Effekter



Har laddat ner ett nytt program till mobilen och testar lite olika effekter.

Snart är det jul

Hittills har det här året gått av bara farten. Ibland känns dagarna långa och sega och ibland har man saker att längta till som det kan vara veckor eller månader till. Men allt går så oerhört fort. Det känns som att man knappt hinner blinka så har det gått från att vara måndag till fredag. Imorgon är det redan november, snart kommer snön, snart är det dags för alla julbestyr och julklappsinhandling, för snart är det jul. Det är vår första jul i lägenheten, jag längtar efter att få pynta den julfin, baka och fixa. Men sen har vi det här med julklappar, ibland är det lätt att komma på men iår har jag bara en klar. Vet inte alls vad jag ska köpa till Emil och vet inte vad jag ska köpa till mina fina vänner. Så jag måste nog börja i tid och komma på vad alla ska få :)


Söndagslyx

Igår åt vi en riktig god söndagsfrukost. Det var jättegott, mysigt och en bra start på söndagen.


Life


Det vackraste

Hur härligt är det inte att vakna upp och se att den man älskar ligger bredvid än? Jag uppskattar verkligen helgerna då jag får vakna upp bredvid mitt hjärta. Det gäller att se det fina i allt och i små saker, små men betydelsefulla saker. Det är viktigt att ta vara på tiden, inte tänka för mycket på allt som ska hända och allt man ska göra, utan att leva i nuet, då tror jag att man börjar uppskatta allt lite mer. Om något skulle hända vill jag inte ångra att jag aldrig sa det jag ville säga eller inte gjorde det jag ville göra. Varje sekund räknas. Här och nu.

 




Glitter



Hej fina lördag

Idag har jag varit förbi hos Jullan. Hon bjöd på detta, älskar hennes mini pizzor, dom är super goda. När jag gör dom blir dom inte lika goda.



Sedan hämtade Emil mig och vi har varit på skoterns dag och kollat runt. Sedan for vi till ica och köpte en massa gott till middagen idag och till frukosten imorgon. Längtar redan.

Hoppas ni får en fin kväll!

mys

Åh vilket fredagsmys, massa gott på bordet och ljusen är tända. Nu ska jag snart bege mig till soffan och kolla klart idol och hoppas på att Linni åker!


Träna



Nu: Gymmet!

Maskeradkläder

Fick faktiskt lite panik när jag kom på att jag inte beställt några kläder och jag vet att det brukar ta längre tid med leveranser helger som halloween. Så har snabbt kollat runt och nu har jag faktiskt beställt, äntligen. Tror det blir kanon :) Så hoppas jag hinner få paketet i tid den här gången :)

Rösta på Jullan!!

http://www.gymgrossisten.com/1/sv/info/tavling-2011-bmr-profil/162663

Äntligen fredag


Gymmet

Ska bege mig till gymmet med Jullan snart, hon kommer nog köra ganska hårt med mig!! Blir roligt. Sen ska vi på stan och kanske klämmer vi in en fika med :)


Nelly

Åh sitter och kollar lite på Nellyrean, mycket fint!!!

Trött

Gudars va trött jag är, har varit en riktig hemma fru idag. Har lagat mat, gjort matlådor till Emil, letat och hittat saken som va borta, tvättar två maskiner, rensat alla kläder, slängt saker som skulle ha slängts för längesedan, dammsugit, torkat golven, klippt Bellas klor och så duschade jag henne, vikt in kläder i garderoben, dammtorkat och lagt in saker där dom ska vara. Ja det var nog allt för idag.

Tankar och funderingar

Kom att tänka på en sak, herregud så folk beter sig i fyllan. Usch. Lagom är bäst om man nu ska dricka. Det är  ganska roligt för det verkar som att folk tänker eller inte tänker att när de har fått i sig några järn så spelar det ingen roll hur de beter sig. Som att de glömmer att det faktiskt finns en morgondag, som att deras beteende är okej för att de är fulla. Varje gång man är på krogen så ser man eller känner av en stämning av alla olika sorter. Endel är glada, fulla, mår illa, lyckliga, arga, irriterade osv ni fattar. Det är roligt att gå på krogen, men börjar faktiskt ledsna lite på kroglivet här i Gällivare. Långa köer innan men ens är inne, måste alltid planera in utgång blir aldrig något spontant eftersom de alltid har planerat in när människor här får gå ut på krogen med ett dansgolv. Tacka vet jag södra Sverige. Långa köer för att köpa drinkar. Hur dumt är det inte att man måste planera innan man går på krogen vilken tid man ska dit så man slipper stå och köa i flera timmar. Det ska inte vara så, för det andra är det dyrt jämfört med många andra ställen och dom ställena är bättre. Förköp till nästan allt som händer. Va fan, blir trist när man måste planera sin utgång veckor i förväg eller har jag fel? Roligare att träffas några stycken ha en trevlig kväll och vips så är man spontant på krogen. Nåväl man får nöja sig med vad man får.

Fin dag



Åh idag är det underbart väder, genast så känner jag att jag blir piggare och får mer lust att göra saker. Vädret spelar en stor roll. Idag måste jag städa, är nämligen en sak som har försvunnit så måste nog fixa iordning så man hittar sakerna här hemma. Annars så vet jag inte riktigt vad jag ska göra, har inga direkta planer.

Bilder från igår






Dejt

Jag är mätt, riktigt mätt. Har varit på en mysig dejt med min rara vän Julia :) Känns som det var längesedan vi sågs så vi hade mycket att prata om. Vi åt på Olles, alltid gott! Hade kunnat äta där varje vecka. Så har haft en väldans trevlig kväll och nu ska ja kolla lite tv innan ja ska sova.

Your best friend


Jag älskar dig


Helgen var bra

Helgen har varit bra, lördagen var bra. Söndagen var riktigt slapp rörde mig knappt ur sängen. Tycker helgerna går alldeles för fort. Men egentligen så går alla dagar fort och snart är det helg igen. Måste börja leta kostym också till Halloween. Är lite tveksam på vad jag ska vara. Något förslag?



Bild på mig och fina Nina från i lördags.

love when..


Vilken natt

God morgon mina fina läsare!

Natten har varit lång, har vaknat flera gånger. Våran granne här under har haft fest och det har känts som man varit på disco till dom sluta spela musik vid kl fem. Nåväl gör väl inte så mycket, bara det inte är hela tiden! Som ni kanske läste igår så har dom skickat mitt paket fel, närmare till Kiruna så nu när jag kollade vart det var så tro det eller ej men då har dom skickat det fel igen, till Luleå den här gången. Kul. Jävla posten. Så ytterligare en gång står det att paketet blir försenat. Men nu ska jag inte sura över det. För idag kommer bli en riktigt bra dag. Idag ska vi piffa till oss och dansa och ha roligt hela natten lång.


Långpromenad med Nina








Bra film - Columbiana



Jag blir galen

Åhhh beställde kläder i måndags för att jag skulle hinna få dom innan helgen men nu har de skickat paketet någon annanstans så hinner inte få det idag. Typiskt, jag som hade beställt jättefina kläder som ja tänkte ha imorgon.

Desert flower



Har ni läst boken? Ett tips är att läsa boken innan ni kollar filmen. Men den var verkligen bra och den berör verkligen, en verklighets baserad bok/film. Det är hemskt att många av världens kvinnor faktiskt blir drabbade av detta som filmen tar upp. Vill inte avslöja för mycket, men kolla på den.

Fika är gott

Idag har jag fikat med denna fina tös, trevligt!

Apoteket



Gillar deras produkter, det här fick jag med mig igår. Har en dagkräm som jag är nöjd med så köpte även nattkrämen, sen blev det lite annat.

Klantig

Jag är riktigt klantig. Idag råkade jag slå till mig i huvudet med en hantel när vi var på gymmet. Ännu värre va att det var just huvudet. Jag som ska vara försiktig med det. Nåväl sängen nu. Natti

Underbara sommar, vart tog du vägen?


Idol 2011 Moa - i vardagsrummet


H som i Hanna ♥





a fairytale


You're so beautiful

Hej på er :)

Dagarna har varvats av trötthet och huvudvärk. Har inte alls haft ork till att blogga men idag är jag tillbaka :) Det har regnat sen igår och man känner sig allmänt seg. Hade varit underbart att vakna upp till en klarblå himmel och sol. Igår var jag och promenerade med Kristina och hundarna, blev en lång promenad på ca 1,5 timme. Skönt att röra på sig. Hann även men lite bingo men utan vinst, som vanligt. Nu ska jag iväg till sjukhuset för nya prover.




Det här väntade på mitt hjärta när han kom hem i måndags. Att visa uppskattning och kärlek bör man göra varje dag, små medel som betyder mycket.

lista

Jag sammanfattar: Trött, Stressad, Ont i huvudet, Vill göra en massa roligt, Glad, Kär, Lycklig, Längtan, Saknad, Spänd.

Bagge Bakers - Fest hos Bagge


dålig uppdatering

Men vi hörs imorgon istället :)

choklad

Blev så himla sugen på choklad så har gjort chokladmuffins för ett tag sen.  Annars så sitter jag och kollar idol och tar det lugnt.

jag gillar inte

Åh jag älskar fredagar. Men inte idag. En tråkig fredag utan god mat och inget sällskap till idol. Men vet att resten av helgen kommer bli bra för vi fick spelen idag. Har varit lite små grinig eftersom jag inte fick något med posten och ingen sms avi, men då stod paketet utanför dörren när Emil kom hem. Toppen. Vi har redan testat på lite men blir mer imorgon. Har även hunnit träffa Sofia som var här en sväng :) nu ska jag tycka lite mer synd om mig själv. Hoppas ni får en trevlig kväll. Puss


Post

Åh väntar på att posten ska komma.

Nu ska jag berätta

Hojj Bella var helt groggy när hon kom hem igår. Så vi la henne på massa filtar på golvet. Hon kunde inte gå och ville få bort tratten och var kall. Satt men henne i flera timmar. Det blev ju bättre och jag visste att det skulle bli bättre men gillade inte att se henne så där. Men när hon väl började gå så fastnade hon hela tiden med tratten och hon blev nog väldigt irriterad. Det är ovant och det är klart man inte gillar att ha något över huvudet, kan tänka mig att man känner sig instäng och säkert så kliar det på huvudet och det kommer säkert bli värre ju mer det läker. Men om 9 dagar åker den bort. De har plockat bort fem födelsemärken på huvudet så hon har stygn på huvudet, vid ögat två i örat och just bredvid mungipan.



Hej

Har haft en trevlig dag med svärmor :) Vi lämnade Bella hos veterinären sen har vi varit och handlat på ICA och där köpte vi även en varsin sallad. Gott. De ringde aldrig från veterinären men de sa att hon troligen skulle vara klar runt elva så när vi kom just innan tolv fick vi inte ta med henne för de skulle just börja med hennes operation, det hade kommit annat emellan som gjort att hon fick vänta. Nu har jag packat upp varorna och väntar på att Emil ska sluta och i samma veva ta med Bella hem. Känns extra tomt här nu.


Dags för operation

Om en liten stund kommer Kristina och hämtar oss. Det är dags för Bellas operation. Hoppas allt ska gå bra. Hej så länge.


Dagens

Promenad med Nina och hundarna.
Lunch på thai.
En snabb runda på stan.
Hem och tagga till gym.
Spelat wf.
Gymmat.
Duschat
Ätit rester spagetti och köttfärssås (hade kunnat äta det hela veckan om det hade funnits kvar).
Kollat halv åtta hos mig.
Nu bonde söker fru.


Hej på er

Har varit vaken ganska länge men har bara tagit det lugnt. Nu blir det en promenad med Nina, Smulan och Bella.

Go kväll

Idag har jag träffat Julia, trevligt som alltid :) Varit på sjukhuset och sedan har jag lagat spagetti och köttfärssås. Min favorit. Har inte så mycket mer att säga just nu. Ska göra lite te nu och bara mysa. Hoppas ni haft en bra dag!

.

Har just kollat ensam mamma söker, nu ska jag fixa mig och invänta Jullan :)

Style by Tyra


Äntligen, nu ska jag fixa iordning mina ringar.

crosstrainer

Vet ni någon som är sugen så visa gärna den här!

http://www.blocket.se/gallivare/Crosstrainer_WinCross_1_0_36564485.htm?ca=1_4&w=0

Amanda Fondell



Hon är GRYM. Älskar hennes röst och hur hon gör om låtarna till sin egen version.

Onödig fakta

Man tillbringar sex månader av sitt liv på toaletten.

En kackerlacka kan leva i nio dagar utan huvud, innan den svälter ihjäl.

Man använder bara 10 % av sin hjärnkapacitet.

Vi föds utan knäskålar. De är först utvecklade vid sex års ålder.

En igelkott har ca: 6000 taggar.

Varje dag tappar människan 100 hårstrån per dag.

37% av alla amerikanska barn är överviktiga.

Om man kunde köra bil till solen med en konstant fart av 100 km/h skulle det ta 176 år att komma ända fram - utan vilopauser.

Många hamstrar blinkar med ett öga åt gången.

Giraffen är faktiskt stum men kan fnysa ljudligt

Coca Cola zero innehåller exakt samma ämnen som Pepsi max

Valens tunga kan väga upp till ett ton

En kvinna använder i snitt 6 kg läppstift under sin livstid.

God morgon


Var ute med Bella nyss i det här vädret. För mig gör det inget om snön faktiskt stannar för det blir så mycket ljusare och skönare då. Har ju varit ganska dåligt väder med mycket regn så tycker bara det är skönt med lite ljus. Blir genast piggare.

Namnsdag

Inte för att det är något vi firar men idag har jag namnsdag!



Att göra

Äta frukost
Städa
Vika in kläder
Gymmet
Bestämma vad vi ska äta
Göra något roligt, vad märker vi senare.



Bjuder på en bild på mig och Jullan :)


Har


Har fått en massa saker gjort idag.
Har gått en runda på stan och fikat med hjärtat.
Har ätit en god äppelpaj, som jag egentligen inte är förtjust i.
Har gjort en super god middag.
Har gosat ner mig i soffan med världens bästa plus en film.

Envägskommunikation

Fy fan för envägskommunikation. Jag ska bara lägga min energi och min kärlek på folk som bryr sig och faktiskt förtjänar det. För att ha kära vänner är så fint och något som man mår så bra av. Jag vet precis vilka jag kan ringa när det är något och vilka som inte bryr sig ett skit. Men jag tycker bara det är bra att man får en insikt i verkligheten och inte slösar energi på någon som faktiskt inte bryr sig. Livet är för kort för att hålla på med sånt. Man måste rensa ibland för att ha en vänskap som inte ger något är inte någon sann vänskap. Jag vill hellre spendera min tid med människor jag tycker om. Det handlar om att ge och ta, respektera och lyssna och aldrig ta förgivet. Jag håller hårt i mina vänner och dom betyder så otroligt mycket för mig.





idol

Idag blir det gymmet och sen idolkväll, mys!

Hej snö



Fin dag

Hade en kanon dag igår. Vaknade vid åtta och slängde in en tvätt, började plocka undan en massa skit och rensade lite allt möjligt. Skönt att slänga saker som bara ligger och skräpar, plockade ur diskmaskinen och satte på en ny maskin med disk, gick ut med soporna och hängde tvätt och dammade och ja fixade lägenheten till det bättre. Halv tolv var jag och Nina med Bella hos veterinären. Sedan blev det lunch och stan med Nina och Miranda. Hittade faktiskt en gullig t-shirt för hela 20 kr. Sedan när jag kom hem lagade jag mat och efter det for jag till Dea och fikade en massa gott fika och gav presenten. När jag kom hem därifrån hade jag en telefondejt med en fin vän och sedan kollade jag lite tv och efter det så besökte jag drömmarnas värld.

Operation

Det blir operation för Bella på torsdag nästa vecka. Hon ska ta bort några födelsemärken som växer. Veterinären tyckte som jag att de såg konstiga ut och eftersom de växer så är det bästa att ta bort dom och skicka på analys.



Åh nej

Åhhhh shopping suget är tillbaka. Har suttit och kollat på nätet och hittat en massa fint. Känner ett stort ha begär men NEJ jag ska inte klicka hem något. Men i helgen beställde jag faktiskt hem en hår donut och lite smycket och en smyckeshand. Men det var faktiskt rea på smyckena det var därför jag passade på. Donuten har jag tänkt länge att jag ska beställa och handen för att få någon ordning så man hittar allt. Så de borde komma vilken dag som helst!

Idag ska Bella till..

Snart ska jag med Bella till veterinären, är lite nervös men hoppas det går bra. Nina är så snäll och ska hålla mig sällskap. Berättar sen hur det gått.

Wordfeud

Fick just 108 poäng, har aldrig fått så mycket förut :)

Tränat

Har inte gjort så mycket idag men har iaf varit på gymmet. Det är otroligt skönt att ha börjat igen.

kanelbullar

Bullarna blev goda! Så är ni sugna är det bara att komma förbi :)


Jag erkänner..

Jag är en riktig tv nörd. Nu under hösten är det extra roligt med nya premiärer och avsnitt. Älskar alla olika csi, vanliga csi, Miami och New York, ncis, criminal minds. Sen får vi inte glömma alla "hitta kärleken" program som alltid börjar under hösten. Har just kollat DH som började idag. Ja, nu förstår ni jag gillar tvn men slutar här så ni inte blir helt uttråkade. Puss

Kanelbullens dag

Dagen till ära så håller jag på att baka just kanelbullar. Hoppas dom blir goda. Tycker det är mysigt när det doftar nybakat i hela lägenheten.

Dance


Men va gulligt, Martin Björk


Hemsk söndag

Vaknade vid kl fem imorse och hade ont i magen och mådde illa. Visste inte vad jag skulle göra hade så ont att jag knappt kunde röra på mig. Fick springa på toan för att spy. Jag hatar att spy. Har legat i sängen hela dagen och kollat skilda världar och haft ont hela dagen. Va rädd att det skulle vara magsjuka men har ätit nu på kvällen och det gick bra. Så jag hoppas ni haft en bättre dag än ja. Vill också gratta Dea på hennes födelsedag och det va otur att ja inte kunde åka och fira henne. Men får ta med hennes present och fira henne i veckan istället. Sov gott

Jumbokopp



Vill ha, men det får vänta ett tag.
Lika bra det för jag vet inte vilken färg jag vill ha.

Trevlig dag

Har varit på promenad och fika med Julia och Sofia, hittade även en skaljacka. Äntligen. Har velat ha en jättelänge så är väldans nöjd med mitt köp så nu behöver jag inte köpa nån mer jacka på ett tag! Har även varit på gymmet och när vi kom hem tog jag en långdusch. Nu sitter jag och har just ätit en god middag gjorde lövbiff, potatisgratäng, svampsås och sallad. E har nu farit iväg på hockey och lite festligheter. Hoppas ni har en trevlig kväll :)


RSS 2.0