»




Favoriterna just nu är ju verkligen Rihanna och Robyn .

Posten

Oj det gick då fort, som jag skrev nyss så beställde jag de där tass skyddena till Bella, och nu kom dom med posten. Fick en godisbit med i kuveret, lite ovanligt när man beställer saker. Nåväl nu ska vi testa hur de sitter.

Hej så länge.

I'm yours, you're mine

Ont i huvudet och trötthet det är min vardag. Hela veckan har varit ett kaos i sig själv. Jag undrar faktiskt när jag ska börja må bättre. Men det är svårt att kunna slappna av när det kommer massa nytt hela tiden. Är skönt att den ena undersökningen är klar nu och jag väntar bara på att få resten av resultaten. Sedan så har jag telefon tid med läkaren från Umeå på måndag, hoppas verkligen att jag ska få klarhet i saker. För vad innebär det för mig nu när reslutaten visar att det är fel på mitt blod ? Jag är nog född med otur . Nej nu orkar jag inte skriva mer om det där för hur roligt är det att läsa, nej inte alls roligt. Tycker synd om mitt hjärta som får lyssna på allt elände. Men förövrigt så finns det ingen som han och han är helt underbar. För han stöttar mig och finns alltid där, hans stöd har gjort allt så mycket lättare. Det ska bli så otroligt skönt när vi åker utomlands nu, att få vara med varandra och göra roliga saker, åka bort från vardagen. Egentligen så bryr jag mig inte så mycket om vad vi gör, jag är bara glad att jag få vara borta med han i mer än en vecka, han och jag, det känns som en miljonvinst bara det!

Igår så klickade jag hem lite smått och gott, blev tass skyddena till Bella, två klänningar från Nelly, hoppas de passar och jag tror den ena blir nyårsklänningen om den nu passar.


Plankstek

Just nu håller jag på att förbereda plankorna för man ska ha dom i ugnen med olja på innan man använder dom. Hoppas det kommer lyckas, är lite nervös potatismoset men det ska nog fixa sig. Hoppas det blir gott iaf. Lägger in en bild hur det blev!

Att vakna med ett leende på läpparna

Det gjorde jag idag och jag vet inte varför men det var skönt! Nu ska jag fixa lite saker så vi får ordning på allt. Ja idag är det kallt, jag klarar mig fint men tycker så synd om Bella så nu blir det tass skydd, även om hon säkert inte kommer gilla det så är det bättre än att hon inte kan gå ute. Snart åker vi till värmen och det ska bli så skönt och det ska bli skönt att få lite sol på sig, de är så jäkla mörkt ute nu, blir bara tröttatre och tröttare för varje dag känns det som.

Nej nu lite fix! Hej

Jag ska bli bättre

..på att uppdatera, jag lovar!

Överlevde iaf gårdagen. Nu ska jag försöka fokusera på skolan. Men har noll motivation. Vad ska jag göra för att få tillbaka den?

Har varit och tränat för en stund sen, sen gick jag och handlade innan jag gick hem. Idag blir det kyckling. För övrigt är jag så glad att jag har Bella, känner mig lite ensam på dagarna. För det är tomt här hemma när Emil är iväg och jobbar.

.

Då var det dags . .

In the end, we only regret the chances we didn't take, the relationship we were afraid to have and the decisions we waited too long to make.




Något tänkvärt för många. Att våga.




inte som jag tänkt

I fredags var vi ut, hade roligt med några fina flickor. Vi dansade och humöret var på topp. Avslutades väl inte på det bästa sätten, men har mig själv att skylla. Idag är det förberedelser som gäller för imorgon. Usch vill bara att allt ska vara över. Ska försöka svälja rädslan och försöka slappna av lite.


Jag vill flytta

Jag vill verkligen flytta. Den här lägenheten är alldeles för liten.

underbara fredag

Vet inte om det blir utgång idag eller om det blir mys framför idol. Vi får se , imorgon ska vi iallafall kolla på World Cup och på söndag kan jag inte göra något annat än att vara hemma + att jag ska vara fastande hela dagen. Ska förbereda mig för undersökningen på måndag. Är nervös och jag vill bara ha det gjort. Egentligen vill jag bara ha tisdag så allt är över. Men ska försöka njuta av fredagen och lördagen inget blir bättre av att man oroar sig. Igår var jag och tog prover inför måndagen och det tog ungefär 2 timmar från att jag åkte till jag var hemma igen för att ta en prov på nån minut. Nej jag är inget fan av att åka buss . Kollade på skoterskor och hjälm igår skorna jag vill ha ska jag nog ta i en annan färg för att det är nog det bästa när man är lika klumpig som jag. Och jag har bara hittat en hjälm jag vill ha men den är riktigt dyr. Får fundera ett tag till. Jag är så omtoiverad till att plugga, vet inte hur jag ska få lusten tillbaka, känner mig stressad men orkar inte göra något. Har hamnat i en ond cirkel.  Nej nu ska jag kika lite tv.

vi hörs sen

växel hallå hallå hallå






Morgonpigg

Nu ska jag gå iväg och styrketräna. Lägger upp mer bilder från helgen sen.

Hej så länge.

ex idoler






Besked

Fick ett dåligt besked och det gör lite ont i hjärtat .

luleå och idol :)

Har just målat naglarna, sen ska jag packa och duscha. För idag åker vi till Luleå och ska kolla idol :) Ska bli jätte roligt, sen blir det utgång imorgon, shopping, hotellmys och hotellfrukost som är så gott. Sen imorgon ska jag träffa Julia och hon kommer även vara med på kvällen. Kommer bli en kanonhelg. Hoppas bara att jag slipper värken i rygg, nacke och mitt huvud. Så runt 12 kommer Tommy och hämtar oss. Bella ska få stanna hemma i helgen och hon ska vara med Sandra och Fredrik som är snälla och är hundvakt till våran buse :)





Ett telefonsamtal

Att prata med en kär vän kan göra så mycket. Man får skingra sina tankar och man blir glad av att prata och vara med sina vänner. Vänskap är något fint som man ska ta vara på. Jag själv borde nog bli bättre på att tala om för nära och kära hur mycket dom betyder. För det kostar inget att visa en annan människa uppskattning men det gör så mycket.


tips

Jag älskar den här låten, tycker den är så fin.




Jag gå ut

Nu ska jag gå och få akupunktur, det behövs verkligen eftersom jag inte har haft mina bästa dagar den här veckan! Så hoppas det hjälper så jag slipper lite besvär när vi åker till Luleå imorgon.

Hej så länge

ensam mamma söker

Är det bara jag som gillar det programmet? :) Även om man redan innan vet att det inte brukar hålla med killarna dom väljer så tycker jag ändå det är roligt att kolla på :) Denna säsong är det dom här 3 man får följa!


Betyg

Nu ska jag göra mig iordning för att gå på möte på vårdcentralen med min handledare och min lärare. Är lite nervös men hoppas på bra betyg :)

Hej så länge

ung och bortskämd

Jag har just kollat reprisen och det var så man tappade hakan. Kolla ni med på svt play och säg va ni tycker .


Lauren Conrad

Hur snygg är hon inte ?




Umeå

Vi var i Umeå i helgen, men helgen gick för fort och vi tillbringade många timmar i skjuthallen vilket blev lite segt efter några timmar. Men hade iaf det bästa sällskapet man kan ha så det gjorde inte så mycket. Hann även med att gå på bio med Therese, robin och cecilia, det blev Due date. Jag tycker faktiskt filmen var bra, brukar inte gilla komedier för jag tycker de är så överdrivna. Inget undantag för den här men den va rolig. Sen blev det hemresan på söndagen och på kvällen då kom Julia över med deras lilla Svante. Han var så söt, Bella ville busa med han men han var lite tvär tills de skulle åka då började han slappna av lite och de kunde busa lite. Men blir nog bättre ju mer de får träffas.

Kallt

Det är riktigt kallt ute, Bella fryser om tassarna och vill inte gå längre än några meter. Tycker så synd om henne, stackars liten. Men ska försöka komma på en lösning :) Men det har varit några riktigt fina dagar och den här bilden tog jag när jag skulle ut med bella i måndags.


orkar inte

Jag orkar inte blogga. Mitt huvud tar kol på mig.

Snart åker vi

Så nu ska jag packa men vet inte riktigt vad jag ska ha med mig så det är nog dags att börja. Ja vi ska ner till Umeå i helgen. Det blir tävlingar imorgon och sedan får vi se vad vi hittar på. Nu har jag iaf tackat för mig på vårdcentralen och det blev ett känslosamt avsked.

Hörs sen.

Vakna med the voice

Det är något som jag lyssnar på varje dag, eller rättare sagt jag kollar på tv. Tycker det är ett riktigt bra morgonprogram och för er som inte lyssnar/kollar på det kan jag rekommendera det.

Nu ska jag göra min sista dag på vårdcentralen, vilket jag gör med blandade känslor. Tycker de är mycket roligare att jobba än att plugga. Nej nu måste jag gå, vi hörs senare :)

Puss


Våran buse




1 dag kvar

Imorgon går jag sista dagen på vårdcentralen och jag måste komma på vad jag ska köpa. Vill ge dom något fint för jag har verkligen fått ett fint bemötande och jag har lärt mig så mycket.


Hej igen

Dagarna bara flyger iväg och jag har inte haft varken tid eller ork att blogga. Men om ni nu vill ha en snabb uppdatering så kan jag berätta att det är mycket på gång, bra och roliga saker men sedan har vi en mindre rolig sak också vilket jag gruvar mig för. I helgen åker vi iaf till Umeå, helgen efter det blir Luleå och Idol, helgen efter det är det ju World cup här i Gällivare. Nu är det inte heller så länge kvar till vi åker utomlands , åh va jag längtar :) Nu är jag på min sista vecka på praktiken, känns både bra och dåligt eftersom jag trivs så bra men ska bli skönt att komma igång med alla arbeten så jag får det bortgjort. nej nu ska jag kika lite tv och varva ner, sen ska jag laga mat och fara på kurs.


RSS 2.0