att vara själv men alla andra ville fara ut och det ville inte jag. Känner mig tråkig, men känner inte för att gå ut idag. Kan ha med att göra att jag gått upp klockan sju? Och att vi ska fara till Luleå imorgon klockan elva? Fast egentligen kände jag redan tidigt i veckan att jag inte hade någon lust med utgång.
Vill tacka er alla för era fina gratulationer och även för de fina presenter jag fått :)
Jag har haft en fin dag!


Födelsedag

Har varit uppe sen klockan sju idag och fixat tårta och massa saker.
Kom hem nyss vi har varit en sväng på marknaden.

Idag är det vår femårsdag ♥

Fem fina år tillsammans.
År med så många minnen och upplevelser tillsammans. Med och motgångar. Mycket har vi varit med om tillsammans. Det bästa av allt är att vi alltid har varandra och stöttar varandra. Du är min ögonsten, min prins. Du är den jag älskar mer än ord kan förklara. Du är det finaste jag har. ♥

Katastrof

Höll på att bli en riktig katastrof idag när jag skulle hälla lagen på köttet. Det rann vatten över halva golvet och köksluckorna. Var fly förbannad på mig själv men har lugnat ner mig nu. Så det blev en runda till med golvmoppen. Ska ta en runda till imorgon så jag är säker på att jag fått bort allt.

Storstädning och storhandling

Har städat hela lägenheten, fixat i skåp, tvättat dammsugit och torkat golven osv. Skönt. Vi har även varit och handlat. Blev en hel del. Har köpt massa saker till på lördag. Ska göra en massa goda saker!

Gina Tricot

Dom expandera verkligen. Först träningskläder och nu smink och hudvårdsprodukter.
Undrar om det är något att ha? Måste nog testa något iaf.

Kom igen

Vet ni ingen som vill ha en crosstrainer?
Den är knappt använd och i fint skick. Hör av er. Snälla ni.

There is something good in every day

Ett bra besked gjorde den här dagen ännu bättre :)

Köpa kött

Idag ska jag följa med Tommy och köpa kött. Det här året ska jag göra eget torrkött. Det är något jag tycker väldigt mycket om och jag kan nästan vräka i mig det. Så det är perfekt att göra eget så man har så man klarar sig!

Boka tid

Jag ringde och skulle boka tid till idag för min hals.
När fick jag en tid?
Jo den 5 april.
Det går snabbt att få hjälp.

Fikat

Idag har jag fikat med Nina, känner mig fortfarande mätt efter GI tallriken. Sen åkte jag på kursen och efter det åkte jag och Emil och handlade lite. Nu ska jag dricka te.

Ont i halsen

Har väldigt ont i halsen men bara på ena sidan. Inte ont så att jag behöver halstabletter utan det gör bara ont. Fick det för någon vecka sen och sen kom det tillbaka idag. Om ni vet vad det kan vara så säg gärna till :)

Bilder från flygningen


Härligt väder

Blev en härlig promenad på 40 min, underbart väder. Passade även på att ringa mamma. Bella vägrade gå i början men sen gick det bra.


Nu tar jag med Bella

Blev inte så mycket gjort igår pga av den där jävla huvudvärken. Känner att jag hade behövt massage flera gånger i veckan. Har vaknat för ett tag sen och känner mig väldigt pigg. Ska slänga in en tvätt sen ska jag ta med mig Bella på en längre promenad.

Helgen har varit bra

Har haft en väldigt fin helg i Ritsem. Tyvärr hade vi inte jättebra väder, men det gjorde inget. Var helt slut när vi kom hem igår, så gjorde inget mer än att ligga i soffan och kolla tv. Har helt glömt att visa bilderna från flygningen men det kommer. Nu ska jag ta på mig och möta upp Sofia.

Ritsem

Nu åker vi till Ritsem!
Hoppas ni får en fin helg vänner.

Middag

Nu har vi handlat inför helgen. Blev en massa gott. Nu ska jag fixa lite mat till oss. Potatisgratäng, kotletter, (lite lövbiff så det räcker till matlåda) svampsås och sallad. God torsdagsmiddag!

Träning och lunch

Har just kommit hem efter ett träningspass och en lunch med Kristina. Nu sitter jag och pratar med mamma.
Ska snart hoppa in i duschen sen ska jag väl börja packa för imorgon åker vi iväg.

Vad ska jag bjuda på?

Sitter och funderar på vad jag ska bjuda på när jag fyller år. Funderar på smörgåstårta eller bara fika. Kan inte riktigt bestämma mig men vi får väl se.

Sveriges mästerkock

Det sitter jag och kollar på nu. Älskar nästan alla matlagningsprogram, man blir så sugen på laga mat.
Man får även tips på nya recept, ingredienser, hur man ska tillaga och smaksätta.

När jag skulle ta bussen

Igår skulle jag ta bussen till malmberget, när jag nästan var framme kom jag på att jag glömt pengarna till bussen. Skyndade mig till pressbyrån och handlade så jag fick ta ut lite pengar. När jag väl kom till bussen vinkade han bara förbi mig och sa att det var gratis eftersom det var sportlov. Jag fick fram ett men, men sedan kom jag inte på något mer att säga. Han fick väl tro att jag var ungdom och hade sportlov! Det finns för och nackdelar med att se ung ut. Tror det finns många som hade tappat hakan om jag sa att jag fyller 24 om elva dagar :P

.

Blev inte många knop igår, huvudvärken gjorde sitt och jag låg i soffan hela kvällen. Idag ska jag städa upp lite och laga middag innan kursen börjar.

Helt underbar

Hela helgen har varit helt underbar.


Vi lyfter

Nu åker vi och flyger.

slut

Herregud vad trött jag är, helt slut. Nu ska jag gå ut med Bella sen hoppa i duschen efter det ska jag krypa ner med en filt framför tv och mysa. Laddar inför en spännande dag imorgon.

Snart åker vi iväg

Resan är bokad. Jag längtar :)

Skoter hela dagen

Oj så fina dagar. Solen strålar och allt känns så himla bra. Hade en fantastisk dag igår. Jag och Emil åkte skoter hela dagen, kan säga att det känns i kroppen idag. Kvällen avslutades med lövbiff och potatisgratäng. Har kollat igenom alla nya avsnitt på skilda världar så nu väntar jag på att nästa säsong ska släppas. Idag har vi också åkt skoter, vi mötte upp Johan och tog en fika på dundret. Nu är jag hemma och har parkerat skotern utanför. Jag orkade inte fara och köra någe mer så jag väntar på att Emil ska komma tillbaka så vi kan åka och lämna dom.

Jag lever

Hej sötnosar
Har inte prioriterat att blogga när Elin varit här. Men vi har haft några riktigt fina och mysiga dagar tillsammans. Ätit god mat, åkt skoter, varit ute med hundarna, pratat i timmar och bara myst. Var roligt att träffa Emilio eftersom jag träffat han så lite. Nu hoppas jag att det inte dröjer så länge innan vi ses igen.

RSS 2.0