Yoggi

Idag har jag testsmakat yoggi men smak av jordgubbscheescake! Var lite skeptisk men den var god, men smakade med jordgubb.

För övrigt kan jag berätta att de känns i axlarna efter en dag fullt med Wii spelande. Har faktiskt aldrig spelat det förut men jag tycker att det är grymt roligt!

Bakade chokladmuffins igår, de var goda när de var nygjorda, men eftersom vi spelade Wii under dagen glömde jag bort att lägga in dom. Så igår kväll kan jag väl inte direkt skryta med att dom var goda. Dom var mest torra. Men nästa gång jag gör dom ska jag inte glömma bort det!

Nästa vecka åker jag och Bellabus till Luleå, ska bli så roligt och hälsa på Julia och Svante.

Nä nu ska jag göra lite nytta. Hej så länge.


Om man ska sammanfatta

så har helgen varit bra!

BB

Är det bara jag som kollar Big Brother?

Det är verkligen ett så dåligt program men ändå på något konstigt sätt ganska så underhållande. Haha jag ska erkänna att jag inte har missat ett enda avsnitt sen det började. Men som vanligt så följer jag massa dokusåpor på tv, kollar på allt från ensam mamma söker till solsida. Ja jag vet, jag har lite att göra .

jag behöver vara stark, jag behöver vara modig. Men just nu är jag bara rädd

Mitt i allt elände så måste man hitta något som gör en glad, som gör att man orkar tänka framåt. Något som gör att jag kan känna att jag med har en framtid, en framtid som inte bara är mörk. Har just varit på sjukhuset och tagit det sista provet innan avgörandet. Egentligen så vet jag redan vad som kommer att hända. Alla prov har ju visat samma sak. Det är nästan som att läkarna själva inte kan se sanningen, som att dom är rädda. Som om dom tror att resultatet kommer bli annorlunda. Jag är beredd nu. Tror jag. Allt jag vill göra egentligen är att gråta. Låta allt komma ut. Men jag orkar inte ta tag i det. Jag orkar inte riktigt se sanningen som den är. Sanningen svider och just i det här fallet så gör det riktigt ont. Jag är rädd, räddare än jag trodde att jag skulle vara. Jag kan leva med det här, men jag är rädd att det ska hända igen. Rädd att jag inte ska ha samma tur i oturen igen.

Nyheter

Dagen började bra med att jag fick en glad nyhet att Julia kommer hem ihelgen :) Lite senare fick jag en annan nyhet som inte är lika rolig. Hur mycket orkar man ?


När omgivningen inte förstår vad det betyder att ha fått en stroke

Jag är så trött på att omgivningen inte kan förstå att jag har varit väldigt sjuk och att det faktiskt tar ett bra tag innan man blir bra igen. Hur man repar sig efter en stroke är också väldigt personligt. Jag vill inte att nån ska tycka synd om mig, vad blir bättre av det? Men jag önskar att jag kunde få mer förståelse. Varje dag är en kamp, vissa dagar är det bättre och andra dagar då har jag ont i hela kroppen, huvudet värker och det är inget som hjälper. Dom dagarna kommer fortfarande varje vecka. Ska jag göra något måste jag planera det, vila innan och då med vetskapen att jag är helt slut dagen efter och kanske dagen efter det. Jag överlever inte utan alvedon. Allt är jobbigt och jag har en trötthet som kommer när man minst anar. Kan vara pigg ena sekunden och nästa då är jag så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Stressen är jobbig, tröttheten är jobbig, kan rabbla upp hur mycket som helt. Jag har viljan men jag måste förstå att det kommer ta tid. Jag känner en enorm press från omgivningen och den är så fruktansvärt jobbig. Tillslut blir jag bara förbannad, vad är det folk inte kan förstå? Jag skulle aldrig göra så mot en människa. Sedan när endel människor dömer utan att knappt prata med mig och verkligen ta reda på hur det är. Om någon frågar mig hur det är så säger jag att de är bra. Även om det inte alls är bra, känns inte som att någon förstår, det är ingen som vill lyssna. Det jag har varit med om önskar jag inte en enda människa. Sedan att leva med minnet om när det hände och vara rädd att samma sak ska hända igen. Snälla försök att förstå, jag kämpar varje dag. Saker som ni kanske inte ens tänker på att ni gör eller ska göra kan faktiskt vara väldigt tufft för mig. Nu drar jag inte alla över en kant och det finns personer som finns där och stöttar och ni ska veta att det betyder så mycket. Tack ♥


Gilla

Åh vad jag gillar min mössa!
Den är inte den snyggaste men den är varm och skön.
 
 

What do u want from me Cause I've giving u everything

Nu vill jag ha helg!
Luleå, middag med Sandra och Fredde, massa mys, skoter och sen får vi se vad helgen mer bjuder på.

Har just beställt ett nytt bankkort, fick just ett nytt men konstigt nog slutade den att fungera igår. Just nu sitter jag och kolla lite tv, ska betala lite räkningar och jag funderar på vad jag ska laga för mat idag. Ibland har man verkligen ingen fantasi.

Nåväl, jag återkommer!


Min stackars lilla flicka

Åh min lilla buse klarar inte av kylan så bra, hoppas det blir bättre till våren för snön gillar hon. Men förstår att hon fryser. Längtar till sommaren då man kan göra mycket mer och vara ute och promenera osv.

Ni ser ju själva!



Nyhet

Den nyheten gjorde inte mig glad för fem öre. Den gjorde min bara förbannad. Usch


Crosstrainer

Nu är den beställd!


Skoter

Underbart väder var det igår så vi åkte på en skotertur!


Det här är min skoter för er som inte sett den




Den nya lägenheten

är perfekt. Jag trivs redan jättebra. Och bättre blir det när vi blir klara. Det är verkligen en lyx att ha mycket större med ett kök, sovrum och med diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare och en balkong. Bilder kommer senare så ska ni få se.

Idag ska jag göra räkcocktail, plankstek och nån god efterrätt. Jag älskar att laga mat. Hoppas att det blir gott.

Nej nu måste jag skynda mig att fixa iordning här hemma och mig själv ska snart iväg till sjukhuset.

Vi hörs


Grattis Elin

Idag vill jag säga grattis till min kära vän Elin som blir ett år äldre idag ♥


när man har för mycket att göra

Jag har för mycket att göra just nu, resultatet blir att jag glömmer bort hälften. Nu tycker jag inte att det är roligt att flytta längre, nu vill jag var klar med allt. Jag är för övrigt helt statisk, får stötar på allt jag tar och ibland blir det gnistor. Har en konstig känsla som jag inte får bort, det är något som inte stämmer. Hatar när man får en sån där känsla i kroppen och man har ingen aning om vad det är. Hoppas iaf den försvinner snart.

På återseende


jag är tillbaka

Jag tänkte bara informera att jag lever men eftersom jag knappt har tid att duscha så förstår ni säkert att det är fullt upp nu .

JAAAAAAAAAAAAAAA

Två glada nyheter på en dag, det är inte direkt en vana så just nu kan det inte bli bättre! :) ÄNTLIGEN!!


åh vilken härlig morgon

Vaknade halv nio idag och jag var faktiskt riktigt pigg. Nu väntar jag på att dea ska sluta jobbet sen ska vi ta en runda på stan. Om jag hinner ska jag även gå och hämta min present till E. Dom ringde igår, beställde i onsdags så det gick verkligen fort. Är så nyfiken, hoppas att det blev bra. Älskar att ge bort presenter och speciellt till han.

Vi ses


jag kan svara men vågar ni fråga ?

Har fått ganska många läsare nu så jag hänger på trenden med frågestund. Så fråga på, gör ni det inte får ni fortsätta undra : )

Trevlig helg alla kära vänner!


fadder

Jag vill så gärna ha ett fadderbarn. Jag har alltid velat vara en fadder men känner att jag vill kunna ge barnet något och jag vill kunna hälsa på därför väntar jag till jag är lite äldre och har en fast ekonomi. Jag skulle gärna vilja ha ett fadderbarn i Indien eftersom jag har mina rötter där. Jag vill verkligen hjälpa till och även om man inte kan hjälpa alla så kan man iallafall vara med och försöka förändra livet för endel människor. Det finns så mycket som vi bara tar förgivet och inte uppskattar. Så när allt känns för jävligt kan man ändå försöka tänka på vad man har, för det finns så många människor som inte har mat för dagen inte har någonstans att bo.



IKEA

Har inte berättat om när vi var på Ikea förra helgen. Som vanligt när vi åker dit så var det dåligt väder och ganska dåligt väglag. Men väl framme så började jakten på saker till vårt nya hem. Vi har redan beställt saker från andra ställen så vårat hem kommer inte vara ett hem med Ikea från topp till tå. Men det finns mycket bra där och jag tycker att det är så roligt att gå och få inspiration. Vi fick iaf med oss en hel del och vi var där så länge att vi inte hann med något annat. Vi hade fått med oss lite beställningar från alla möjliga affärer men tyvärr blev det inte något alls med det. På vägen hem var jag så otroligt trött i huvudet, och dagen efter sov jag länge medans E åkte och jobbade. Under veckan har vi beställt ett vardagsrums bord och våran säng är inne så den står bara och väntar på att vi ska hämta den, soffan är på g och kommer nog på måndag. Vi har valt en stor soffan med två divaner, tror det kommer bli jättebra. Men har inte hört något idag så flytten blir nog nästa vecka. Tråkigt men inget att göra åt.


mäklare

Jäkla mäklare, verkar inte bättre än att vi får vänta till nästa vecka att flytta in. Hade ju verkligen sett fram emot att flytta imorgon. Irriterad är bara förnamnet.

Nu är det klart

Nu har jag äntligen beställt "grejen" till alla hjärtansdag. Hoppas verkligen det blir fint. Resultatet får ni se sen :) Ändrade mig faktiskt i sista sekund, men det andra jag tänkte ge ska jag ge en annan gång. nä nu avrundar jag så ni slipper läsa massa strunt. Nu är det näst sista natten här, äntligen :)


3

Verkar inte bättre än att det blir och vänta till fredag. Jag har ändå så jäkla mycket att göra. Allt bara snurrar runt i skallen, det är mycket nu. Men det är faktiskt roligt också. Önskar bara att jag kunde känna mig lite piggare, det hade varit skönt.

Endel människor förändras i ens ögon, till det bättre eller till det sämre. Du är på botten och från och med idag ser jag dig inte mer och jag spiller inga tårar någe mer, jag orkar inte. Inte värt det.

Igår var vi hos Sandra och Fredde, Emil hjälpte till där och jag och sandra satt i soffan och pratade på. Blir roligt att vi snart är grannar och det är så skönt att det är så nära, känner på mig att det kommer bli riktigt bra och väldigt roligt :)


du

JÄVLA IDIOT!

RSS 2.0