Kämpa på

Både igår och idag har varit riktiga skit dagar. Är så mycket i skolan nu, blir så jäkla trött.
Men v.51 är jag klar, inte långt kvar nu så det är bara att kämpa på.

En kall bil

Gick upp med Emil imorse, passade på att gå ut med han och sätta igång bilen och skrapa rutorna. Visste nästan innan att jag inte skulle få upp dörrarna, men Emil fick iaf upp passagerardörren. Är det inte låset så är det dörrarna, jag vill verkligen ha motorvärmare men ser inte ut att bli någon i vinter men hoppas vi får till nästa år iaf. Är lite nervös att jag inte kommer komma in i bilen när det blir kallare. Om den krånglar redan nu så ser det inte så ljust ut. 

Jag har fått en kusin

Vill säga grattis till min morbror Martin och hans fru Nong till deras söta Oscar. 

Lycka

Igår mina damer och herrar har jag jobbat för första gången på väldigt länge. Tror ni förstår hur bra det känns att äntligen vara igång. Jag var faktiskt ganska nervös innan med det gick bra. Nu är jag på rätt väg! 
 

Kan inte sluta lyssna på

 

Hej

Just nu sitter jag och dricker te. Är trött fast jag sovit ganska mycket. Men tror det beror på vädret, lite iaf. Ska snart ta på mig lite varmare kläder innan jag åker till praktiken. Nu är det två veckor kvar, tiden går så fort. Det är väldigt lärorikt och jag har en så fin handledare. Jag trivs jättebra. Annars så väntar jag på att få ett telefonsamtal om att min nya kusin kommit till världen!

AJ

Min svanskota har gått ur led och det gör så jäkla ont. Kan gå normalt men problemet är när jag har suttit ner en stund. Det gör så ont att resa sig och det tar tid att komma upp. Hoppas verkligen att det kommer gå över snart för folk börjar väl undra vad man har för problem när man inte kan resa sig upp direkt utan måste hålla i sig och stegvis ta sig upp. 

Pantene Pro-V

Har fått testa dessa produkter från buzzador.com och jag är nöjd. De luktar gott och det känns att håret blir rent. Är extra nöjd med hårinpackningen. 
 

Från deras hemsida.

 

 

"Det här är Pantene. Vår passion är hår. Men vår passion är också allt som har med hår att göra. Vi vill inspirera och informera om hur du kan få ett vackrare och friskare hår. Pantene har genom 

att använda banbrytande tekniker etablerat sig som innovatörer på den globala hårvårdsmarknaden. 

I jakten på perfektion har forskarna bakom Pantene

utvecklat schampo, balsam och hårinpackningar

som tagit hårvård till en ny nivå."


Jenny

Man blir glad av att få läsa såna här fina ord. Ett litet utdrag från min kusins blogg inlägg, väldigt gulligt tycker jag!
 
"Jag måste helt enkelt inse att min kusin är en fruktansvärt bra kock. Hon är fruktansvärt bra på det mesta, hon däruppe i Gällivare."
 

RSS 2.0