jag har fixat

Ligger i sängen och kollar bb, har hunnit fixa en massa under kvällen. Lagade mat och fixade matlåda till E, plockade undan disk m.m hängde upp tvätt , bäddat rent . Nu väntar jag på att mitt hjärta ska komma hem.

I miss you

Saknaden av mina vänner är väldigt stor. Jag saknar er så det gör ont i hjärtat. Önskar verkligen att avståndet hade varit mindre. Mina vänner är en del av mig och utan dom känns det som att jag tappar bort endel av mig själv. Det som är tråkigt när man flyttar och inte längre bor nära varandra är det oundvikliga, även om man inte glider ifrån varandra helt så glider man ifrån varandra. Man kan inte träffas på samma sätt och man har inte tid att höra av sig hela tiden för livet väntar inte och det finns så mycket att fixa i och med vardagen. Men så fort man får ett sms, telefonsamtal så känns allt så mycket lättare. För man vet att den personen som finns i den andra änden bryr sig och finns där. Och så fort man träffas är allt precis som förut. Jag vet att mina vänner finns där om det är något och jag finns där för dom, alltid. Det man får göra under tiden man inte ses eller hörs är att hålla fast vid alla fina minnen och aldrig glömma och framför allt förstå att även om man inte hörs hela tiden så betyder inte det att vänskapen är slut.


BOKTIPS (Mons Kallentoft)

Tänkte tipsa er om Mons Kallentoft. Hans serie om Malin Fors är riktigt spännande och man kan inte sluta läsa. Men ska även säga att han skriver på ett ganska ovanligt sätt som iallafall inte jag läst förut, i böckerna så får man följa de som dött. Utan att avslöja för mycket så kan jag säga att man får följa dom genom utredningen, när morden är lösta går de sedan vidare. När jag först började läsa så tänkte jag faktiskt sluta för att jag tyckte den var lite konstig men jag gav den en chans och det gjorde jag absolut rätt i.


Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

jag gör om

Bloggen är nu under konstruktion.

check this out

Kolla 0:14 , så himla söt :)

A smell of wine and cheap perfume

Planerar en liten resa.

Förövrigt så är jag helt fast i OC. Är på säsong 4 och nu är det inte många avsnitt kvar. Tycker verkligen att det är en jättebra serie även om den är ganska gammal nu, men har svårt att slita mig. Vill bara se mer och veta mer. Fråga är ju vad jag ska roa mig med efter det. Så har ni sett nån bra serie så tipsa gärna :)


And just shake me til' you wake me from this bad dream

Det kliar i fingrarna, jag vill handla kläder och jag vill handla massa saker till lägenheten. Men nu har jag bestämt att jag har köpstopp ett tag fram över!! Och det är ju betydligt roligare att testa kläder i en affär en att beställa hem för man kan aldrig vara säker att det passar. Har just ätit middag, gjorde en kycklinggryta med pasta. Blev faktiskt gott. Nej nu avrundar jag för nu kommer den här smulan på besök :)


Telia

Har fått skyhöga mobilräkningar efter att jag bytt mobil men nu har jag bytt abonnemangsform så nu hoppas jag att det blir en stor förändring. Har ju haft halebop innan men nu är det Telia som gäller. Men eftersom nästan alla mina vänner har halebop eller annat så har det dragit iväg.

Min one piece

Tycker att den både är snygg och väldigt skön.
 Jag är jättenöjd :)



Hade jag varit lång hade jag köpt den här fina

Hade jag varit längre hade jag nog köpt den här eller en liknande för det är så otroligt fint. Det är fint på dom som är långa, tror inte den hade passat någonstans på mig. Men det är ju tillåtet att drömma :)


Comfort Dress SEK 1295, Stylein - NELLY.COM

And if I only could make a deal with God


Ett kärt besök av en kär vän

I torsdags kom min kära vän Hanna hit. Har haft några fina dagar tillsammans med henne. Imorse var det dags för henne att åka hem till Katrineholm igen så vid klockan fem åkte vi till flyget. Hanna är min äldsta vän och jag vet att hon alltid finns för mig även om det är många mil som skiljer oss åt. Jag önskar faktiskt att vi bodde närmare varandra. Men det är alltid lika roligt att ses igen och uppdatera varandra. Vi har alltid en förmåga att börja diskutera saker, det har vi nog alltid haft och det är en charm i sig. Men vi har iaf hunnit med både det ena och det andra som bla lite skoter, after ski, krogen, massa mys. Hoppas på att hon kommer upp till sommaren igen men jag ska nog hinna åka hem innan det.


wonderful

Den här veckan kommer bli bra, riktigt bra :)


KÖRSLAGET

Idag ska jag hålla tummarna för "min" kör från min kära hemstad, KATRINEHOLM :)
Faktum är att jag känner några som är med i kören. Kan säga redan nu att ni ska hålla ögonen öppna för en tjej vid namn Linda Råsberg hon har en gudomlig röst.

tittut


Tulpaner och presenter

Tack så jättemycket :)









Glamourama

Jag längtar till säsong två börjar!!


Min födelsedag

Den har börjat perfekt :) Men en dag som denna så saknar jag min familj nere i söder extra mycket. Det är tomt att fira utan dom och jag hade önskat att dom kunde vara här nu. Det har blivit många telefonsamtal mellan bakning. Men det är roligt att vänner och familj ringer och visar att dom bryr sig även om dom inte kan vara här. Nåväl lite senare ska jag äta massa ontyttigt men det tycker jag man får göra på sin födelsedag. Ska sätta in bilder sen på vad jag bakat. Blev inte något avancerat den här gången men det ska nog smaka iallafall :)

pusspuss

världens bästa födelsedagssång

Har fått en fin födelsedagssång tidigt imorse! :) Kan inte bli annat än glad när man har så fina människor i sin närhet och min fina pojkvän är underbar ♥ Pappa har även ringt tidigt och grattat mig eftersom han hade fullt upp idag så ville han va säker på att han skulle hinna säga grattis, så snällt :) Nu ska jag vila lite sen ska jag baka och fixa lite. Vi hörs sen. Puss

Förändring

Förändringar kan ju vara bra så nu vill jag göra om min blogg! Finns det någon snäll människa där ute som kan hjälpa mig? :)

baka eller inte

Jag borde verkligen bestämma mig nu vad jag ska bjuda på imorgon. Men min fantasi är som bortblåst och jag har ingen lust att baka. Behöver verkligen förslag på lite bakverk, så snälla tipsa nu :) Smörgåstårta är ju också gott. .

4 underbara år har jag spenderat med dig

Jag älskar dig mer än något annat ♥





And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years

Varför har man ofta känslan att man måste bevisa sig, för andra, för sin omgivning. Man ska inte behöva bevisa för någon att man duger. Ska man göra det ska man göra det för sig själv och ingen annan. Men jag tycker att man ständigt lever med att man ska vara duktig, man ska klara både det ena och det andra. Man ska vara nån slags superman/superkvinna som klarar allt. Att misslyckas finns inte. Men utan misslyckanden så kan man aldrig lära sig och utvecklas. Dom som håller en kär ska ju tycka om en villkorslöst annars är det inte på riktigt. Det är dom som finns i med och motgång. Jag tycker man ska sträva efter sina drömmar och vad man vill för att få ut så mycket av livet, och allt är inte en dans på rosor, det kommer gånger då det inte går så bra. Men man ska inge ge upp och känna sig dålig. Man får försöka ta nya tag och så länge man gjort vad man kan så kan man inte ångra något. Man ska inte vara rädd för vad omgivningen säger för varken du vill det eller inte så kommer dom nog säga saker vad du än gör.



Härliga, vackra, varma sommaren

Jag längtar








PUSS

En puss från mig och Bella :)

tävla och vinn

Jag ska vinna en väska!


Skidåkare

Jag var ute på balkongen för att fixa med allt som ska slängas. Då kom det en skidåkare i skidspåret och det var inte vilken skidåkare som helst, det var Marcus Hellner. Ni kan väl hålla med om att det var lite roligt iallafall :)

Nu ska jag återgå till min lista.

Hejsan

God förmiddag mina kära läsare och vänner! Det är underbart väder idag och man känner sig lite extra pigg. Ska försöka förbereda så mycket jag kan till imorgon och på torsdag. För den här veckan firar vi inte en sak utan två. Den som jag tycker är roligast firar vi imorgon.

Idag är det mycket:


• Ta tag i tvätthögen
• Vika in ren tvätt
• Fixa med allt nytt
• Leta fram saker som E ska ha när han åker iväg
• Laga mat
• Städa hela lägenheten
• Promenera till ett möte
• Fålla upp gardiner
• Bestämma vad jag ska bjuda på på torsdag
• Fixa med kartonger
• Skruva ihop 2 stolar


Vi börjar så där. Önska mig lycka till.


Nyduschad och fräsch

Förra veckan var det dags för en dusch för min lilla flicka och efter det springer hon runt och rullar på mattan för att bli torr. Pälsen blir så otroligt len efter att de duschat. Men kan ju inte påstå att hon gillar det.



shopping

Ja vi hittade lite saker, ganska mycket faktiskt :)
Eftersom jag inte har handlat på ett tag så var det extra roligt :)
 Kom hem med allt från hemma mys kläder till lite party outfits,
 Åh jag älskar att handla är redan sugen på mera :)


gardin problem

Skulle sätta upp gardinerna i köket, hade satt upp fästena och när jag skulle sätta upp stången var den för liten. Faaan. Så jag skruvade ner fästena och skruva upp dom närmare men det blev skit fult så nu måste jag ta bort allt igen. Så nu blir de inga gardiner förens jag köpt en ny stång.


En tidig födelsedagspresent :) :)

 JAG SKA FÅ EN SUPERSNYGG ONEPIECE AV MIN SNÄLLA MAMMA!
DEN ÄR BESTÄLLD OCH JAG LÄNGTAR TILL DEN KOMMER :)


En mardröm till tågresa

På vägen till Luleå var det två ungar som gick fram och klappade Bella hela tiden, hon låg och sov innanför min jacka men de gick in vid min plats och de hängde över sätet. Jag försökte vila men de gick inte så bra när ungarna var 2 cm från nyllet. Att föräldrar inte säger till sina barn, var jävligt irriterande när jag pratade i telefon så kom dom och nästan satte sig i knät. På vägen hem var det några som blev utkastade och de skulle självklart börja prata med mig innan de gick och gömde sig men det var inte det värsta, det var en tant med en hund som klev på i Luleå, hon var GALEN. Hon skrek på sin hund att den skulle vara tyst, sitta stilla i väskan osv. Trodde att hon inte såg att jag satt i kupen så tänkte att de kanske går över men nej, hon höll på och skrek hela resan, andra resenärer skrattade och skakade på huvudet. Hon sa att hunden gav henne en allergichock och att han var jobbig och galen och att det var sista gången hon skulle ha med han på en resa. Till sist sa hon att hon skulle slänga ut han genom fönstret och att hon skulle döda han. Vilken resa, sen gick tåget sönder så kom hem 2,5 timme senare än jag skulle. Då blev hon med galen och börja skrika, och vart tror ni hon gick av, jo i Gällivare.


God mat

Har ätit väldans god mat när jag var i Luleå, vi käkade en varsin sallad på roasters, beställde hem mat dagen när jag kom och köpte hem massa gott. Men godast var Julias minipizzor, de var de godaste jag ätit, har tyvärr inte tagit nån bild på dom men hoppas att jag får smaka på dom igen så då kan ni få en bild :)



bb

Mys med mina hjärtan framför Big brother! Perfekt söndag. Puss

jaha

Jag känner mig tom, tom på känslor, tom på allt. Jag känner mig som en levande död. Fuck U

Luleå

Snart hoppas jag och Bella på tåget till Luleå och hälsar på Julia och Svante :) Ska bli jätteroligt att hälsa på Julia och spendera lite kvalitetstid tillsammans!


Vi ses, Puss

Jag väntar

på solen! Känner mig så enormt trött utan solen. Jag vill ha sol och jag vill gå en långpromenad i solen med Bella. Nu ska jag dricka burn och hoppas på att jag får lite energi.


näspiercing



Kolla på bilden, tycker att det var ganska fint med en pärla i näsan. Men när jag blev sjuk tog dom bort den och det växte igen. Ibland funderar jag på att göra om det men jag är osäker för jag tyckte att den var ganska jobbig att ha, särskilt när man hade tvättat sig och skulle torka ansiktet, för den hade en tendens att fastna i handduken och jag hade ofta svårt att få i den. Nåväl va tycker ni ?

Citron

jag gillar citron otroligt mycket. Är det någon som bara tar saften ur den brukar jag fråga om jag kan få resten att äta upp. Har nyss gjort lite citronvatten som jag ska dricka ikväll.

vi ses


Pannkakor

Nu ska jag steka pannkakor till min invalido :)

Blomma

Hej på er

Har varit och handlat blommor idag, de andra som jag köpte hade nog inte fått så mycket vatten som dom skulle i affären så dom dog efter 2 dagar. Kan ju faktiskt säga att jag är hyffsad med blommor iaf, min orkidé blommade om så så dålig kan jag ju inte vara . Men iaf för att komma till saken så blev det tre blommor. Gissa vad dom kostade?! Dom kostade över 700 spänn. Dyrt men det blev fint, så nu hoppas jag att dom håller ett tag.


Meny

Tyvärr tog jag inga bilder på maten, hade fullt upp att vara värd :)

Men förrätten bestod av toastskagen. Röran gjorde jag på räkor och kräftstjärtar. Huvudrätten var inbakadfläskfile med hasselbakspotatis, beasås och sallad. Efterrätten var cheescake men hallon på toppen.

Puss

En bra start på dagen

Har vaknat för nån timme sedan, känner mig utvilad fast det blev en utekväll för mig. Vi kom hem ganska tidigt igår vilket var ganska skönt. Men åt iaf väldigt gott igår, vilket jag redan visste att jag skulle göra. För Olles gör alltid god mat. Kvällen var inte den bästa, men den tillbringades med trevligt sällskap så det spelade ingen roll. Har just slängt in en tvätt, har läst lite bloggar och nu ska jag ta tag i allt annat.
Idag ska vi bjuda Sandra och Fredrik på 3-rätters. Menyn skriver jag sen så kan ni få se. Jag hoppas det kommer bli gott.

Puss

Så typiskt mig

God kväll!

Tror ni inte att jag ramlade just nedanför trappan för andra gången på en vecka. Men den här gången hade jag inte lika mycket tur, skrapade handflatan men det är ingen fara. Värre är det med foten (så klart samma fot som jag stukat flera gånger) kan inte böja den uppåt och har ont på smalbenet. Ni som känner mig vet att det är så typiskt mig. Jag är väldigt klumpig.


Man kan inte leva livet och vara dum mot andra, nån gång slår det tillbaka. Var så säker.


MEN GUD, förresten kolla på BigBroters hemsida, Rodney och Sanna förlovade efter 2 veckor ?? Måste vara ett skämt

Nu ska jag kolla csi miami.

Natti natti kära vänner


Ansiktsuttryck

Har suttit och slö surfat lite på facebook och jag tycker de är lite roligt att de flesta andvänder typ 2 olika poser till alla bilder. Undrar varför man automatiskt gör så? Även jag gör det även fast jag faktiskt inte tänker på det. Kolla ni runt på facebook och se själva :)

Blåsväder

Jäklar va det är blåsigt ute, igår rasade det snö från taket, lät som en smäll innan det började rasa och Bella blev livrädd. Har varit och käka lunch med svärmor nýss, på thai, gottgott!

De ringde från bussgods förut och frågade om jag var hemma, så de kom med min crosstrainer :) Äntligen, så nu ska den monteras ihop.

irriterad

Jävla skatteverket.

Buon giorno mondo

God morgon!

Vaknade för ett tag sen har varit ute och promenerat med Bella. Nu ska jag käka lite frukost och sedan ta tag i en massa saker som måste göras.
För övrig så har jag tänkt att förstora upp en bild av min lilla flicka när hon var mindre, men vet inte riktigt vilken jag ska ta. Vilken tycker ni? :)



Sofias änglar

Det ska jag se nu. Det är verkligen ett jättebra program, tårarna rinner i varje program. Det är så sorgligt och jag lider verkligen med alla de människor som har det svårt. Att göra såna här program har verkligen en mening. Ett tips för er som inte sett det.

Puss


Tryck och följ med mig

http://www.bloglovin.com/blog/1947050/?claim=wva9zurpdda">Följ


Jag borde inte ha något internet

Jag borde bara ha internet 1 timme per dag. Annars sitter jag framför facebook och gör absolut ingenting. Kollar runt eller så sitter jag och kolla på inredning, kläder, recept på mat så man får lite tips. Men endå för mycket tid vid datorn och för lite tid av att göra något vettigt. Skärpning.

Något som är gott

Jag bara älskar köttbullsmacka! Om jag har stekt köttbullar dagen innan så är dom så ruskigt goda dagen efter. Tycker dom är så goda när dom är kalla. Jag brukar ta en macka och sen lägga rödbetssallad och sen dela köttbullarna och lägga på. Riktigt gott :)


varför är det så tråkigt med allt som har att göra med disk ?

Förut så klagade jag för att vi inte hade en diskmaskin, nu klagar jag inte men på något sätt så tar det emot att lägga in disk, sätta på diskmaskinen och sedan plocka ut och ställa in allt. Jag tycker det är så enormt tråkigt plus att jag har blivit en riktigt slö jäkel och det ska jag ändra på. Hoppas att min crosstrainer kommer i veckan! Jag vet att det finns de som är skeptiska till att ha saker hemma. Att man tillslut sätter den i ett hörn så den får samla damm. Men så ska det inte bli, jag är väldigt bestämd och jag ska träna. Varje dag!

Har även beställt lite kläder, kände att jag behövde lite nytt. Hoppas de kommer imorgon. Igår fick jag ett nytt bankkort och jag hoppas det funkar. Har varit lite jobbigt att vara utan kort.

Nej nu ska jag äta fruskost.

Pusss


Hej


RSS 2.0