Till alla mina underbara vänner

Jag önskar er ett Gott Nytt År ♥



Min dag blev inte riktigt som planerat, eller rättare sagt inte alls som planerat. Men det berättar jag mer om imorgon.


Jag tycker dom här söta lemurerna påminner om Bella, eller ?

Dagens

Idag har jag varit på stan med Julia i flera timmar. Hittade två fina halsband men har inte riktigt bestämt vilket jag ska ha imorgon, köpte även nya örhängen, nya sminkpenslar, en parfym, en tröja. Sen har vi varit och fikat. När jag skulle ta bussen hem så hade vi råkat se fel på tiden så jag fick stå ca en halvtimme och vänta på nästa men i den här kylan kändes det som flera timmar, när jag väl kom in i bussen kunde jag knappt röra mina fingrar. Så när jag kom hem gick jag ut med Bella sen tog jag en lång varm dusch :)

Tänkte också meddela att min telefon är lite konstig, måste ha en inställning som är fel men vet inte vad, men iaf så ser jag inte att jag fått sms och den vibrerar inte och ljudet funkar inte. Är nog så på 3 av 5 sms. Så är jag seg på att svara är det för att jag inte sett smset så ni inte tror något annat!

Hej från mig



jag tycker att alla mina vänner

ska byta till Telia :)

Den här gillar jag


: )






















Jag är tillbaka

Ja nu är jag hemma i kylan och i Gällivare igen. Kom hit i måndags efter att ha sovit två nätter på arlanda. Kan nog inte beskriva hur bra jag har haft det, jag vill bara åka tillbaka. Vi har badat, solat, ätit massa gott, åkt vattenskoter, varit i en djurpark där jag fick klappa en delfin, vilket jag alltid har vilja gjort, sen varit på aqualand, sett oss om på ön, åkt tandem (som en fallskärm bak i båt, 150-160 meter upp). Sedan har vi hunnit med att bada i havet, poolen, spelat massa biljard och andra spel. Har haft en underbar resa och jag längtar redan till vi ska åka igen :) . Ska lägga upp bilder sen, men har inte ens orka sätta in dom i datan ännu. Igår var vi och fotade oss, det var himla roligt jag och linda tog massa kort, längtar till de kommer ska bli roligt att se. Fick även några bilder med mig och emil :) Och sedan hela gänget som Kristina ska göra något fint med.


snart är det nyår, klänningen har jag och jag tror väl att planerna börja komma nu med, idag ska vi på stan och handla lite.

Igår träffade jag äntligen Julia och det var lika trevligt som alltid, fick väldigt fina klappar av henne :) Som vanligt handlade vi massa gott och åt och pratade och kan säga att vi hade ju verkligen underhållning av två hundvalpar som försökte para sig med varandra konstant, haha :)

Skriver mer senare. Puss

äntligen

Jag kan knappt tro det men nu är det äntligen dags. Idag åker vi ner till stockholm och i morgonbitti sitter vi på planet mot Gran canaria :) Igår var vi och lämnade Bella till Kristina och det är redan tomt utan henne. Men det ska nog gå bra, hon är i bra händer och tror hon kommer ha roligt med hundarna och snart kommer Svante hem och då ska de leka :) Är tillbaka den 27:e så då blir det lite bilder och skvaller om resan.

God Jul till er alla och jag hoppas ni får en jättebra och fin och trevlig jul.


Besök

Igår fick vi ett oväntat besök, fick sms av Jesper som frågade om jag bodde kvar i Gällivare. Han hade varit och hämtat sin pappa i Kiruna så de svängde förbi här innan de fortsatte hem. Har inte träffat han sedan studenten så det va roligt att träffas.


Julklappar

Senare idag ska jag och emil inhandla lite julklappar. Ska också kolla om dom fått in sakerna till min mobil på expert. Men nu ska jag plugga, sen städa undan lite sen duscha sen laga mat så den är klar när emil kommer hem så vi bara kan äta och sedan åka till stan. Sen efter det ska jag umgås med Dea och kolla idolfinalen :) I helgen blir det att fixa och trixa. Ska även ta en storstädning, vill att det ska var fint när vi kommer hem från resan så man slipper ta det direkt. Sen blir det att packa och bestämma vad man ska ha med sig. Sen har vi lite andra planer med. Kommer bli en toppen helg :)


Hemlängtan

Idag har jag en otrolig hemlängtan. Jag längtar så otroligt mycket efter min familj, jag saknar dom så mycket.






En gammal bild på mig och My.

En gammal på Sara och My.

Tidigt

Idag klev jag upp ovanligt tidigt, klockan ringde innan klockan sex. För idag har vi varit och vaccinerat oss. Gårdagen var lugn hade så ont i huvudet så orkade inte göra något. Har ont i huvudet idag med så ska bara försöka bli av med den. Tror jag måste få mer struktur på mina dagar. Är så trött hela tiden. Igår när jag hade pluggat så blev värken ännu värre. Det hade varit skönt att känna sig pigg någon gång, att man har ork till att göra saker. Jobbigt att behöva pressa sig för att orka med allt. Ibland brukar jag fundera på hur endel människors liv bara flyter på medan andra får hinder på hinder. Ibland kan jag tycka att det är orättvist.

Det var allt för mig, Hej


När man inte kan sova

då roar jag mig med att kolla på massa kriminal serier, vilket jag älskar att kolla på. Bella är vaken och traskar runt här runt fötterna, tror hon är lite hungrig fortfarande. Stackar liten har ju varit fastande hela dagen. Men efter klockan sex fick hon äntligen äta igen, men bara flytande. Så blir att mixa hennes mat de kommande 4 dagarn. Men allt har iaf gått bra, och nu är hennes mjölktänder borta. Var och gjorde skoterprovet förut, jag klarade det så nu är det bara körningen kvar. Kika in en snabb sväng på expert och kollade om de fått in grejerna till mobilen, men icket.

Nej nu lite tv, eller så blir det lite läsning.


God natt


Bella

Kom hem för ett tag sen, har varit och lämnat Bella hos veterinären, hon ska dra ut fyra mjölk tänder som hon inte tappt. Så hon blir sövd och vakar runt 3 igen. Men hade sån otur att jag ska göra skoterprovet idag vid tre men som tur är slutar Emil lite efter tre så han får åka till henne när hon vaknar upp. Kristina kom och hämtade oss, skönt att ha med henne som sällskap, gillar inte att lämna Bella så där. Men det kommer gå bra. Igår tränade jag och bakade lussekatter, man får en riktig julkänsla bara av att det doftar så gott. Den här veckan är det massa som ska göras. Måste hinna köpa lite julklappar sen är det lite som ska fixa till resa oså.

Nu ska jag träna lite innan provet, vi hörs!


Middag

Idag blir det middag på olles :) Längtar det ska bli så gott, sen blir det nog utgång. Men för mig blir det ändå en lugn kväll hur är än blir, men man kan ju ha roligt ändå :) Nu ska jag hoppa i duschen vi höres.

Hoppas ni får en trevlig lördag mina vänner !

äsch

jag är så irriterad att jag kan spricka. Endel människor tror verkligen att de kan göra precis hur de vill när de vill.



Åh nu vill jag bort, bort till värmen

Det är inte långt kvar nu och det ska bli så skönt att komma iväg, komma iväg från allt. Det har hänt så mycket det här året så när vi är det ska jag försöka att slappna av och släppa allt och komma tillbaka med ny energi. Imorgon ska vi inhandla lite saker som vi ska ha med oss. Skulle egentligen göra det idag men vi har lite andra planer! Sen blir det träning också, imorgon eller söndag. Är så glad att jag nu kommit igång med träningen, får ju inte träna mer än 30-40 min men det gör gott för kroppen. Har så ont, va på massage i måndags och hon sa att jag skulle vara vaksam på mitt skulderblad för jag håller på att få en inflammation där. Har faktiskt bokat in en massage till innan vi åker för jag vill verkligen inte må dåligt där nere. Jag vill bara njuta, men tror att jag kommer göra det när vi väl är där. Är mest orolig för flyget. Men jag får se till att röra på mig så mycket jag kan eftersom det inte är bra att sitta still för länge. Har köpt en ny mobil och jag är riktigt nöjd med den. Nu ska jag plugga lite. Vi hörs.


En sån här har jag.


min älskade

Jag önskar jag kunde hjälpa dig, jag får ont i hjärtat av att höra hur illa du far . Om det fanns något jag kunde göra så skulle jag göra det, utan att tveka.

Jag älskar dig

RSS 2.0