En dröm

Känns som att jag lever i en dröm.
Som att det går för bra för att vara sant.
Men jag är lycklig och så glad.
Det här året har redan börjat bra
och jag vet att resten av året kommer bli lika bra.

Sömn

Sovit ganska dåligt inatt. Haft konstiga drömmar som jag redan glömt bort. Nu ska jag vara göra mig klar sen åka och jobba. Blir en lång arbetsdag, från kvart i sju till kvart i tio på kvällen. Var på gymmet igår men va så mycket folk så ett bra pass blev det inte. Stod mest och väntade på att vikter och utrymme skulle bli ledigt. Vi hörs.

Inflyttningsfest

Oj så roligt jag hade igår! Vi började hos Erica som hade inflyttningsfest, var väldigt trevligt. Sen gick vi vidare till olles, dansade, drack goda drinkar och avslutade med en pizza som vi tog med hem.

Mätt

Är mätt och belåten, vi har varit och ätit en så god middag jag och min karl. Mysigt att gå ut och äta. Igår jobbade jag natt, hade lite svårt att somna imorse, men somnade tillslut och vaknade när Emil kom hem. Då åkte jag och gjorde bort lite ärenden. Nu ska jag slå på serien som jag börjat kolla och bara slappa i soffan.

sov gott

Idag kändes det lite tråkigt att inte få njuta av det fina vädret. Men roligare för plånboken :)

Sov gott vännerHosta

Har hostat inatt, väldigt jobbigt då man får en dålig sömn. Jobbar den här helgen också. Nu har det blivit jobb 3/4 helger. Igår när jag hade slutat åkte jag hem och duschade sedan gick jag över till Erica. Hon är så snäll och har tagit hand om Bellis under dagen eftersom Emil är iväg. Vi lagade middag och jag hade en väldigt trevlig kväll.RSS 2.0