Skola

Åker till skolan och gör en tenta.

Arg

Arg på att sjukvården inte gör det dom ska. Hur länge ska det ta innan jag får mitt jäkla papper som jag behöver? Den 15 skulle dom ha skickat det så ni förstår att det är en lång tid. Sen är jag irriterad på att posten skickar mitt paket fel två ggr. Herregud hur svårt ska det vara? Blev förra gången med när jag beställde från samma ställe. Jag var ute i god tid men eftersom de nu skickar fel flera ggr så vet jag inte om jag hinner få det innan jag åker imorgon. Irriterande.

Mycket att göra

Har en massa saker att göra innan vi åker på fredag. Känner mig lite små stressad. Idag har jag tränat, varit till tandläkaren och varit hos marianne. Sitter och småfryser lite. Är himla tråkigt att det blåser och yr lite snö i luften då och då. Känns mer som höst. Hade hoppats på att få packa massa sommarkläder i min resväska men precis som förra gången så ska det bli dåligt väder när vi åker ner. Men nu ska vi vara iväg så länge så jag tror nog vi kommer få några varma dagar också. Hoppas på det iaf. Nej nu ska jag laga lite käk.

Eurovision song contest 2012

Har inte följt det mer än vad jag läst på aftonbladet. Men nu sitter jag faktiskt och kollar och jag är ganska så säker på att Loreen vinner. Gillar både låten och henne!

I remember the words

Nästa vecka åker vi neråt igen. Ska bli väldigt roligt. Har massa roliga saker inplanerat. Nu blir det inte för några dagar utan nu blir det veckor. Sen när vi kommer tillbaka hoppas jag att sommaren har kommit hit upp. Har stora förhoppningar på den här sommaren. Den ska och kommer bli bra.

Planer

Vänner.
Bilderna som jag lovade att lägga upp kommer. Jag är bara så seg och har inte riktigt någon jätte lust att blogga. Dagarna går fort och jag har redan börjat fundera lite på hösten. Kan berätta nu för er som inte vet det att jag kommer börja plugga igen till hösten. Skönt att komma igång igen även om just pluggandet känns ganska så segt. Men det kanske ändras när jag väl börjar. Det är bara att vara positiv så löser det sig.

Nu är jag hemma igen efter ett par sköna dagar i söder

När vi åkte ner till Stockholm så fick vi inte många timmars sömn men vi kom fram iaf. I Stockholm träffade vi mamma och Micke. Sen åkte vi vidare till Katrineholm. Där träffade vi pappa, Nina och mina syskon. De hade väldigt söta valpar där hemma som vi gosade med. Vi grillade och mot kvällen skjutsade de oss till Norrköping. I fredags kom det en massa folk till mormor och morfar och vi grillade och åt gott. Hann även gå och handla några fina födelsedagspresenter till Emil, letade faktiskt efter sommarkläder till mig själv men hittade ingenting. Senare åkte vi ner till hamnen i norrköping och mormor och morfar visade Emil lite av staden. Lördagen var bröllopet. Ett fint bröllop och alla var så fina. Festen fortsatte till natten och alla var glada och hade roligt. Söndagen åkte vi hem. Vi kom till Arlanda och jag skulle flyglifta medans Emil hade biljett. Flyget blev först försenad och jag frågade om de tror att jag kommer med och de sa ja. Lite senare säger dom att alla som åker stand by inte kommer med. Säger hej då till Emil och går och väntar på min väska. Det kommer sju väskor men två saknas. Min och en tjej till. Kan säga att jag var ganska arg. Gick och käkade, tog ett rum på rest and fly och sen pratade jag med Hanna. Lite surt att inte kunna duscha och inte ha några saker. Klev upp tidigt på måndagen och som tur var kom jag med flyget. Ni ska få se bilder men just nu orkar jag inte lägga in dom.

Hej då

Nu är det bara några timmar kvar till vi åker. Ska bli så roligt att träffa min familj igen. Har inte packat klar än men det hinner jag med snart. Hoppas ni har det bra och när jag kommer hem ska jag bjuda er på en massa bilder.

Trötter

Efter träningen idag har jag varit helt slut. Ska kolla klart bb sen ska jag gå och lägga mig. Imorgon ska jag packa och bestämma vad jag ska ha på mig när vi åker ner. Packa ner min fina klänning som jag ska ha på bröllopet.

Biljetter

Måste säga att jag haft en trevlig helg. Kan också berätta att biljetterna nu är bokade, oj som jag längtar.

Arg

Dagen började dåligt. Väldigt dåligt. Flyget som vi tänkte ta är fullbokat. Jag skulle göra klart mitt arbete men fattade inte ett skit så ringde och gnällde till både mamma och Sofia. Men nu känns det bättre. Nu ska jag hänga tvätt och städa. Sen kommer Nina hit.

!

Träningen är gjort. Har varit hos Sofia och fått hjälp med arbetet. Är tacksam för det. Två gjorda, två kvar. Nu ska jag och Bella åka till Kristina och Tommy.

Hit eller diss?

Att den var slutsåld kanske talar sitt?


Skor

Har just varit och hämtat våra skor. Mina hade något högre klack än jag trodde så får fundera om jag verkligen ska ta dom. Annars var dom fina. Men att ha dom en hel dag är jag osäker på eftersom jag vet att jag kan få ont i fossingarna.

jävla väder

Har just kollat vädret när vi åker ner till Norrköping och det blir skitväder. Fy fan. Jag som ville ha sol när jag kom ner men klart att det ska regna när jag kommer. Va less jag blir.

Videosamtal

Har just haft videosamtal med min kära mamma. Roligt att få se henne och Ludde igen! ♥

BELLA

Idag fyller Bella två år.
Det har firats med massa presenter. Hon gillar att öppna paket och blev helt lycklig när hon fick presenterna.
Tror faktiskt att hon har någon kvar att öppna men hon har inte tid för hon hittade ett ben som tydligen smakade väldigt bra.

Nu ska jag baka

Sjukhus, fototagning, träning och handling är gjort. Nu ska jag baka matmuffins!

Trött

Oj vad trött jag var när klockan ringde idag. Men har endel att göra idag så det vara bara att kliva upp. Nu ska jag åka till sjukhuset. Hej

Morgonträning

Tar på mig kläderna och åker och tränar med Kristina.
Den här veckan ska jag köra stenhårt och framförallt tänka mer på kosten.
Måste även köra mer konditionsträning.

Härlig helg.


Snö

Herregud kan det inte bara sluta snöa nu. Är så less på vädret. Jag vill bara att all snö ska smälta bort. Vill ha sol och värme.

Träna

Det blev ett träningspass till. Hade inget att göra så följde med Emil.
Är skönt att vara igång igen efter ett litet uppehåll.
Nu ska jag, gå ut med Bella , duscha, fixa det jag kan fixa innan middagen, skjutsa Sofia till läkaren.
Sen ska jag ta kväll och bara mysa.

Tacos

När jag vaknade idag ville jag bara fortsätta att sova, var nog så trött för att jag vaknade så tidigt igår.
Men jag klev upp och plockade sedan upp Nina och åkte på gymmet. Sen åkte vi och handlade.
Idag blir det tacos här hemma.
Det ska bli himla gott.

Jacka

Är ute efter en ny vår/sommarjacka men hittar ingen.
Vet inte riktigt vad för slags jacka jag vill ha men har iaf inte hittat någon som fallit mig i smaken.
Så jakten fortsätter.

Den här måste jag se

Synd bara att det inte finns någon bio här längre.

Trevlig kväll

Hade en trevlig kväll igår med Nina.
Vi var på olles och käkade och hade det mysigt.
En otroligt skön kväll.

Vaken?

Vad gör jag uppe nu?
Har varit vaken sen klockan fyra. Efter flera försök att somna om gav jag upp.
Har varit och slängt sopor och tagit en promenad med Bella.
Nudå?
Hinner iaf säga hej då till hjärtat innan han åker till jobbet.
Ska nog slå igång tvn och kolla vakna med the voice när det börjar.
Sen ska jag ringa mamsen.

Nu är det dags

Efter en bra helg är det dags att börja ta tag i saker. Har en massa att göra och allt ska vara fixat innan vi åker ner till söder. Om två veckor åker vi. Jag längtar.

RSS 2.0