Hey hey what can I say?


tacksam

Jag är tacksam för jag har världens finaste människor i min omgivning ♥
Jag tycker om er så fruktansvärt mycket och jag bryr mig så mycket om er.


La la la la la la

Sandra hade en väldans bra låt i bilen, lyssna och njut!!


solen i ögonen

God morgon trogna bloggläsare :)

Idag vaknade jag tidigt av värmen och solen som strålade in genom persiennerna. Har varit på promenad med Bella och det var riktigt varmt ute. Man blir pigg man blir glad det är så här jag vill att hela sommaren ska vara, eller det kan få regna nån dag det gör inget. Egentligen hade jag velat sova lite till men det gav jag upp för flera timmar sedan så nu har jag slängt in en tvätt och ska faktiskt börja tänka på vad jag ska ha med mig ner till Stockholm. Igår kväll så städade jag undan ganska mycket och dammsög osv var skönt att få ordning. Imorgon åker vi ner till Stockholm vi ska ta en kryssning igen! Ska bli jätteroligt. Ikväll ska jag vinna pengar, ska på bilbingo med Jullan och busarna :) Hej så länge


bra dag

Sandra kom hit på förmiddagen och vi har suttit och pratat och gjort ingenting!! Sen blev det en runda på stan med hjärtat sen hämtade vi våran älskade Bella som har varit hos Kristina och Tommy två dagar. Sen åkte jag och Sandra och köpte thaimat, ruskigt gott. Sen kom Dea och Vanessa en sväng . Nu sitter jag här själver och väntar på Emil och Sandra. Förresten så har värmen hittat hit till norr igen och det är bara att njuta. Nåväl har mamma på linjen vi hörs. puss

söta söta valpar

När jag var hemma i Katrineholm så fick jag beskåda ett par underbart söta valpar som pappa och dom fått, både tiken och hanen är pappas. Kolla här va söta :)








mat är det bästa

Nu håller jag på med en porterstek som jag ska bjuda min karl på. Egentligen var det tänkt att jag skulle göra den i helgen men eftersom vi var så sega då så tänkte jag att jag gör den i veckan. Har ju tid att göra och jag älskar att både laga och äta mat. Så nu står den och sjuder och den blir nog klar lagom till han kommer hem. Till det ska jag servera med färskpotatis. Håller tummarna för att det blir gott.

nelly

Har slängt in en beställning på Nelly men när jag skulle betala så stod det att det blivit fel på leveransen för att den klänning jag skulle köpa inte fanns i lagret. synd skulle nog ha varit snabbare. Nåväl får väl se om det andra passar. har även fått sms att mitt hm paket finns att hämta i affären nu, tror det är Emils shorts som jag köpte till han. Nu ska jag göra något mindre roligt betala räkningar. puss

samtal

Har gått upp efter 7 bara för att ringa ett samtal och skriva ett mejl. Tror jag går och lägger mig igen en stund, känner mig väldigt trött. Vi hörs sen

lika som bär ??

natalie portman vs keira knightley



natalie portman

Hur vacker är inte denna kvinna ?



no strings attached


Ikväll har vi sett den här filmen, eftersom jag är en romantiker så tyckte jag absolut att den var bra. Ska jag vara ärlig så gillar jag nästan alla kärleksfilmer. Men som sagt helt klart sevärd :)

gårdagen

Hade en trevlig kväll igår, maten var supergod och jag blev proppmätt. Vi hade tänkt att vi skulle äta jordgubbar och grädde till efterrätt men det var ingen som orkade. Och vi kan väl säga att vi beräknade maten lite fel, det blev en massa grillspett men det var ju bra för Nina fick matlåda till jobbet idag och jag har just ätit två spett! Ångrar verkligen inte att det blev en stillsam afton igår och med tanke på att jag fortfarande är förkyld så var det det bästa. Känns som hela dagen har gått och jag har inte gjort något vettigt alls. Har faktiskt ingen aning om vad jag ska göra men vi får väl se. Hoppas ni alla hade en bra midsommar och hoppas ni får en bra dag.



Före grillning



Efter grillning




Glad midsommar

Nu inväntar vi våra gäster, skippar att supa skallen av oss och kör på massa god mat och mys! Återkommer inom kort.

Nothing will ever come between us, I’ll be standing right next to you


Tigerbalsam

Använder tigerbalsam väldigt ofta eftersom jag har enormt ont i kroppen. Men när jag senast skulle smeta på min onda nacke så råkade jag ha på tok för mycket och jag smetade nog inte ut det ordentligt, det är ju bäst om det masseras in men eftersom jag inte får bli masserad någe mer blir det ju ganska svårt. Men iaf för att komma till saken så hade jag väldigt ont när jag duschade och nu har jag fått ett stort brännsår i nacken. Inte okej. Så nu måste jag verkligen vara noga med att stryka ut det ordentligt för det är inte så roligt att gå runt med brännsår.

Love it


Jag är tillbaka

Hej ni fina!

Har varit hemma några dagar nu och jag har dragit på mig en förkylning som bara blir värre och värre, halsen gör ont, har hosta och näsan är helt igentäppt. Tyckte att det var bättre igår sen idag när jag vakna så var det värre. Är helt slut, är trött hela tiden och det är nog en kombination av ett ganska hektiskt schema nere i söder och av att jag är förkyld. Jag har haft en underbar tid med familj och vänner. Saknar redan allihopa. Innan jag åkte så hann jag även träffa Hanna, egentligen så ville jag ha mer tid med henne men hoppas det blir mer nästa gång :) Håller även tummarna på att min familj ska komma hit snart, alla ska inte komma samtidigt men vi får se hur allt blir. Ska till Umeå den 27:e måste åkte redan på söndagen för jag ska vara på sjukhuset redan på morgonen. Är det någon som är sugen på att följa med så säg till !! Ska snart hoppa in i duschen och sedan ska jag fika med Dea, var ju som sagt ett bra tag sedan vi sågs. Avslutar med lite bilder.














Studenten

Nu är det full rulle, idag tar min kusin Jenny studenten och vi har en hel del att fixa. Bilder kommer senare.

bilder




only girl


lite kortare lite bättre

Idag har jag klippt mig, är så fruktansvärt dålig på att ta mig till frisören. Men är så lätt att bara gå in på en drop in. Blev iaf nöjd men hon sa att mitt hår knappt va slitet och att jag hade bra kvalite så de är ju bra eftersom jag inte brukar kosta på håret en massa produkter. Innan det så träffade jag mamma och vi fikade på sultans, åt en köttbullemacka. Gick runt och strosa lite på stan innan jag gick hem till Irina. Nu ska jag fixa mina naglar. Hej så länge!


pictures

Befinner mig för tillfället i Katrineholm, är hos Irina och myser. Har hunnit träffa familjen både igår och idag. Åker tillbaka till norrköping på onsdag för studenten på torsdag sen upp till katrineholm igen. Ett evigt åkande eftersom alla bor på olika ställen. Längtar faktiskt hem nu och jag längtar otroligt mycket efter Emil. Slänger in lite bilder och återkommer kanske imorgon om jag får tid.









kryssningen

Den var perfekt. Hade det så mysigt och trevligt och när vi var i Tallinn hade vi kanonväder. Den här resan kunde inte bli bättre och jag hoppas det blir flera kryssningar framöver. Efter att ha varit ifrån Emil ett tag också så var jag så lycklig bara att få vara med han, hade nog haft roligt vad vi än gjort. Så nu är det en vecka från att vi sa hejdå till vi ses igen eller lite mer än en vecka. Men på torsdag är det min kusins student så det blir roligt och sedan blir mottagningen här men en massa gott att äta. Och idag ska jag mysa och ha roligt med Irina. Imorgon blir det en sväng till Katrineholm sen åker jag och Irina tillbaka till Norrköping. Ska slänga in lite bilder men det får bli en annan gång. Jag vill också gratta Dea på sin student, hoppas du får en oförglömlig dag :)
Vi hörs snart igen.

Nu är jag klar

Har testat kläder packat och packat om några gånger men nu är jag redo för kryssningen med hjärtat. Ska bli så roligt och eftersom vi är på olika håll nu så ska det bli roligt att ses imorgon för jag saknar honom. Bella hon stannar här och jag tror hon kommer ha väldigt roligt. Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon. Vi hörs om några dagar. Sov gott!

saltgurka

Äntligen får jag äta riktig saltgurka, vilket jag älskar.
Kan nog äta ihjäl mig på det.
Väldigt gott som det är eller på mackan med leverpastej.


Jag har det bra i norrköping

Jag har det väldigt bra här, njuter av det underbara vädret, solen värmen så skönt och Bella har det väldigt bra. Hon hinner knappt vila eftersom alla vill busa med henne, vilket är roligt :) Men det skönaste är nog att det känns lite som att komma hem. Jag älskar att vara här, jag trivs så bra. Igår var vi i Söderköping, gick bredvid göta kanal och såg slussningen, fikade och gick och kollade på alla fina hus. Väldig mysigt. Hann även med att fynda lite på glitters outlet. Men jag sammanfattar nog allt i några bilder. Ha det så bra så länge kära vänner.





Har varit så varmt att många getingar dött av värmen.





Ser ni vad det är på den övre bilden? :)




Blev bjudna på porterstek av Martin och hans familj. Det var otroligt gott!





dansa hela natten

Det blev onsdagspub igår och jag hade så här i efterhand väldigt roligt. Vi blev lite less på dj´n eftersom han mixade alla låtar till det sämre. Men det hindrade inte mig och Nina att skaka lite rumpa och ha roligt eftersom vi var sugna på att dansa redan innan vi kom dit. Sedan blev det som vanligt Manuella för en pizza men jag är duktig och smakade bara nån bit för vi käkade faktiskt en god cesarsallad på nex när vi kom dit. En väldigt bra kväll och jag tror att vädret gjorde mycket för igår kändes det faktiskt som sommar, nästan iaf!

Nåväl städa,packa och fixa idag imorgon bitti åker vi neråt :)

Juni 1, 2011

Hallå

Idag är jag glad, glad för allt jag har, jag har väldigt fina personer i min omgivning och det betyder så mycket.

Ska iväg och ta nya prover på ett tag sen ska jag fika med Nina :) Idag är det onsdagspuben, kanske det blir ett besök där också. För tillfället är det bättre väder här och jag hoppas det håller i sig. Igår bjöd Kristina och Tommy oss på mat, gratinerad pasta med fläskfile. Det var supergott, mycket godare än det man beställer och så var det en god sallad till. Imorgon är det en röd dag och sånt gillas för då är Emil hemma och i hans närvaro så får jag mycket mer energi än annars. Nej nu ska jag hoppas i duschen!

Hoppas ni får en trevlig dag!



RSS 2.0