ensam

Att vara ensam hemma är verkligen tråkigt. Kan ju vara skönt ibland men jag föredrar att ha min kära sambo hemma. Eller så hade det varit roligt att ha en kär vän här som man hade kunnat ha roligt med. Hade ju planer på att åka hem men kände att det blir bättre att åka en annan helg. Ångrar mig lite just nu. Alltid när Emil är iväg så saknar jag min familj och mina vänner extra mycket. Man tänker så mycket när man är själv och då saknar man det som man håller kärt. Jag tycker verkligen att avståndet är ett problem. Något som är bra är att Bella håller mig sällskap, hon är så söt min lilla buse. För att fördriva tiden har jag kollat på skilda världar. Tidigare idag har jag varit och fikat hos Sandra eftersom fyllde 18 år igår! Idag har jag köpt nya tygskor och det var verkligen på tiden då mina gamla verkligen höll på att rasa sönder. Nu ska jag gå ut med Bella sen ska jag gå och lägga mig.


Här får du ditt Spotify Premium GRATIS!

http://www.streaminvite.com/ref/60627

?

Har inget att säga förutom att jag har riktigt tråkigt .

Himlen är oskyldigt blå



Den här kollade vi på igår och jag tyckte att den var bra.
Så har ni inte sett den kolla på den.

när jag var liten ville jag bli skateboardproffs ?



jag är faktiskt nyfiken

på vilka det är som läser, vet att jag har ganska många återkommande läsare och jag är nyfiken på vem just DU är :) Så nu tycker jag inte ni ska fega ur och jag hoppas jag har några nya kommentarer senare :)


Just nu

Velar jag fram och tillbaka. Vet verkligen inte hur jag ska göra. Hade bara vela gör något helt annat. Men tyvärr har alla jag känner planer så ska jag göra något helt annat blir det på egenhand. Idag har jag varit på sjukhuset och tagit nya prover. Sen har jag lunchat på thai med Kristina :) Åt även säsongens första mjukglass. Annars har dagen varit stillsam, suttit på balkongen och njutit av solen, har även pratat i telefon i några timmar, vilket nästan är en vana, eftersom det är många som inte bor här i närheten, ja nästan alla. Nej nu ska jag göra något vettigt. Puss

dance in the rain


nya planer

Nu har jag en plan och den är guldvärd i mina ögon. Ska kolla upp det bättre imorgon!

Nej ska jag gå och borsta tänderna och sedan ska jag gå och lägga mig, kanske kika lite tv innan.

Sov gott vänner.


Räkor

Nu ska jag göra något väldigt tråkigt nämligen skala räkor. Ska göra en räkcocktail till oss ikväll. Förövrigt så har jag varit seg hela dagen och har inte gjort något vettigt. Vi hörs.


vi tog en promenad

Tidigare idag bestämde vi oss för att ta en promenad, så vi tog med oss Bella och gick ner på stan och köpte en glass. Var otroligt skönt att ta en promenad i solskenet. Sen har vi fixat med lite annat och sedan så grillade vi igen :) Kan aldrig bli för mycket med grillat tycker iaf jag, kommer nog aldrig bli less på det. Sen har vi bara mysit och kollat film. En bra dag men andra ord.


pictures






våren är här

Hej kära vänner!

Nu känns det verkligen att våren har kommit, solen värmer och strålar himlen är blå och man blir så mycket piggare och gladare av vädret. I fredags blev det utgång, inte världens bästa så jag, Emil, Sandra och Fredde bestämde oss för att gå till Manuella och ta en pizza så vi kom hem ganska tidigt vilket faktiskt var skönt. Igår kväll kom Sandra och Fredde hit och vi grillade och åt massa gott. Sedan blev det film och senare kom även Dea och Robin förbi. En trevlig påskafton. Hoppas att ni med haft det bra och påsken är ju inte riktigt över än.

att göra

har lite att fixa idag, har satt på disk och tvättmaskinen, varit ute med Bella men sen är det städning, handla, laga mat m.m som gäller innan kvällen då vi tar en sväng om . Nä ska sätta fart nu om jag ska hinna med allt. Puss


bjuder på en bild på mig och carola häggkvist


det är skönt att gå

jag älskar att promenera, tycker det är så skönt och särskilt nu när det börjar bli lite varmare och solen lyser. Har varit en runda med kristina och hundarna idag, riktigt skönt. Sedan åkte vi och handlade lite sedan blev vi bjudna på mat för andra gången den här veckan! Idag blev det renskav och mos, väldans gott. Nu väntar jag på Julia och svante, vi ska gå en liten promenad och släppa hundarna så de får leka av sig! Var på en runda med Sandra för nån dag sedan och då var även leo med. Efter det grillade vi korv på balkongen, vilket inte var helt fel :)

Hej så länge


jäklar också

Nu är jag så jävla förbannad och arg.


hur många lingon finns det i världen

Har nyss varit på bio med E :) Vi såg hur många lingon finns det i världen och den filmen kan jag rekommendera. Den innehöll lite av varje och det var verkligen en jättefin film. Ska inte avslöja något men se den!

hejsan mina läsare

Go kväll

Har haft en trevlig helg i Luleå med mitt hjärta :) Vi har gått på stan, inhandlat saker till lägenheten, ätit gott, biobesök och när vi skulle åka träffade vi på Carola. Hon var på hotellet och när vi var utanför frågade hon om vi skulle komma ikväll när hon skulle uppträda. När vi kom hem åkte vi direkt till svärmor och firade henne på hennes födelsedag. Som vanligt hade hon bakat gott, men försökte att inte äta så eftersom jag tänkt att jag ska trappa ner på sötsaker. Efter det har vi fixat på balkongen och det blev mycket mysigare än innan. Nu ska jag laga lite käk och ta det lugnt.


hallonmousse

Gjorde hallonmousse för nån dag sen och ni ska få se resultatet. Men jag blandade ut hallonen med jordgubbar för jag hade lite för lite hallon.




See The Sunlight

Lyssna på ditt hjärta och våga att följa dina drömmar.

jag testar mig fram

Jag älskar att laga mat men nu ska jag faktiskt testa att göra efterrätt. Det blir hallonmousse.
På återseende :)

Kolla Kolla va rolig


Tacopaj

Innan gräddning

Det färdiga resultatet


Nu bjuder jag på lite bilder från katrineholm och norrköping!

















Balkongen

Den ska städas nu. Har massa ideér som jag vill fixa där ute, men det får vänta ett tag.


Jag är tillbaka

Igår kväll landade vi i gällivare igen. Ville inte åke upp, hade velat stanna länge men kommer att åka ner snart igen :) Så nu vet ni, uppdaterar bättre sen men bilder och lite annat. Vi hörs senare.

Katrineholm

Slänger in en snabb uppdatering!

Kom "hem" till Katrineholm igår. Mamma mötte upp mig och Bella på tågstationen och sedan gick vi hem till henne och eftersom jag hade ont i huvudet så gav hon mig massage, väldigt skönt och välbehövligt. Efter det gick vi på stan och mamma bjöd mig på en väldigt god lunch. Var med mamma i några timmar och hade det mysigt innan pappa kom och hämtade mig. Åkte till farmor och farfar där det bjöds på vildsvin till middag, väldigt gott. Som jag saknat det! Efter det åkte vi hem till pappa och jag satt och prata med pappa och mina syskon, väldigt trevligt. På kvällen skjutsade han mig till min Ballerina och vi satt och pratade och uppdaterade varandra om våra liv och vad som hänt sen vi sågs sist :) En fin dag med nära och kära. Sen blev det att sova och både jag och Bella var riktigt trötta. Nu sitter jag i soffan och min buse sover ännu. Ska snart göra mig i ordning och gå bort till Hanna :)

There's always

There's always a little truth behind every "JUST KIDDING",
a little knowledge behind every "I DON'T KNOW",
 a little emotion behind every "I DON'T CARE",
and a little pain behind every "IT'S OK".


nivea




Just nu har jag bara produkter från nivea och jag tycker att dom är bra för både hud och hår och de luktar också väldigt gott. Ett tips till er som kanske vill testa något nytt.

sometimes it's hard

Efter en otroligt jobbig dag drar jag mig nu till sängen och kollar lite tv innan det är dags att sova.


-


Behandlingstid: Livslång .

Det svider till lite men jag vet att det är för det bästa. Men ändå gör det lite ont, nu räcker det. Nu vill jag ha en förändring och hoppas att det här ger mig mig så mycket mer än hela det år som gått utan att egentligen något hänt och utan att jag egentligen fått några vettiga svar.

Ni har väl inte missat

Glamourama!!

Har kollat de två första avsnitten nu, tror den här säsongen kommer bli lika bra som den förra. Tycker att det är ett bra program att kolla på om man inte har så mycket för sig. Nej nu ska jag kila vidare.

lite bilder från helgen














Bella busar





RSS 2.0