Jag väntar

Nu sitter jag och väntar på ett samtal från Umeå, jag hoppas på goda nyheter.

Är hemma idag och ska försöka att ladda mina batteri och bli frisk. För övrigt börjar Bella vänja sig vid snö och jag tror faktiskt hon tycker det är roligt. Hon är så gullig när hon hoppar och far som en kängru. Nu håller hon på att bädda ner sig bredvid mig i soffan. Nej nu ska jag kolla lite rachael ray. Vi hörs sen!


När blir det bättre ?

Läget är det samma, nu måste jag till sjukhuset och kolla mig så det inte är något igen . . .


:(

Jag mår inge bra idag, finns inte så mycket mer att säga. Skulle ha dansat och fikat med Dea idag men som vanligt får jag ställa in för att jag inte mår bra. Önskar bara att jag blir bättre snart, jag vill med leva livet, inte bara till hälften utan fullt ut. Och de som inte förstår hur jobbigt det här är kan jag säga att jag önskar inte ens min fiende det här. Jag är så jävla less, besviken och ledsen.

För dig ska jag göra det tusen gånger om

Jag är hungrig. Men har ingen inspiration just nu. Tips någon? :)

Jag behöver ork och lust och inspiration. Just nu är jag för trött för allt känns det som.

Ja ungefär så här såg håret ut innan, vet inte om ni ser någon skillnad.


Nu är det klippt

Så här blev det. Inte riktigt nöjd med luggen, men skit samma, det växer ju ut igen !!




God morgon

Sitter och funderar på vad jag ska göra idag. Har just ätit frukost, köttbulle macka med rödbetssallad, mums! Ska kolla lite tv och fundera vidare. Tjing

Städning

Nu sätter jag på spotify och drar upp volymen och städar undan här hemma!

Ni får gärna ge mig lite tips på bra låtar :)

Puss

What's been said between your heart and mine

Jag är lycklig, lycklig med dig. Du är den finaste jag vet. Du finns alltid där, du lyssnar alltid, du ger mig energi, skratt och massor med kärlek. Utan dig känns det som att något saknas. Jag är så glad att jag har dig och den kärlek jag känner för dig går inte att beskriva. Du är värd mycket mer än den finaste diamanten, för du är min skatt. Min alldeles egna.

Jag älskar dig <3


skoter

Kan nu berätta att jag är en skoterägare :) Köpet gjordes i eftermiddag, jag är verkligen glad för jag älskar att åka skoter och va roligt att ha sin egen och få köra själv :) Längtar verkligen till våren och underbara helger ute i naturen med fina människor. Det är så härligt, något man verkligen får energi av.



the best memories















Det är roligt med bilder och man minns tillbaka med ett leende på läpparna, även om det inte är de vackraste bilderna :)




Hemlisar

Dagarna har flytit på har hållt på med några saker som jag inte har berättar om. Men när allt är klart får ni höra! Tror det blir toppen. Nu ska jag gå en promenad med bella sen ska jag vidare till vårdcentralen. Vi hörs sen :)

snö

Imorse när jag vaknade var det ganska mycket snö ute. Tycker det är skönt att den äntligen kommer hoppas den stannar kvar nu! Det är så mörkt ute annars och jag blir iaf mycket piggare av snön. Sitter och slö kollar lite tv, väntar på att gå på praktiken som börjar klockan ett.

http://www.youtube.com/watch?v=sRof8eZCuj8&feature=related


Jag vaknade

Usch jag vaknade av en väldigt hemsk dröm, i slutet kändes det som att jag kämpade för att vakna men jag var tvungen att vara kvar till slutet. Hatar sånt och det har blivit många såna drömmar på sista tiden. Hoppas de försvinner snart. Har fått ont i halsen igen, hoppas det inte blir något långvarigt. Hade gärna velat bli av med slemmet i halsen med.

Ne nu ska jag kolla lite på tv och få annat att tänka på, sen blir det sängen igen.


Äntligen

Nu har jag fått min nya vinterjacka :)
Har varit och fikat med kristina idag och snart ska vi dit på middag! Bella ska sova där i natt och jag tycker redan det är tomt. Helgen har varit bra, Kolla idol och käka tacos med Dea och Sofia i fredags, utgång i lördags men var lite otaggad och hade ont i magen men blev bättre efter ett tag. Men det har varit en rolig och bra helg.  Ne nu ska jag på coop. Har varit dålig på att lägga in bilder, men det kommer :)

Puss


Never look back

Kom hem för ett tag sen gick direkt till Sofia efter min praktik. Handlade på konsum och gick hem och gjorde en pasta sallad till henne. Hon är hemma och är sjuk idag så får hoppas hon kryar på sig nu :)

Nu ska jag städa och fixa till lite här hemma sen ska jag handla och laga mat och kolla reprisen av kungarna av tylösand för jag somnade tidigt igår så missade det. Vi var på behandling igår började med att bada ett bad som innehöll något stärkande, sen gick vi varsin lymfdränerings massage, det var roligt att testa på. Medans den ena fick det så fick den andra ett fotbad där vi fick göra peeling. Fotbadet fick vi på köpet eftersom vi inte fick en vanlig massage som vi hade bokat. Jag är väldigt nöjd med kvällen.

Nåväl snart är det helg, funderar på om man ska fara ut eller inte. Blev lite tveksam eftersom det bara är harrys som är öppet. Vi får se.

Nu ska jag göra lite nytta.


Mejl

Fick ett så fint mejl av min kära mamma idag, det värmde i mitt hjärta. Ibland känns det väldigt jobbigt att bo 135 mil ifrån varandra.

Blev tyvärr hemma idag, mitt huvud tar snart kål på mig. Men ska endå fara på spa 4 you och göra behandlingarna och hoppas man mår bättre efter det. Sen ikväll ska jag kolla på kungarna av tylösand. 

Är det ingen som är duktig på att göra om bloggar? Säg till isåfall för jag vill verkligen göra om min.

Tack för mig!




 

jag fick ont i hjärtat

Efter som jag den senaste veckan har varit trött och inte orkat med så mycket har jag inte läst tidningarna eller haft någon koll på vad som händer i Sverige och ute i världen. Men igår fick jag höra om killen som hade tagit livet av sig i en webbcam som tog bilder varannan sekund. Han var inne på ett forum och skrev att han skulle ta livet av sig. Alla som då var inne kunde se han från när han satt och skrev till när han hängde sig och se när polisen och ambulansen kom. Jag tycker det är så hemskt, jag har faktiskt läst vad han skrev jag blir upprörd över är hur endel människor har skrivit till han. För det första vill jag påpeka att nu får tiden finns det ju ganska många tokar där ute som skojar och gör andra galna saker på internet. Men när någon skriver att de ska ta självmord tycker inte jag man skriver vad som helst, även om man nu tror att de skojar så kan man ju ta det lite lugnt. Några som skrev hetsade honom sedan var det någon som skrev du kommer aldrig göra det, du är för feg. En annan skrev och frågade när han skulle göra det för han skulle till jobbet snart. Vem fan skriver så ?? Jag hoppas då verkligen att de ångrar sig.


I know what's on your mind

Det blev ingen massage imorgon, jag som hade längtat så mycket. Men istället ska vi bada något örtbad och sedan ska vi testa på något som jag inte kommer ihåg vad det heter. Men det går iaf ut på att man sätter något på ryggen och det ska ta bort slaggprodukter. Nåväl nu ska jag göra lite nytta. Vi hörs!


Vardagslyx

Det är något som vi alla borde unna oss mera. Att vara i nuet och att sätta sig själv i fokus ett tag. Det kan vara så små saker som gör så mycket och det behöver ju inte kosta pengar. När jag tänker på vardagslyx tänker jag att vara ute och gå för sig själv och rensa tankarna, ta ett varmt bad, fotbad, krypa upp i soffan och läsa en bra bok, måla naglarna och sätta ansiktsmask, se en bra film, dricka gott te och ha levande ljus eller varför inte bara ta en vila och släppa allt det andra för ett tag. Men man kan också boka massage eller vad man nu gillar, det är ju en investering i sig själv och sin kropp. Jag tror att man ibland måste stanna upp och leva lite mer i nuet. Inte det som varit och inte det ska ska komma, för kroppen ska ju hänga med väldigt länge och det är viktigt att man tänker på den för annars kanske den helt plötsligt säger ifrån och då kanske det hade räckt med att man tog sig tid några dagar i veckan och bara slappnade av och faktiskt unnade sig själv något. Det behöver ju inte ta lång tid.


God morgon!

Vi hörs lite senare mina vänner, nu beger jag mig till vårdcentralen.

Want you to make me feel like I’m the only girl in the world

Dagarna går så fort förbi, helgen är redan över. Har iaf haft en skön och mysig helg med mina favoriter. Nu har jag bokat hotell i Luleå till vi ska dit och kolla idol. Kommer bli roligt för nu följer jag verkligen idol och tycker att det är många duktiga personer som är med i år. Börjar inte förens klockan ett idag, var verkligen skönt att få sovmorgon. Ne nu ska jag äta lite frukost.


Sov gott

Nu blir det sängen. Har kollat på robinson idag men tror inte det blir några fler avsnitt, tycker det var bättre förut. Har även hunnit med att diska och fixa lite. Har inte så mycket mer att säga.

Sov gott!


Jag säger grattis

till Sofia som nu har fått jobb :)
Plus att det löst sig med boende nu med.

Idag har jag fått

Akupunktur .
Finns många bra fördelar med det, det här är första gången för mig och jag ska få det igen nästa tisdag. Det är bra för ett långsiktigt resultat. Kanske inte fungerar bra på alla men hoppas det funkar bra på mig. Svårt att säga efter en gång hur det är. Det gjorde inte ont, vara bara sticket som kändes. Men däremot kändes det mer när hon satte nålarna på de ställen som man har de värsta spänningarna. Men när de väl satt så kändes det inget, det kändes bara lite när hon sedan skulle snurra på nålarna. Efteråt blev jag riktigt trött. Ne nu ska jag ta en femma och sen kommer Sofia.

Hej så länge.


Life is ours, we live it our way

Snart är det fredag, va skönt. Är helt slut nu när jag har praktik så ska bli skönt med en lugn helg. Senare idag ska jag och Sofia fara iväg och fixa lite saker. Sedan har jag och emil lite saker att boka och fixa. Har så mycket att se fram emot, det ska bli så roligt.

Ibland undrar jag varför endel människor förskönar precis allt, är det för att de tror att de varit så när de blickar tillbaka, eller är det för att det ska låta som att de har det bättre än alla andra ?

Nej nu har jag inte tid att sitta här, dax att fixa till sig och gå på vårdcentralen. Kan säga att jag trivs hur bra som helst. Nu har jag fått ta EKG, ta massa prover och dessutom så sticker jag patienter nu. Fick beröm igår med, det är roligt att de går och säger till personalen att det tycker jag har gjort ett bra jobb. Det värmer verkligen.



Hoppas att snön kommer snart.

Jag vill ha

helg!

Längtar till helgen, vill bara ta det lugnt, mysa, kolla på film och äta god mat.

Bokat och klart

har glömt att säga att resan är bokad. Gud vad jag längtar :)


Trött

Är så fruktansvärt trött idag, tror de är sviter efter helgen och plus att jag är förkyld. Kom just hem från praktiken ska umgås lite med Bella nu sen ska jag möta upp sofia och göra lite ärenden. Ikväll ska vi åka iväg på middag, är skönt att slippa tänka på mat ibland.

Vi hörs


Helgen

Efter att ha slutat praktiken och varit på genomgång i skolan åkte jag och Emil på stan och gjorde lite ärenden, hann även med att luncha! Sedan var vi hemma hos oss, några av emils kompisar kom, Sofia kom hit och vi började att fixa oss. Sedan åkte vi på olles och vi var ett helt gäng som käkade. Tyvärr har de tagit bort min favoritmat från menyn så blev lite besviken. Men för att göra allt kort så hade jag en toppen kväll, bästa kvällen på länge! Lördagen mådde jag inge bra, men är sådant man får ta. Men det var bara att ladda om för vi skulle till Dea och fira henne på hennes 18-årsdag. Så sofia kom hit och vi fixade oss, åkte till Dea och käkade god mat men tyvärr blev sofia dålig så vi åkte hem. Idag blir det söndagsmys :) Måste ta det lugnt, har ont i halsen och jag vill inte bli sjuk.

Vi hörs mina vänner !


RSS 2.0